Brioni, Pula – razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 12:03:53

NP-549

#240
Citat: boro  u Travanj 06, 2016, 13:29:02
Novi Manovi registrirani. Gbr 123 PU 883 RZ, 124 PU 884 RZ, 125 PU 885 RZ.

vidi slučajnosti,  naši Iveci   813  883-VZ,  814  884-VZ,  815  886-VZ  :)


Dreamwalker

#241
Brioni će voziti za Flixbus. MANovi će vjerojatno u zelenu boju dok je vjerojatno preko ljeta jedan Cityliner N 1216 HD iznajmljen avioprijevozniku Jet2Holidays čiju shemu nosi.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Majstor

Jel tko načuo o zapljeni autobusa u Češkoj sa učenicima iz Karlovca ?
Samo mi sudite pošteno !

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

sniff

Za VP:
g.br.122-Renault Trafic - PU-912-RS

sniff

#245
Ovo nam je promaklo  :D :D (jedan od 4 nova)

flix fb

lukas auto

http://www.istarski.hr/node/42974-brioni-opet-otkazali-linije-ne-zna-se-zasto
Zanimljiva problematika, i stvarno u zadnje vrijeme svakodnevno otkazivanje nekoliko linija. Zna li netko više?

Tomek

Imaju oni dosta autobusa, al mislim da nemaju vozača ;)

mate

Upravo to, tanki su s voznim osobljem, cak je nedavno direktor Briona bio u posjeti Vinkovcima, gdje je isao vidjeti da li bi tko od Poletovaca koji preko ljeta bas i nemaju posla, dosao na 2-3 mjeseca do pocetka sk.godine, voziti u Brione

5AR

2011. kao Muller-Kylltal-Reisen, Trier  TR-KY44




2017.  kao 119


sniff

#250
94 sa modnim dodatkom ( kojeg je 116 dobio također )

podgora

Avdentura holding preuzela 69 % udjela

Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

smogovci.bbb2

http://www.transportmagazin.hr/prodani-i-pulski-brioni/
PRODANI I PULSKI BRIONI
Nedugo nakon što je Arriva preuzela Autotrans, još jedna naša velika prijevoznička tvrtka promijenila je vlasnika te ušla u grupu kojoj pripadaju Avrigo i Izletnik

Slovenska prijevoznička tvrtka Adventura Holding u čijem sastavu posluju autobuseri Avrigo i Izletnik Celje, preuzela je 69-postotni udjel u istarskoj prijevozničkoj tvrtki Brioni. Jedan od naših najstarijih autobusnih prijevoznika vuče korijene još iz 1946. godine kada je osnovano "Autopoduzeće za Istru". Godinu kasnije preselilo se u Pulu gdje je ostalo sve do danas. Tvrtka Brioni Pula prevozi putnike na redovnim linijama unutar Hrvatske i međunarodnim linijama samostalno i u suradnji s FlixBusom, prevoze školarce i radnike, a imaju bogato iskustvo i s povremenim prijevozom po Istri, uključujući shuttle prijevoze do Zračne luke Pula.

U Adventura Holdingu kažu da je to prvi korak prema širenju poslovanja preko granica Slovenije, a do 2020. godine cilj im je stupiti na tržišta Italije, Austrije i Mađarske. Avrigo i Izletnik kao koncesionari u Sloveniji voze na gotovo 500 linija te tako povezuju gotovo polovicu slovenskog teritorija, a u budućnosti žele postati regionalni lider u prijevozu te turizmu. U objavi koju potpisuje direktor Adventura Holdinga Aleš Škerlak stoji da preuzimanjem udjela u tvrtki Brioni dobivaju značajan tržišni udjel za prijevoz putnika na hrvatskom tržištu, uz 30 posto udjela koji drže u Sloveniji. Škerlak napominje da namjera širenja nije samo zauzimanje tržišnog udjela, već i daljnji razvoj i optimizacija voznog parka, te udruživanje bogatog znanja i iskustva u području prijevoza putnika i stvaranje platforme za što bolju mobilnost putnika. Očekuju se tako i nove linije i bolja povezanost Slovenije i Hrvatske.

Inače, slovenska tvrtka u rujnu je kupila slovensku turističku agenciju STA, a najavljuju i preuzimanje jedne talijanske agencije. Kao i slovenski kupac, i Brioni d.d. jedna su od šest hrvatskih projevozničkih tvrtki koje su potpisale ugovore o suradnji s FlixBusom, njemačkim startupom koji razvija koncept rezervacije i kupnje karata po principima zrakoplovnog prijevoza. Partneri koji su dio FlixBus poslovnog modela udovoljavaju FlixBus standardim, stari su do maksimalno tri godine, a velik dio flote čine potpuno novi autobusi.
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

pero-zg

Jel brioni pula zaposljavaju vozace bez iskustva?

Bari

Novost redizajnirani Tourismo II -> PU-732-UC
KREPAT MA NE MOLAT !