Croatia Bus Zagreb - rasprava, linije, razno

Autor shef, Siječanj 27, 2014, 09:12:34

mateovk4

Prodaše najbolji bus (setru) . 4433 i 7622 obje barbike poplavile .


Sent from my iPhone using Tapatalk

sniff

Citat: tramvaj1910  u Rujan 06, 2017, 21:35:23
Prinove su 9141 gb koja je stalno na dubrovniku, dok je 9144 gb povremeno, i nisu iste kao i prethodne dvije koje su promjenile tablice, nemaju onaj ogromni  bunker iza srednjih vrata koja su još i pomjerena jedno metar i po unatrag pa imaju bar 15 mjesta više na donjoj galeriji, vrata za ulazak u prtljažni prostor se otvaraju automatski a ne kao u prethodna dva na ručicu.

Nove Mote, stare manje od tri mjeseca, vozile pred par dana "stražare" (baš se i ne kužim u to) tijela sv.Leopolda Mandića iz Zagreba za Herceg-Novi. Kaže susjeda da imaju 92 sjedala, mjesta za noge nema za osobe više od 1,6m... ::|

lussin


Dreamwalker

"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Dreamwalker

Slika ne prikazuje autobus, ali prikazuje osvjetljenje nove reklame za Croatia Bus i Globtour. Postavili su jednu ogromnu LED reklamu na zgradu AKZ-a te ovako to izgleda s jedne pristojne udaljenosti. Sama reklama se ovdje ne vidi, no lijepo se vidi kolika je jačina svjetlosti. Fotografija je nastala na ulazu u Plinaru u Radničkoj, a i zgrade oko kolodvora na Trgu Petra Krešimira IV. su jako osvjetljene. Reklamu sam imao prilike vidjeti i izbliza u 23 sata. Jednostavno kopa oči.
I dok im autobusi gore, a vozači rade zabadava, firma se reklamira. Po mom mišljenju, da su stavili i veču reklamu s većom jačinom osvjetljenja, to im obraz ne može osvjetliti.

Foto: Ivan Brnčić/FB grupa "I TO JE ZAGREB". Hvala autoru na dozvoli za objavu.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

zlepur1

Citat: Tlimfocit  u Svibanj 03, 2017, 16:33:05
Za one koji ne prate baš facebook, prekjučer je jedan tramvaj zastrugao ogradu na A1. Samo srećom je stalo sve na struganju ograde bez povrijeđenih. Bile su i slike na facebook stranici od vučne službe koja je došla po bus, ali danas nekako imam problema s nalaženjem tih slika...
Malo ću se nadovezati na ovo.Radi se vjerovatno o umoru, možda i o neispravnosti busa.Međutim moram napomenuti i ovo bez namjere da uvrijedim bilo koga od kolega.Prošli mjesec, točnije na A iza Jaske smo pretekli siderala (koji je imao polazak u  da bi kolega nekih 200-300 metara nakon toga krenuo u pretjecanje našeg busa i polako otišao prema ST ispred nas.Međutim nešto prije odmorišta Žir -Macola smo ga polako sustigli i umalo katastrofa.Kolega prelazi kamion prije skretanja i nakon toga koči i skreće na odmorište  čime je ugrozio i svoj i živote putnika.Pitam se čemu žurba kad ionako stoji na tom odmorištu a ionako si doša 30 sekundi prije nas.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

tramvaj1910

U ažuriranom popisu voznog parka nedostaje vozila, Barbi Genesis B12B ZG 7633 GH i Barbi Genesis B12B/3 ZG 6224 GJ, također nije ispravljeno da je Irmãos Mota Atomic 10 ZG 9904 FS sad ZG 2069 GB

ist


tramvajac 92


Shadowfax24

Sto nije na Radnickoj,Crnkovecka ?
Tam blizu Vipa

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

ist

A di su garaže Pleso prijevoza i hrvatskog Touringa?

Tlimfocit

Jučer u 16 iz Zagreba za jug (barem) 7 autobusa od kojih jedan katnjak. Pet ih je otišlo prema Split, 3ax za Hercegovinu, a katnjak za Dubrovnik.

podgora

Božić dolazi studentima faks završio vidi ćeš u Petak ili u Ned na Badnjak

Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

Tlimfocit

Mislim da je ovo bio uglavnom Advent. Naravno i bagatelne cijene (cca 165 kn povratna ST-ZG). I prošlu nedjelju je bilo 5 buseva put juga.