Prigradske linije 10 - 37

Autor NP-549, Travanj 29, 2010, 20:57:36

tramvajac 92

Vjerojatno jer upada u neke gužve po cesti. Kašnjenje od 5 min nije neki problem skupiti, prodaš par karata (po mogućnosti strancima koji ni ne kuže naše novce), koju fazu semafora propustiš...ili se neki debil naparkira tako da jedva prođeš pored njega.

LD470

Ma problem je i u tome što je vozni red dosta našpanan pa kašnjenje raste svakim polaskom sve više. Kašnjenja su cijelo proljeće dok nije bilo turista po Opatiji. Neki polasci su u voznom redu povećani sa 45 na 50 min jer ne stiže skoro nikad u 45 min do Lovrana. Dok se hotel gradio u Ičićima su takodjer bile kolone tamo. Po meni bi trebalo pojačat malo vozni red na svakih 20 min u špici kao što je bilo pred par godina jer je svaki bus krcat, ali Opatija i Lovran to neće platit.
Ja bi čak stavio da 32 preko ljeta ode sa Slatine gore na gornju cestu i za Lovran.Ona parkirna mjesta prema Adriaticu su premalena i čim se parkira nešto malo veće od golfa odmah viri na cestu.

kico101

Ne razumijem zašto nema linije 12B u službenom voznom redu na Trolejevom web-u. Ima li kakav razlog za to?
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

lussin

Vozni red za 12B postavljen danas

NP-549

Postavljen je odavno.  I na web stranici i na panou na terminalu

lussin

Piše 2.10., no to su valjda nešto drugo mjenjali

NP-549

Od danas,  po zimskom rasporedu popodnevni Platak ide sat vremena ranije.  Polazak 16:00,  povratak 17:00

kico101

Jesu li nabavili paket zimskih guma? Ili ralicu? ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Korisnik linije 34

Kratki video prolazaka autobusa kroz Bregi ovog četvrtka u periodu između 13:30 i 15 sati. https://www.youtube.com/watch?v=ZioJqBqXsBc&feature=youtu.be


NP-549

Znači problem jednog opasnog, prilično nepreglednog, križanja se rješava tako da se umjesto znaka 50 stavi znak 40.    Ako se ne varam, desno u onoj zarasloj parceli je nekakav spomenik što bi valjda značilo da je teren općinski ili državni, što onda uvelike skraćuje proceduru ukoliko bi se krenulo sa rekonstrukcijom križanja

Bari

Jedno ljetno subotnje jutro i g.br 830 na liniji 32 prema Rijeci
KREPAT MA NE MOLAT !

NP-549


Bari

675 na liniji 26 u povratku prema Rijeci preko autoputa u doba kad je cesta kroz Dragu bila zatvorena
KREPAT MA NE MOLAT !

mivano

http://www.fiuman.hr/linija-32-krajem-mjeseca-uvodi-zaustavljanje-kod-ztc-a/

"Linija 32 krajem mjeseca uvodi zaustavljanje kod ZTC-a
Autor Zoran Zdelar - 02.12.2017.

Zapadni trgovački centar otvorio je svoja vrata prije punih pet godina i isto toliko vremena trebalo je da se komunalno društvo Autotrolej odluči na popis stanica autobusne linije 32 koja povezuje Lovran i Opatiju s Rijekom uvrstiti i onu koja se nalazi upravo u neposrednoj blizini tog popularnog odredišta za brojne građane kad je u pitanju shopping.

Naime, autobusna linija 32 ne staje na autobusnom ugibalištu u blizini spomenutog trgovačkog centra, već u Liburnijskoj ulici, koja je udaljena 600-tinjak metara.

Taj problem na ovojesenskoj sjednici Gradskog vijeća Grada Opatije tijekom aktualnog sata iznio je HSU-ov vijećnik Dušan Mušćo. "Ljudima starije životne dobi predstavlja problem što autobus ne staje kod ZTC-a, već moraju poprilično daleko hodati. Postoji mogućnost da se uvede dodatno zaustavljanje, ne znam koji je razlog da se to ne napravi", rekao je Mušćo, a potporu takvom prijedlogu dao je i gradonačelnik Ivo Dujmić.

Nakon što više od dva mjeseca čekanja u gradsku upravu Opatije stigao je napokon pozitivan odgovor. "U vezi zahtjeva Grada Opatije, isti su obaviješteni kako je njihov zahtjev uvažen, te će se linija 32 zaustavljati na autobusnom stajalištu kod ZTC-a (Toretta) i to od 27. prosinca ove godine, odnosno s početkom primjene voznog reda bez škole. Naime, do tada se mora riješiti tehnološki unos stajališta u sustav, podesiti daljinare za liniju 32 u svim vozačkim računalima te postaviti oznake na stajalištima", otkrili su za Fiuman.hr iz Autotroleja."