Razno (2)

Autor shef, Ožujak 30, 2012, 22:16:14

C2

#840
@Bocko, to bi trebalo tako izgledati .Vidi se da ima prostor za to. Možda na slici nije precizno označeno, ali na rubu podloge za rukovanje novcem ima urez pravokutnog oblika, on služi za takvu napravu koja se često koristi primjerice u Njemačkoj. U gornje otvore vozač se gura kovanice kada putnik plača kartu, a kada vrača kovanice pritišće te polugice s brojevima i onda kovanice ispadaju kroz otvor u smjeru putnika i onda putnik skupi ostatak. Uglavnom taj dozator olakšava vozaču rad s kovanicama.

Izvor slike:http://www.frankfurter-nahverkehrsforum.de/index.php?page=Thread&threadID=16472

Boki651

Danas aplikacija u žešćim problemima. Karta je puna neoznačenih autobusa, ne piše uopće broj linije niti polasci, ali zato klikom na bus piše garažni broj.

Matija87

dosta je problema s tim gps-om , tipa nema istočnog prigrada , zatim nije vidljivo kretanje 11ke od Delte prema Drenovi al obrnuto je vidljivo , takodjer isto i na 4ki , ne vidi se kretanje od Brašćina do Fiumare .
Realno treba aplikaciji dat vremena , tek je na probnom roku , ali ako za godinu to bude radilo kako treba to će biti veliki uspjeh.

kigor

Ovo a brojevima ipak ovisi o samom busu. I prvog dana bilo buseva bez broja. Koji dan vise koji manje. A ni na stanicama dolazak kojeg busa nije registriran. Treba vremena i malo onvesticija po busevima


Sent from my iPhone using Tapatalk

Sebo

Bas mi je drago sto sam naletio na ovaj forum, autobusi su mi nekakva strast a i sami vjerojatno znate da je tesko naci nekoga s kime je mozes podijeliti ;D

svakodnevno se vozim autotrolejem i imati cu jos dosta toga za napisat, prvo bi htio postavit jedno pitanje: znate mozda koja zglobna vozila trenutno aktivna kod nas imaju najveci kapacitet putnika? vidim da su im nazivi po ovim brojevima a ja ih tek trebam nauciti tako da moze neka slika uz odgovor ili opis haha

Shole

Pretpostavljam da fizički najviše možeš ukrcat najviše u 581-583. E sad dal su i registrirani za najviše to je već druga priča.
Oni imaju najviši pod pa su blatobrani najmanji u salonu i po cijeloj dužini imaju s jedne strane samo po 1 red sjedala. Ima jako puno mjesta za stajanje. Svi drugi busevi imaju duple stolice pa samim time i manje mjesta

NP-549

photo by  Milić / Croinfo.net

mivano

Zašto 681 nema tablice? Istekla registracija?

Boki651

#848
Tražeči svoj bus za doma, naletio sam na "uljeza" na istoku grada. Prijavljena linija 5 i polazak od 6.40 ujutro. Vjerojatno riječ o DI Klani.

kigor

Palo, nestali svi busevi




Sent from my iPhone using Tapatalk

kigor

Ni jucer ni danas ne radi aplikacija. Zna netko sto se dogada?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Bocko

I danas krepala, greška 503, Web-lokacija ne može se dohvatiti

Shole

Trolej nema nikakve veze s tom aplikacijom. Jeste probali kontaktirat neki od navedenih kontakata ?

Neko

Citat: Shole  u Prosinac 26, 2017, 17:52:03
Trolej nema nikakve veze s tom aplikacijom. Jeste probali kontaktirat neki od navedenih kontakata ?

Nažalost Trolej nije vjerojqtno imao veze ni pri odabiru proizvođača te krasne "smart" aplikacije. Glavno je napisat "smart" i odma polupismena čeljad gleda kao da se dogodilo ukazanje bdm. A ono laprdanje sa Openstreet mapom oli google maps uz gps lokatore u vozilima.


Sent from my iPhone using Tapatalk

kigor

Koji kontakti?


Sent from my iPhone using Tapatalk