Slike iz Zagreba 2012.

Autor conecto, Siječanj 03, 2012, 09:45:57

GT-R

#30
Slike su male, imam problema sa imageshackom.



Gbr. 501


Gbr. 502

tamlover

Evo jedne fotke od sinoć, okretište Heinzelova. Inače, vozači su na sla bo očišćenim cestama cijelu nedjelju muku mučili uglavnom sa stajalištima s ugibalištem koja nisu bila čišćena. U Heinzelovoj su npr polazna stajališta bila zatrpana pa je ovaj šofer prije nego što sam ga uslikao zamolio tipa u onoj ralici koja se vidi iza na slici da mu očisti stajalište za Trnavu, ali je ovaj samo produžio prema sjeveru a bus je putnike krcao u desnom traku Heinzelove. S obzirom na količinu snijega mislim da je ZET odlično vozio i malo toga je bilo u prekidu.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

sokre


GT-R

Gbr. 550 na 107 danas oko 15h.




Tomek

Novosređeni prekrasni gbr 107 -- ofarban točno kako treba


sokre

Gužva na Glavnom kolodvoru ..





Ovaj koji je u kvaru je 524 ..

plavi ZET-ov bus volim

#36
Priča iza fotografije:

Krasan je dan, pa rekoh: "Ajde, za promjenu, uzet ću fotić", strpam ga u torbu i odjurim van. I tako, obavivši sve što trebam, krenem pješke prema Črnomercu i usput se sjetim kako bih mogla nešto uslikati. Gurnem ruku u torbu, pokušavajući napipati futrolu s fotićem. Ne uspijeva mi, ali ništa neobično - ženske torbe su poput crne rupe. Naposljetku mi prekipi pa stanem i počnem redom vaditi stvari iz torbe. Izvadim i posljednju stvar i na sav svoj užas vidim kako fotića nema! Ajme, gdje sam ga ostavila? Na faksu, u pošti, u dućanu?! Ukraden?! Ah, ništa, šta je - tu je, ništa od fotkanja. Rekoh "neću se uzrujavati", ali ipak mi je bilo žao.

Dođem doma i bacim torbu na uobičajeno mjesto pokraj jedne druge torbe. Zamislim se nad sobom - "O, ne, nisam valjda!". Strelovito uzmem drugu torbu i u njoj pronađem fotić. TUUU SIIIII! Pametna ja sam ga stavila u pogrešnu torbu. ::|

Definitivno je ovu izgubljeno-nađeno situaciju trebalo nekako obilježiti. Uzeh fotić, napravih đir po kvartu i uslikah po stoti put sliku Karažnika. Ali ova je ipak posebna, zar ne? :)

Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

tramvajac 92

Da. Još nisi slikala  s novim displayem..

Tomek

Danas u Sesvetama



Inače jučer ujutro viđeni 555 i 547(možda je 9) na Jankomiru u smjeru Eurolinea kako idu na servis. Viđen i 466 u smjeru APP.
Danima već APP-ovi 221-231 na posudbi u APD-u. Zato vjerojatno i fali zglobnih u APP-u pa se razne nebuloze događaju na nekim frekventnim linijama.

sokre

547 i 549 su danas bili na 221.

5AR


GT-R

#41
Četri ajmo reć iste slike, ali drugačiji busevi.

Gbr. 519


Isto gbr. 519


Gbr. 520


Gbr. 521

Scarface

Zavoji u Vukomercu, slikano kod budućeg City Centra One  ;D  Donedavno sam tamo svakodnevno prolazio, ali više tamo ne živim.

BTW dobre fotke  :)

conecto

Izgleda da na ovu liniju stižu zglobnjaci, pa evo bar nedavnih slika dok su vozili solaši (da ne propadnu  ;D )









A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

marin

Jako puno se ljudi vozi na toj liniji  ;D ;D