Vozni red - rasprava

Autor zlepur1, Lipanj 19, 2014, 21:50:01

zlepur1

Nevjerovatno,šokantno itd.Svi prijevoznici pojačavaju svoje vr-e prema turističkim destinacijama ljeti, a ovi ne znam kako bi ih nazva nego šupoljoglavci reduciraju.Mislim polasci za Vodice,Murter,Primošten itd su katastrofa, da ne govorim  o liniji Solaris -Zablaće koja umisto svakih 30 minuta polazi svaki sat i to molim vas lipo do 20 sati i uvedena je u prigrad a zna se da je gradska linija.Vodice -šta reći druga linija po broju putnika nema polazaka.Blago njima na  znanju pa zato i propadaju.Onda se čude kako Autotrans , Samoborčrk i Čazmatrans ulaze u Vodice i kupe im putnike i to sa velikim brojem linija.Prema njihovom VR-eu pojačane su samo linije prema Bilice-Stubalj nediljom posle 14 sati i topolascima u 15.30 i 20.00. buljimir >hammer< o-0 ???
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

TAM

Polasci sa AK Šibenik i pojedinih mjesta
NAPOMENA:prijašnji vozni red je sa autobusnog kolodvora. Ovaj je s njihove facebook stranice pošto ništa ne stavljaju na svoju web stranicu.





Dani ponosa i slave!
    

sibencan

Šta im je ovo sada???
Šubičevac - Kvanj, nedeljom
1997 - 2017

zlepur1

To je linija za gradsko groblje.samo nisu pojasnili kako će se putnicivratiti kući kad nema povratne linije osim one s kojom su došli.Po njihovom ljudi bi tribali samo pobacati cviće na grobove i trkom u autobus. >hammer< 8)
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

bagatin22

Cudi me da nisu stavili da ide i preko Mandaline,Zablaca,Brodarice i Razina kad su naveli sve gradske stanice.Naravno tu gradsku liniju nisu oznacili nikakvim brojem,stavili su je u raspored prigradskih linija,a na apsolutno niti jednoj stanici u gradu nema voznog reda te linije,pa niti na neizostavnoj trznici.O vremenu povratka mislim da je sve receno  >hammer<

Teutonic

#5
Pa zar linija za Murter u 11:30 više ne ide u Tribunj???
Dodata je linija u 11:15 Tribunj Sovlje (tako piše na panou na AK),ali na papiru zalijepjenom na prozoru od najava piše 11:15 do Vodica.
I čekajte samo malo,jel ja to vidim da su numerirali linije ili je to bezveze?
5.Iz Sovlja Tribunj Vodic Elemes?
Ma koji Elemes???
8.je polazna linija iz Šibenika.
Pa jel toliko teško pisati punu riječ?

tramvajac 92

Jok, pa čovječe, ovo su obični redni brojevi, da se ne pogubiš u njihovim bilješkama, jer to nije vozni red. Šta su crvene a šta crne brojke? Politička orjentacija pojedinog autobusa?

Teutonic

Nema sanse da je politicka orijentacija jer bi u tom slucaju vecina bili plavi ;D

zlepur1

Crne brojke su im polasci iz Šibenika, a crvene polasci iz krajnjih odredišta-Ali mi još uvik nije jasno zašto im autobusi ostaju po selima vozača kad se ionako zna da imaju manjak ispravnih autobusa.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

tramvajac 92

Vidi polaske za Knin. Imaš neke polaske za Knin preko Drniša i povratke i onda odjednom u povratku iskoči neki crveni (;D).

Autobusi ostaju zbog para, ne plaćaju mrtve kilometre i vozačima da dođu po bus.

TAM

Dani ponosa i slave!
    

zlepur1

Citat: TAM  u Srpanj 01, 2015, 19:27:21
Stavljen je novi prigradski vozni red (sezona 2015.)

http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=20052.msg184635#msg184635
A  šta reći na ovo biseri posavili vozni red ka da voze po najgorem snižnom nevrimenu.Turističke destinacije redom odsičene od svita.Sva srića da su drugi prijevoznici prepoznali manjkavost vr-a pa ulaze u Primošten, Vodice i Murter.Posle će biti plaća kako im otimaju putnike pa nemaju zarade.Dobro je si reka u nekom prijašnjem postu triba ih ukiniti i gotova prića.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Teutonic

#12
Polasci za Murter se ukidaju dok za skradin u 15:30 ide 2 autobusa istovremeno i to jedna te ista ruta,dva polaska za čista veliku u razmaku od uru i po vrimena,za koga to?Za babu Stanu koja se žalila u novine kako ne meže ić na pijacu kupit pomidore 1.7.???A da ne govorim kako se svaki polazak u pravcu čiste velike prazni u već u Vodicama.Rogoznicu i Primošten nemaju potrebe vozit imaju međugradske linije i oni a i bezbroj drugih prijevoznika (Pirovčanima su ukinuli sve lokalce i sad se oslanjaju na međugradske)  glavauzid  russian_roulette

Edit:

Ah da,zaboravih da Rogoznica u ATP uživa velike povlastice  kava

TAM

#13
Od tih povlastica koje Rogoznica ima od ATPa nema ništa. Liniju za Rogoznicu vozi kombibus Renault Master (ŠI 241-FT). Putnika uopće nemaju jer Mi nismo budale da platimo 30kn njima i da se vozimo u kombiju.
Oni liniju voze uprazno samo zato da zadrže dopusnicu i ništa više.

Također napominjem da linija Šibenik-Primošten sa polascima u 14:15 i 20:30 NE PROMETUJE!
Dani ponosa i slave!
    

TAM

Stavljen je novi gradski vozni red (sezona 2015.)

http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=1661.0

NAPOMENA!
Došlo je do promjena i u prigradskom voznom redu. Neki su polasci ukinuti i promijenjeni kao za Murter, više ne vozi u 18:00 nego u 19:30.
Također pojačani su polasci prema Solarisu i dodan je polazak prema Primoštenu i Rogoznici subotom u 11:45.

http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=20052.msg184635#msg184635
Dani ponosa i slave!