ZET razno (2)

Autor plavi ZET-ov bus volim, Rujan 05, 2011, 18:57:30

sniff

#1470
Dobio fotku od frenda,dosta sam je cropao, pa je malo  retro-mutno ispalo  ;)

plavi ZET-ov bus volim

Citat:Od 1.veljače polusatna ZET-ova karta po 4 kune

Od prvoga veljače ZET će, uz postojeću kartu od 10 kuna i trajanja 90 minuta, uvesti i polusatnu kartu po cijeni od četiri kune. Gradonačelnik Bandić tvrdi da nije riječ o predizbornom potezu iako su nam, još u petak, u Gradskoj upravi, tvrdili da ne namjeravaju mijenjati sustav naplate.

Cilj je uspostaviti pravedniji sustav kako bi, oni koji se kraće voze, manje i plaćali. Gradonačelnik Milan Bandić za Radio Sljeme ekskluzivno je najavio:

"...da građani mogu izabrati. Oni, koji se kraće voze, do 30 minuta, plate 4 kune, a oni, koji se voze do 90 minuta, plate 10 kuna. Ako budemo vidjeli iz medija da to građani, u pravilu, prihvaćaju, od 1.veljače će to vrijediti. Ako ne prihvate, ostat će po starom, ali ja vjerujem da će prihvatiti jer to ide njima u prilog, posebno ljudima iz centra grada i onima koji dođu u Zagreb, a voze se stanicu, dvije ili tri."

Izvor: http://www.poslovni.hr/hrvatska/od-1-veljace-zet-uvodi-polusatnu-kartu-za-gradski-prijevoz-evo-koliko-ce-kostati-323091
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

MAN truck bus

Kaj si živa zakaj više ne slikaš imaš predobre slike ;)
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

MAN2001

#1473
Moji najdraži lav na 127 a ovako je izgledao citelis prije bezveznih reklama!

Ivan

#1474
Citat: MAN2001  u Siječanj 20, 2017, 13:54:24
a ovako je izgledao citelis prije bezveznih reklama!
Nda, samo se nitko ne bi sjetio da bus i prema gradskom pravilniku bus mora imati garažni broj na sve 4 strane... Ako je isti kojeg sam viđao na 126 prije par tjedana (686 ako se ne varam a to je u rasponu brojeva koji ide i na 118), takav vozi već prilično dugo.


BTW OKRENI SLIKU!!! To se može već i na većini mobitela napraviti odmah poslije slikanja, i na svakoj najjednostavnijoj aplikaciji na kompu, nema isprike da ovako objavljuješ! Slika je solidna jer zanimljivo je uloviti bus tako dinamično među autima a da ne pokrivaju bus, ali napravi posao do kraja.

MAN2001

Razumijem u potpunosti ali to se samo okrene,a na mom kompjutoru je potpuno normalna?

dominik,

#1476
Citat: Ivan  u Siječanj 21, 2017, 10:47:24
Nda, samo se nitko ne bi sjetio da bus i prema gradskom pravilniku bus mora imati garažni broj na sve 4 strane... Ako je isti kojeg sam viđao na 126 prije par tjedana (686 ako se ne varam a to je u rasponu brojeva koji ide i na 118), takav vozi već prilično dugo.

Jedno godinu dana je 686 imao samo garažni broj i narančastu naljepnicu otraga nakon što su mu prvi put farbali (mijenjali) poklopac motora, do nedavno kad se ponovila ista situacija, samo su mu ovaj put izgleda "zaboravili"  nalijepiti barem g.b., pa ti se možda zato čini da ga nema već duže vrijeme.

smogovci.bbb2

Primjetio sam na nekoliko solo Citelisa (pa evo i na ovom sa slike g. br. 686) u nazivu marke autobusa Irisbus nedostaje slovo U. To otpada samo od sebe ili je netko ljubitelj slova U good_boy
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN2001

Valjda zbog drmanja nakok duzeg vremena odlijepi se ili mozda ljeti dok je izrazito vruce se ijepilo odlijepi,treci razlog bi naravno bio da je to netko namjerno skinuo.

sniff

Kum Ante vozijo autobus  ;D

(fb Dnevna doza prosječnog Rvatine)

MAN truck bus

Ima li neko monografiju ZETa? Godina da je veća od 2001. I ako je ima online ako ne nema veze. byeg
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

smogovci.bbb2

Imam, 2011. Tiskano izdanje
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

CONECTO430

[Ako nije dobra tema premjestite]
Započeo je popravak rupa na Heinzlovoj stanici u smjeru Kvaternikovog trga
Slikano iz autobusa

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

Idem samo jednu stanicu :D

STIB

Već je bilo i vrijeme


(via Tapatalk)
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Dreamwalker

Još malo predizborne čarolije u Miletovoj režiji :)

http://www.poslovni.hr/hrvatska/dogovor-zet-a-i-hz-a-od-danas-trecinu-jeftinija-karta-za-vlak-i-autobus-324925

Citat:Dogovor ZET-a i HŽ-a: Od danas trećinu jeftinija karta za vlak i autobus

Cijena zajedničke opće mjesečne karte sa 609 kuna smanjena je na 400 kuna.

Od Leskovca do Filozofskog fakulteta sa 109 kuna "viška" u džepu. Studentica Tina Kovač od danas mjesečnu kartu za vlak i ZET plaćat će 200, umjesto 309 kuna, a 1200 kuna godišnje, koliko će uštedjeti, iznos je koji će sad moći, kako sama kaže, rasporediti na udžbenike i "pokoju kavu".

Ne računa samo Tina kamo će s "ostatkom" novca, već i ostali Zagrepčani koji po gradu putuju kombinacijom željeznice i tramvaja, a kojima će od danas mjesečni pokazi "ZET+HŽ" biti u prosjeku 33 posto jeftiniji.

– Cijena zajedničke opće mjesečne karte sa 609 kuna smanjena je na 400 kuna. Osnovnoškolska mjesečna karta, koja je koštala 279 kuna, te srednjoškolske, studentske, socijalne i umirovljeničke mjesečne karte, koje su se naplaćivale po 309 kuna, plaćat će se 200 kuna. Korekcija cijena odnosi se i na zajedničke godišnje karte, pa će se opći pretplatni kupon, umjesto 6708 kuna, kupovati za 4800 kuna, odnosno za jednokratno plaćanje 4320 kuna – objasnili su jučer u Gradu, gdje je potpisan ugovor o smanjenju cijena između Holdinga i HŽ-a. Ne samo da će na taj način veći broj Zagrepčana kupovati karte za javni prijevoz, rekao je gradonačelnik Milan Bandić, već će se na taj način i smanjiti koncentracija automobila u gradu, piše Večernji list.

Jučer je bio objavljen prilog, kojeg je kolega 421 prenio u drugoj temi, o nenadmašivoj reakciji gospođe direktorice ZG Holdinga. Jučer sam s prijateljima komentirao kako bi gospodinu Ivanu Skorinu RTL trebao dati povišicu zbog postavljenog pitanja. Čitajući ovaj članak, to mi se sve više čini da je moj zaključak itekako opravdan.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421