ZET na Zagrebačkom Velesajmu

Autor Kublach, Rujan 22, 2010, 17:23:55

manoplan

Citat: conecto  u Rujan 28, 2010, 15:17:31
Ja uopće ne kužim svrhu nastupa ZET-a na ZV. Nema se za plaće, rate lizinga i kredita, a što se trebalo postići nastupom na ZV, vjerojatno Holding-direktiva za spašavanje jesenske priredbe koja odavno nije što je nekad bila  ???

Da. Zagrebački Velesajam definitivno nije više što je nekad bio. Ni približno. Doduše ja jesam bio u nedjelju tamo, ali sve to djeluje jadno i ofucano. Svega par paviljona je bilo u pogonu, a zjapili su poluprazni. Dobro si rekao ''spašavanje jesenske priredbe''  :(

tamlover

Velesajam će prvi propast, samo se garant čeka strateški partner koji će ubost atraktivne parcele (u ovom slučaju mislim da je sve atraktivno). Iako, realno i treba to isparcelirat, napravit Velesajam u manjem obimu s dobrim prostorima i menađmentom a ostatak pustit privatnoj investiciji. Lova treba ko suho zlato, pa me nemojte odmah bocnut da je bolje radit nešto u javnom interesu.
I kad već u dva topica čitam o puhačkom orkestru ZET-a. Lijepo je da ih hvalite, predivno sviraju, imaju krasnog gospona dirigenta (ak se dobro sjećam Ivek se zove), a poseban je ugođaj čut ih na Zrinjevcu kod glazbenog paviljona dok sviraju neku "zagrebečku", zažmirit...i već si tamo  ::|, al ljudovi predlažem da ih, ak ih volite, zovete LIMENA GLAZBA ZET-a jer ih tak u Zagrebu zoveju od kad postoje, i to je tak uhu ugodno za čuti...
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

conecto

Velesajam ne smije propast, ima on itekakvog potencijala, ali što smo sve doživjeli u Zagrebu u novijoj povijesti ne mogu reći da se ne slažem s tamloverom
>:(
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

haki

Spašavaju ga iznamljivanjem paviljona i pratećih objekata (mislim da su neke prodali ) u razne svhe ( sport,trgovine ,TV....)

conecto

Velesajam oduvijek iznajmljuje paviljone u razne svrhe i ne vjerujem da je bilo što prodano (za sada). Ali je po neodržavanju očito da se Velesajmom ne gospodari baš najbolje, veliki dio ZG-baštine (jedan od mnogih) besramno propada
>:(
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

smogovci.bbb2

Zagreb Auto Show

Zagreb Auto Show, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, nakon 8 godina vraća se na Zagrebački velesajam, a danas u 18 sati svečano će ga otvoriti gradonačelnik Milan Bandić.
ZET će posjetitelje salona prevoziti izvanrednom autobusnom linijom, u srijedu, četvrtak i petak, odnosno 6., 7. i 8 travnja, od 9 do 19 sati. Početno stajalište bit će uspostavljeno kod  Arene Zagreb, a autobusi će voziti sve do zapadnog ulaza Zagrebačkog velesajma. U dane vikenda, 9. i 10. travnja, ljubitelje automobilske industrije prevozit će turistički vlakić, također od 9 do 19 sati. Vlakić će kretati, odmah nakon popunjenja, sa zapadne strane Hipodroma i vozit će do zapadnog ulaza u Velesajam. Kako bi se izbjegle veće prometne gužve na prilaznim cestama Zagrebačkom velesajmu, izvanredne linije ZET-a, kao i one redovne, najbolji su izbor za putovanje svih onih koji žele razgledati novitete iz svijeta automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije. U pripremi i realizaciji projekta, tijekom kojega su reflektori svjetske auto-moto scene usmjereni na našu metropolu, sudjelovali su Grad Zagreb, Turistička zajednica Grada Zagreba i Zagrebački holding. Projekt je to od iznimne važnosti i na nacionalnoj razini, a sve do nedjelje, 10. travnja  na 70000 m2 izložbenog prostora predstavit će se 440 izlagača iz 33 države.

Izvor: http://www.zet.hr/default.aspx?id=7939

Isprika ako nije pogođena tema  good_boy
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

tramvajac 92

Vozni red nisi objavio  ;D

Arena             Velesajam
  9:00               9:20
  9:45             10:05
10:30             10:50
11:15             11:35
12:00             12:20
12:45             13:05
13:30             13:50
14:15             14:35
15:00             15:20
15:45             16:05
16:30             16:50
17:15             17:35
18:00             18:20

Ivan

Ovo nema smisla od 12 do 17, trebali su ljude usmjeriti na redovnu liniju 222 (dodatni bus od 9 do 12 i 17-18 h je mogao također biti označen kao 222 da bude lakše snaći se) koja i češće vozi, i sigurno bilo jeftinije organizirati dok na njoj voze zglobni autobusi a ima valjda jedva 15 putnika na ovom dijelu tako da nema govora o manjku kapaciteta, samo valjda je u nečijoj navodno stručnoj i organizatorskoj glavi "jednostavnije" ubacit novi bus, a kakve linije već postoje ne znamo, ima li smisla i koliko košta koga briga.