ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

Dreamwalker

Ja mislim da ti to više nema veze. Svi voze sve bar što se tiče međugrada. ATP-ovi autobusi voze i linije s Čazmatrans tablama.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Teutonic

Tourliner i setra voze u kooperaciji sa atpom liniju za Split u 6:45 koja u 12:15 ide za Zadar Zagreb Rugvica svaki drugi dan. Busevi sa Čazmatrans tablama su ti za Rugvicu i novi Regio koji je učestal na Zadar-Split.

Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk


mate

Upravo to, sve je dobro napisano, vozi PJ Zagreb (302) i PJ MP (993)...Dosta je tih linija sad iskombinirano, nesto vozi ATP, nesto CZM

Teutonic

#1203
Ili još bolje,ovako,ajmo za danas uzeti (14. kolovoza) uzeti primjer:

6:45 ŠIBENIK-SPLIT vozi Čazmatrans,te u 10:30 polazi is SPLITA,12:15 iz ŠIBENIKA za ZADAR,gdje kasnije nastavlja Čazmatransovu liniju ZADAR-Netretić-Zagreb-RUGVICA.
Liniju u 6:45 je jučer vozio ATP sa svojim autobusom,te se tako danas vraća iz Zagreba,odnosno u 9:20 iz RUGVICE-10:00 iz ZAGREBA-Netretić-14:00 IZ ZADRA (nadovezuje se na ATP-ovu liniju)-15:30 iz ŠIBENIKA za SPLIT (povratak SPLIT-ŠIBENIK 17:30).
Sutra će biti obrnuto.

Liniju u 9:00 ZADAR-SPLIT još od šestog mjeseca uvijek vozi vozač Čazmatransa Dalmacija,kojeg u 16:00 u Šibeniku mijenja ATP-ov vozač (a Zadarski vozač se vozi kao putnik do Zadra).Par dana su ovu liniju vozili i Čazmatransovi autobusi.Inače netko od naših vozača ili ČZT vozača koji su stacionirani u Šibeniku dovode prazan autobus na liniju u Zadar,jer linija u 7:00 za Zadar se u sezoni produžava za Zagreb.

podgora

Prvi Lav gradski dolazi u ATP

Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

Avtomontaža

Citat: podgora  u Kolovoz 23, 2017, 11:22:14
Prvi Lav gradski dolazi u ATP
Opet isto. Pretrpavaju vozni park sa gradskim autobusima, a toliko su nam potrebni prigradski. Očito se ide na to da će ČZT šakom i kapom dijeliti niske Setre S 300 ili možda čak Translinere(koji su inače međugradski busevi, ali vjerojatno više ne mogu voziti međugradske). Ali meni nije jasna jedna stvar. Zar je prigradski bus toliko skuplji od gradskog u što čisto sumnjam jer ATP je u zadnje vrijeme kupovao i međugradske buseve.

peron24

#1206
Citat: podgora  u Kolovoz 23, 2017, 11:22:14
Prvi Lav gradski dolazi u ATP

Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk
Odakle ti info? Mozda je ipak Lions Classic koji je prigradski bus, takvog jednog imaju.Btw Aabenre su na izdisaju, voze jos samo dvije (682 i 698) a i kockica je sve manje. Citelisi mogu vozit sve dok budu imali koncesiju za gradski prijevoz a poslije ionake prelaze na lokalne linije

smogovci.bbb2

Citat: peron24  u Kolovoz 23, 2017, 15:37:31
Da li je Lion's City ili Lions Classic? I odakle ti info?
Fb autobusi hrvatska
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

lussin

Isti vlasnik kao kod Liburnijinog Citya LL?

smogovci.bbb2

Ako se malo bolje pogleda vidi se razlika u crvenoj i sivoj boji od maske do polovice prednjeg lijevog kotača (tko zna kako je bio razbijen)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

415 ul

Cini mi se da to sve nekako sporo ide,pogotovo obnova voznog parka,mozda grijesim ali Cazmatrans ima hrpu autobusa,neka nesto posalju u Atp

Dreamwalker

Meni je interesantno kako svi vide da Čazmatrans ima hrpu autobusa, ali nitko ne vidi da Čazmatrans ima i hrpu linija koje s nečim mora voziti.  Otvorite malo tablicu voznog parka pa pogledajte koliko je dosad uloženo u ATP otkad je Čazmatrans došao. Kaj god da je došlo je na ŠI tablicama, izuzev dva Citylinera i jedne Setre mislim.ATP Šibenik na međugradu sad ima zavidan vozni park, u grad su došli Citelisi i taj jedan MAN. Na prigradu su dobili novog Iveca i dvije Setre polovne koje nikad ne bi mogli kupiti da je ostalo po starom. Vrh stare uprave je kupovina ZETovih trulih kockica kojima ni godište nisu znali.

Aj ne budite kao Imoćani svojedobno. Polako, sve će doći na svoje. Milijuni kuna ne padaju s neba. A  ako vam ni to nije dovoljno, posjetite podforum Promet Makarska.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

415 ul

U pravu si,malo sam pogledao i dobro kazes,polako i bit ce svega

zlepur1

Man je doša jučer i u odličnom je stanju.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Avtomontaža

Koji motor ima ovaj Lion's City?