Črnja Tours - razno

Autor Tomek, Studeni 22, 2007, 23:17:58

travel0101

Navodno je kupito desetak setri u Hamburgu. I sad se farbaju i presvlace.


actros

Ja sam vidio ovu S415 GT-HD prekjučer kod Karlovca, vozila je prema jugu... pretpostavljam da ide k njima

Dreamwalker

Mora da su prošle brdo kilometara ako su vozile linije kakvu vidimo na slici koju je Shole stavio. Jedna od njih ima rege PU-490-SA
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

actros

vidim da se nigdje ne spominje, Črnja od početka godine ima novu garažu na Zg području, točnije u Buzinu/Banima

tomekk

Je, vidi se s ceste tj uz samu je obilaznicu.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Dreamwalker

Koliko Črnja ima ovih Travega? Jel ih je 3 ili 4?
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

sniff

Tri najvjerojatnije:tirkizni,bijeli i crveni...Ned'o Bog da ih više kupuju... buljo

Boki651

#68
Bilo je jasno kao dan da će Črnja postati žrtva svoje pohlepe. Jednostavno su se previše polakomili pa ne mogu pratiti situaciju. Sada je postalo pravilo da busevi kasne ili uopće ne voze, a ljude ostavljaju na cjedilu s kupljenim kartama i bez informacija.
Dovoljno je pogledati njihovu FB stranicu i hordu negativnih komentara sa svih linija. Bili su otvorili recenzije, međutim kad su vidjeli da je ocjena 1.8 iste su ukinute.
Svejedno ljudi ostavljaju komentare gdje stignu. U Črnji kažu da im netko smješta s tim komentarima, ali i ja sam na svojoj koži osjetio što znači čekat bus bez informacija 2 sata, a teško da su svi negativni komentari namještaljka.

https://getbybus.com/hr/crnja-tours/175#r

MAN19464

Slicno iskustvo sam ja ima, isao korak dalje i saznao problematiku, oni rade na princip prelaska putnik, znaci putnik krene sa jednim busom pa presjedne na drugi bus negdje, medjusobno se cekaju i tu nastaje problem, bus koji je dosao na vrijeme ceka onog koji kasni dva sata, vozaci su im preoptereceni nemogu utjecati na kasnjenja pogotovo u turistickoj sezoni, razni zastoji granice i kontrole, a vozni red je naknap, onda ih opterecuju telefonom gdje si sad kad dolazis koliko ces kasnit i sve to na njihov trosak jel nemaju sl mobitele, firma im nepokriva taj trosak, vozaci uglavnom odrade ugovor 3 mj i odlaze, rjetki se zadrze pogotovo na linijskom prijevozu, cuo sam kad je rekao jedan vozac radim 2 mj i nikada jos nisam popio kavu na liniji niti pojeo sendvic. Jos su preoptereceni raznim kompliciranim putnim kartama koje prodaju obracunavaju popuste itd. Uglavnom je sve to lose to su moji dojmovi kao putnika koji je nakon dva sata duzeg cekanja napokon se ukrcao a u dolasku smo kasnili ukupno 3 sata i tada vise nije bilo javnog gradskog prijevoza, pa sam zbog črnje morao platit taxi.

Majstor

Crnja se pojačao sa S431 DT
BJ 200 F? Ex Molnar
Samo mi sudite pošteno !

Dreamwalker

Maloprije je viđen Mercedes Travego mislim PU-771-RZ u prepoznatljivoj plavoj boji.

Inače, ti Mercedesi nisu iz Bugarske kako se priča. 771 i 772 su uveženi iz Češke gdje su vozili za Hotliner i Rega & R. 773 (zeleni) je uvežen iz Poljske od nekog privatnika.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Boki651

Džaba Črnji sva pojačanja kad mu je usluga sve lošija, neće imati koga vozit s njima. Zadnje što znam, turistički izlet u Prag, prvo nije ljudima iz Pule i Rijeke nije rekao da će morati presjedati u Zagrebu, a onda su ostali nemalo šokirani kad su saznali da je "hotel u Pragu", zapravo 30 km udaljen od grada. Ne znam na koji način razmišljaju, ali kako očekuju da će itko više htjeti s njima igdje kad se to radi i bez najave.

MAN19464

Črnja svakih 2 mj. traži vozače. Valjda mu je lakše kupit autobuse nego naći vozače.

https://burzarada.hzz.hr/RadnoMjesto_Ispis.aspx?WebSifra=79709430

lussin

Odmah na početku S 415 HD. Inače preporučujem kanal!