Gradske linije 1 - 9

Autor NP-549, Svibanj 05, 2010, 21:23:37

Čelični

Istina rijedak prizor. Još to mogu prožvakati jer je linija kružna i nema korekcije na Fiumari, ali npr. kad linija 2 ide u smjeru Trsata, a piše Srdoči ili jednput vidio na Fiumari u smjeru Podvežice kako piše na 6 Krnjevo i kolega kaže vozaču "piše ti Krnjevo", a ovaj će :"svatko pametan će vidjeti na bočnom displeju". E sad se ja pitam za one koji nisu iz Rijeke ili je ne poznaju dovoljno, posebno strani turisti otići će u suprotan dio grada jer se gospodinu vozaču neda ustati i pritisnuti dugme sa šifrom smjera.  >hammer<

shef

Još jedan od primjera... čista lijenost
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mivano

#857
Dakle, dvije stanice treba propješačiti.

http://www.fiuman.hr/radovi-na-raskrizju-osjecke-skurinjske-i-ulice-ivo-lole-ribara-privode-se-kraju/

"U skladu s planovima dovršetka radova na uređenju raskrižja Osječke ulice, Škurinjske ceste i Ulice Ivo Lole Ribara, u nedjelju, 11. lipnja, od 6 i 30 do 20 sati, zbog radova na ugradnji završnog sloja asfalta bit će za sav promet zabranjeno prometovanje vozila na dijelu Osječke ulice, Škurinjske ceste i Ulice Ivo Lole Ribara u zoni raskrižja."
"Za vrijeme izvođenja radova Autotrolej će uspostaviti privremeni režim prometovanja linija javnog gradskog prometa koje prometuju kroz raskrižje u kojem se radovi izvode, i to kako slijedi:

linija 5 s Jelačićevog trga prometuje do stajališta Osječka –Drežnička (rotor) redovnom trasom. Na navedenom stajalištu se okreće i čeka korekciju voznog reda te prometuje redovnom trasom do Jelačićevog trga.
na dijelu trase linije 5 od stanice I. L. Ribara – S. Vukelića do okretišta Drenova prometuje minibus koji ćeka putnike s autobusa linije 5;
linija 5A prometuje skraćeno od Tibljaša do stajališta Škurinje škola prema redovnom voznom redu za nedjelju."

Bocko

Bome dosta, uz to i uzbrdo će trebati na Drenovu ići. Već uz ove radove treba dosta pješačiti od/do stanice za Crkvu a tek u nedjelju će biti hoda.
S time da će sada vjerojatno autobus stati na samom kružnom toku na nekoj privremenoj stanici tamo uz Parkove i Konzum a ne na ugibalištu sa strane kada se neće moći nigdje okrenuti.

kico101

Ne razumijem zašto je problem napraviti minibus liniju Brašćine-Drenova-Škurinje NN. Do Brašćina s 4-kom ( pojačati polaske ), a dalje minibus.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

mivano

Citat: kico101  u Lipanj 08, 2017, 11:17:50
Ne razumijem zašto je problem napraviti minibus liniju Brašćine-Drenova-Škurinje NN. Do Brašćina s 4-kom ( pojačati polaske ), a dalje minibus.
Pretpostavljam da im je komplicirano obavještavati penzionere o tome.

Bocko

A tko bi uopće koristio tu liniju i zašto?
Bolje u 4 ili 5 pa te odvede do centra, a ne ovakva koja spaja dva naselja bez centra.
Imala bi istu situaciju kao ona oko Rastočina do Kozale, 0.1 putnik po smjeru.

Shole

Zar ti treba crtat zašto je kico101 to predložio !?

mivano

Izvor: Facebook
"Linija 8:
• Od 01.07. linija 8 subotom i nedjeljom prometuje kroz Kampus te više ne dotiče stajališta Slavka Krautzeka I i Slavka Krautzeka II"

tramvajac 92

Jel ima koga tamo nedjeljom?

LD470

Da, jer su tamo 3 paviljona studentskog doma, a dosad nisu imali bus vikendom jer 8A vozi samo radnim danom.

tramvajac 92

Onda okej. Jer u Zagrebu nikog nema ni subotom popodne. Kod nas nisu odlučili tamo studente smjestiti.

NP-549

Okretište promašenih dvojki opet u funkciji

Facebook


Bocko

To je kada vozač jedinice ide voziti dvojku :D

Bari

Slike iz doba dok su zbog radova i radnim danom vozile sole petice
KREPAT MA NE MOLAT !