Nabavke autobusa 2008. – 2017.

Autor maky, Siječanj 18, 2008, 22:26:06

markost

Još čekamo da vidimo i 21 MAN-a,7 Mercedesa i 2 mini busa.

maky

Citat: Srđan  u Ožujak 31, 2008, 22:23:21
Maky mogo si što organizirat kad dođu, pa eto i nas 200 km sjevernije sa potrebnom aparaturom
da zažutimo forum  :D
Kao što je kolega imenjak rekao, čekamo još vozila, pa kad dođu Regii, onda ćemo lijepo jednoga unajmit, ić po cijeloj Hrvatskoj, pokupit sve  forumaše i dovest ih u Split na limunsko-žutu turneju  ;)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

ikar

Treba vidit sad dal je samo redizajn bio šminka. Vidim vozačka kabina je ista kao u staroj seriji  :(  Nekako mi se čini pretvrda.


torrente

bome su lipi dosta,samo neznam zašto nabavljaju uvik ovu istu boju,nekako je puno kričava.......ma ustvari,najvažnije je da oni zadovolje split u svakom pogledu ....... ja se iskreno nadam da oće :)

maky

Evo, još se ni Mečke nisu ohladile, ali samo vas moram napomenut da bi negdje u MAN Importeru trebao biti i 21 MAN,  pa ako je kome zgodno...

Zapravo, ne vjerujem da su svi već stigli, ali ako u novinama piše da je stiglo pola autobusa, mislim da bi to trebalo biti 9 MAN-ova Lion`s Regio...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tomek

U MAN Importeru u Radničkoj nama danass MAN-ova, ali viđen jedan potpuno novi, limun žuti bez tablica u ARZ-u na popravku.Nešto su radnici kopali po motoru. Radi se o MAN Lion's Classicu U.

maky

Citat: Jopa007  u Travanj 01, 2008, 16:22:32
Busevi su dobri,ali če brzo stradat kao svi :-\
Da je malo više optimizma, možda bi i duže trajali. Zasada sam iznimno zadovoljan stanjem lavova, jer sam nakon godinu dana eksploatacije očekivao stanje kao i u Turčina, međutim to se nije dogodilo. Nadam se da ih sad neće zapustiti kad dođu novi, jer i oni su još novi, a  po mom osobnom ukusu, draži su mi od Citara...

Citat: Jopa007  u Travanj 01, 2008, 16:22:32Nego zanima me ako itko zna na kojoj če liniji vozit regio-i jer če bit pravi užitak se vozit u njima  :D
A kako bi to mogli znat kad još nisu ni stigli?! Uostalom, vjerojatno će ići kuda idu i Neoplani, a to je po zagori i kamenjaru...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Citat: Tomek  u Travanj 01, 2008, 18:35:50
U MAN Importeru u Radničkoj nama danass MAN-ova, ali viđen jedan potpuno novi, limun žuti bez tablica u ARZ-u na popravku.Nešto su radnici kopali po motoru. Radi se o MAN Lion's Classicu U.
Eto na!

Turčin, pa ravno na servis...  :-X

Nadam se da nije apriliili u pitanju....  :)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

kriticar

Nije šala ,jučer na izlasku sa autoputa  u manovom servisu sam vidio limun žute buseve,ali podalje pa nisam mogao razaznati o kom se tipu buseva radi pogotovo što je u prvom planu bila gomila kamiona.
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

Tomek

Potvrđujem i danas da je jedan Lion.s Classic novi na popravku, ali to nema veze što je tursko jer su ZET-ovi novi Lion's CItyju stalno visili po ARZ-u na sitnim popravcima u vrijeme dok garancija traje.

Inače danas na Aveniji Dubrovnik u Novom Zagrebu viđen Prometov novi žuti Lion's Regio(samo jednog sam vidio).. Uputio sam se kasnije do MAN-ovog skladišta u Leskovcu i tamo nema nijednog žutog autobusa, dva bijela Trendlinera i dva bijela Regia.

Tomek

Osim zglobnih u Jankomiru su se na carini pojavila i 4 solo Citara




maky

Ahhh, čini se da je grad Split kupio samo Citare  :(
Mislim da bi tu onda trebala negdje biti još 3, koja bi ispunila kvotu od 17 kupljenih Mercedesa...

Još jednom hvala Tomek!

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Portos

Vidim Tomek je bio brži od mene, da čitam cijeli forum a ne samo ZG dio, bio bih bolje informiran.
No, danas oko 9.40 mimoišao sam se pokraj carinarnice Jankomir sa 3 Citaro 530G, zatim sa još jednim, pa sam jednoga uslikao na samom izlazu a šestoga u carinarnici. Vozač šestoga rekao je da ih ima 10.

prvi


treći


četvrti




peti


šesti




budući sam kraj carinarnice prolazio ponovno oko 12.30h, i kroz ogradu vidio još žutih autobusa, oko 15.10h sam ih došao u miru poslikati-5 žutih Citaro 530 sa rasporedom sjedala iza pogonske osovine leđima prema prozorima, te 2 Citara 530 sa sjedalima okrenutim prema naprijed ali TAMNO PLAVE BOJE. Na papiru u jednom autobusu pisalo je Split.




















PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

narcis

"AUTOTRANS" Brzo - Udobno - Sigurno