APP Zadar

Autor Tomek, Prosinac 02, 2009, 14:03:58

Shole

Daj ne trkeljaj gluposti.  Možeš stavit u buseve siceva kolko oćeš u nekim razumnim granicama.  Autopromet Sisak je imao (možda još uvijek ima) tamno plavi O404 sa 43 sjedeća mjesta, a imaš hvala bogu kolko oćeš 404 sa preko 50 sjedala.  Kolko naručiš toliko ti se stavi.

navi


navi


conecto

Osim toga, u modernim busevima prijevoznik može i sam regulirati broj sjedala, odnosno prema potrebi izvaditi nekoliko sjedala, a zatim regulirati razmak preostalih pošto su pričvršćena za šine baš iz tog razloga. Samo rijetko tko to radi...
I ne samo to - regionalni busevi kao npr. MAN Lion´s Regio imaju mogućnost uklanjanja dijela povišenog podesta preko puta drugih vrata kako bi se dobio ravni pod za smještaj dječjih ili invalidskih kolica.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

NightRider

Zna li tko koji točno zakon tj. pravilnik regulira iznos dnevnice?

Shole

A trebala bi bit 170 za više od 12 sati van domicila (85kn za 8-12 sati), al da ti budem iskren, neznam dal je uopće ta dnevnica negdje spomenuta kao obavezna.  Varira od firme do firme

Berlingo

Po mojem gazdi nije obavezna. Preko 12 sati na putu (30 km od sjedista firme) dobijem 170 kn. Imao je jednom jedan pravilnik i to mi citao.

navi


NightRider

Citat: Berlingo  u Siječanj 06, 2010, 16:13:04
Po mojem gazdi nije obavezna. Preko 12 sati na putu (30 km od sjedista firme) dobijem 170 kn. Imao je jednom jedan pravilnik i to mi citao.

A isto ti da ono što svi govore da je po zakonu. Ja pokušavam taj zakon negdje pronaći. Zna li tko tko je glavni u cestovnom sindikatu i kako doći do njega?

troosovinac

SINDIKAT HRVATSKOG VOZAČA  0914800648
bela lađa

NightRider

Hvala, trebati će nam!  >:(

navi


navi


inspektor Maska

Danas radnici APP Zadra dobili plaću.. Više bi bilo da su skupljali za posmrtnu pripomoć. Radnici su šokirani plaćom i dnevnicama, kao i tretmanom (zlostavljanjem) koje trpe. Ponizili su ih i doveli na rub egzistencije! 
Čak je i jedan toliko osporavani konkurent Larus za ovaj otužni APP velefirma..
Sramota!!

Ivan1983

Pa onda nisu ni trebali dolaziti u tu firmu ako im nije po volji,da sam ja gazda nebi ih ja primio  ma ni za ništa pa nek se snalaze kak znaju i umiju 8)