Tipovi autobusa na linijama 2013.

Autor 822DoDo, Siječanj 02, 2013, 08:53:55

Dreamwalker

NG 312 su vozili do dolaska Citara, i toga se sjećam, kao i podatka kojeg je iznio Portos o garažnim brojevima. Tada se često dešavalo da su stare babe koje su išle na Mirogoj ili Krematorij vrlo često išle s linijom 226 zbog toga "kaj je ovo novi bus i kaj se bum ja vozila v starome kad morem v novome". Nerijetko je znalo dolaziti i do preopterećenja solo Citara, nekad nije mogao ni vrata zatvoriti, a stanovnici Remeta su bili ljuti zbog takvog ponašanja jer je za 5 minuta išao ili prije 5 minuta otišao prazan zglobni NG za Krematorij. Dolaskom Citara G na 106, taj problem se donekle riješio, ali opet ima iznimaka.

I danas sam čuo jedan komentar od jedne gospođe: "Ovog su valjda zvadili iz penzije". Neka nam još neko vrijeme požive NG 312 jer su brutala busevi. Oduševljen sam ;D
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

marin

#436
A kaj bi tek reko da si se vozio u 154? To je tek pravi bus, ide ko raketa, a zvuk ee!!! Još kad ventilator upali po ljeti!!

822DoDo

Das Beste oder nichts. MB

sokre

Nikako da se provozam u Marbusu ....
Rashodovat će ga prije nago naletim na njega.

Odakle on uopće u ZET-u?

Ivan

Citat: sokre  u Prosinac 26, 2013, 01:57:28
Nikako da se provozam u Marbusu ....
Rashodovat će ga prije nago naletim na njega.

Odakle on uopće u ZET-u?
Došao je s ostalim školskima, vjerojatno MAN nije imao visokopodni midi za ponuditi pa su ubacili Marbus.

conecto

Marbus je navodno predviđen za neku školsku liniju iz OŠ Petruševec gdje obični bus ne može proći ispod nekog nadvožnjaka, a kad je došao onda su valjda skužili da ne može ni on jer ako je kraći nije i niži. Taj je problem riješen tek dolaskom Iveca Daily 646 i 647. Marbus je vozio na nekim drugim školskim linijama po Dugavama i Jordanovcu, a dosta je često na liniji 280.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...