video-LIBERTAS

Autor MAN SU220, Studeni 01, 2012, 17:36:21

NP-549

E odlično, već sam mislio da samo ja nisam bio normalan ;)

MAN SL222

Citat: MANsu220  u Ožujak 26, 2013, 22:05:48
sanos S 413 g.b. 44, vozi ga libertasov vozač na mljetu kad je imao 10 godina ;D ;D ;D

10 godina? buljimir kako su mu dali da vozi .ovo nije normalni! >hammer< good_boy >:(

NP-549

Osim što je riječ o Mljetu koji je sam po sebi karakteristična zajednica, i druga vremena su to bila.  I ja sam vozio ko klinac po sporednim putevima, a kasnije u srednjoj i na liniji ;)  al danas je to nezamislivo.  Osim što su ljudi postali takvi kakvi jesu pa samo gledaju kog će prijavit i zajebat, nemožeš se više ni s policijom samo tako zaje.... a bogami ni u firmi. Momentalni otkaz bi dobio onaj koji ti je dao vozit

MAN SU220

#18
Libertasov vozač uhvaćen kako razgovara na mobitel u vožnji (Portal oko)

željko halambek

#19



Garage

Dobra, stara "jedinica", a bome i SU220. Iako, po mom sudu, barem jedan bus je trebalo ostaviti baš onakav kakav je došao tamo 80-ih. Ne stavljati svjetlo za zaustavljanje iznutra, ne bojati drvo na klupama. Vidio sam da nisu držali niti do onih otvora na vrhu prozora pa ima miješano, verzija, mislim do 1987. kada su bili u dva dijela, pa su se otvarali pomoću one "štipaljke" i noviji modeli kojima se taj dio otvarao povlačenjem za ručicu na sredini, prema unutra. I sad imaš bus gdje je svaki drugi na povlačenje, pa malo ovih u dva dijela... trebao bi se netko tim pozabaviti, bar preko zime.
Napraviti repliku baš onog starog SU220. Naravno i prostor za registraciju ozada da bude udubljen, ne ravan itd.
Neki dan sam naišao na You Tubeu na simulator. Pravio ga je jedan Englez/Britanac, kojem je jedan od roditelja iz Grada. I u simulator je stavio naš SU220, uz opis da je Libertas jedina kompanija koja još ima dobro očuvane takve autobuse, uz najnovije i najmodernije naravno.