Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

XDonald

Citat: ManNLNG  u Lipanj 15, 2017, 21:53:27
Najbolje bi dosli Fainsina sjedala bez materijala,trajat ce do rashoda cijelog autobusa.To je najefikasnija metoda protiv huligana te najjeftinija! ;)
Također i kielova bi bila super al bez tapecirunga. U skoro svaki Conecto i O345G su u zadnje redove ugradili nekoliko njih , al su stavili tapecirunge koji su (opet) nestajali i onda sad to izgleda ajme majko.

Prva je iz #208 sa 3 razlicita tipa sjedala: njegova originalna (prosjecni putnik bi reka da su ko kuga i kolera), kielova i jedno iz O345G.
Druga je iz #211. Nekakva zapaljotina ??
Treca je iz #257 i zadnja iz #268.

elez

#511
Čin jedne "pazaruše" koja je usla sa ogromne 3 torbe iz kojih se cijedilo nesto crveno, šporkala je cili bus između prvih i drugih vrata. Pokušala je novinom popravit stanje al je ispalo jos gore
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

XDonald

#258 - drugaciji tapecirung (rasparan) i zakrpa na boku
#266 - .....
#284 - osim ovoga na zadnjim sjedalima je uredan i u dobrom stanju
#212 - totalno neprimjeren za sidit na ovome, zivi plis

NP-549

Mogli bi se i naši inžinjeri kad naručuju autobuse malo potrudit i oko takvih detalja.  Čemu ovi svjetli tonovi koji upravo mame da ih se pošara.  Sva sjedišta sa stražnje strane treba da su od crne plastike i to fine, a ne grube pa ako već pošaraju da je lako obrisat. Ovako flomaster uđe u ove sitne rupice i onda nemožeš više očistit. 

XDonald

#514
#203 - zadnji redovi, tapecirung na kielovim sjedalima
#260 - predzadnji red i rasvjeta
#266 - tapecirunzi
#190 - rasvjeta i krovne zakrpe

XDonald

#515
#221... Ili Ultraši ili Splićani?
#255 pun ko šipak

XDonald


XDonald

Svrljotine iz #688, pa sjedala iz #209 i malo iz #169, koji je nedavno na 18ki minja za 100 brojeva veci broj #269:

Dana

#197 na liniji 24,67,31

Dalmatinski anonimus


vozilo SSC

U #203 novo orginalno sjedalo (bez tapeta). Osta san paf, sto im se dogodilo, to neko kad je narucivao slucajno dobro kliknuo?  rofl


C2

Nemam druge riječi za splitske autobuse nego svinjac. Stvarno su šokantni prizori.

Lion's Driver

I neka su šokantni jer da prid splitske nazovi putnike staviš čelični nakovanj slomili bi ga. Bili su većina autobusa "nedavno" gajnc novi a kakvi su sad???? I zašto??? Govorim za putnički prostor. Šta vridi ulagat kad će za pola godine bit opet isto. A što su ajme Bože izvana to je za drugu temu.

Avtomontaža

Daleko najveća prasad u Hrvatskoj (sudeći po slikama iz autobusa), a vjerojatno i u regionu su Splićani i ekipa iz okolnih mjesta. U riječkim busevima ovakve scene se ne mogu vidjeti. Tu i tamo ima pokoji potpis markerom, ali ništa strašno. Šibenčani i okolica im nisu ni do koljena. O Prometovom održavanju da ne govorimo dovoljno je pogledati crnu kroniku.

josipgrgin

Ne mogu oni toliko ocistit koliko se isara i otrgne