Najava stanica besmislena s ovakvim obavijestima

Autor arrtbc, Veljača 01, 2016, 20:00:09

smogovci.bbb2

Po toj tvojoj filozofiji umjesto Dugave, Travno, Sloboština trebalo bi pisati na linijama 220, 221, 219 Novi Zagreb istok jer su ta naselja u Novom Zagrebu istok ili još bolje Zaprudski Otok po katastarskoj općini.
Citaro je tražio gdje piše da je Jaruščica naselje hi
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Ivan

Stvarno svašta, mogao si napisat i da sam tom logikom zapravo htio reći da umjesto Ivanja Reka treba pisati Staljingrad.

rekoh,
Citat: Ivan  u Veljača 09, 2016, 12:32:41
ako je ovo jedino aktivno okretište,
dakle da postoji samo jedno okretište u Novom Zagrebu kako je svojevremeno postojalo u Dubravi prema kojem je tradicionalno ostalo ime glavnog terminala, da, moglo bi pisati samo NZg, ali ovako ne može, pa eto, ako to nije dovoljno razumljivo zasad zaista nemam više kako "doprinijeti" mlaćenju prazne slame.

smogovci.bbb2

U smjeru Sesveta, linija 225 se zaustavlja ispred terminala Dubec na stajalištu tramvaja Poljanice IV ali je najava Dubec, dok se linija 269 zaustavlja nakon raskrižja sa Škrnjugovom (paralelno sa terminalom) i također je najava Dubec. Mislim, pa kaj ne mogu linije 225 i 269 imati zajedničko stajalište Dubec u smjeru Sesveta?! I tko tu koga buljo
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

822DoDo

#48
Ne zaustavlja se na stajalistu tramvaja nego na stajalistu autobusa gdje stoje i drugi prijevoznici i gdje je nekad stajala i linija 269 tako da nije bas prestrasno jer stajalista dijeli samo raskrizje (jedino ak si ga ti vidio da stoji na Poljanicama na tramvajskom, onda je to nesto drugo jer mu to nije stajaliste)
A to da bi mogle imat zajednicko stajaliste - mogle bi...samo kaj je ovo od 269 totalno apsurdno jer je na pruzi i bas na samom ulasku pruge u terminal Dubec...koliko sam vec puta vidio da dva tramvaja cekaju semafor za skrenut i onda bus iza njih ceka...ne ceka predugo ali min - dvije svima puno znace. 225 po tome ima bolje stajaliste jer mu ne smeta tramvaj i skloni se i sa ceste i sa pruge
Das Beste oder nichts. MB

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza