Linije - razno 2017

Autor Dreamwalker, Siječanj 13, 2017, 17:22:06

MAN truck bus

Da to sa 109 se bilo i desilo. Samo nije se pokvario 1 već 2 autobusa. byeg
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

CONECTO430

Komu i čemu zglobni bus na 107 i to kockica!? Ima Citara i Manova čemu zglobni i to kockice po ljeti??? 😬

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

Idem samo jednu stanicu :D

Ivan

Ah, a to je pitanje kao i zašto na zapadu ne voze ispravni klimatizirani školski recimo na liniji poput 176 kad ni u špici nema više od 50-55 putnika nego pokušavaju valjda zglobnu starudiju izrabiti do kraja (valjda? ne znaju ni sami)... A koga briga što bi uostalom SL283 i s upaljenom klimom trošio 15-20 l / 100 km manje od starog zglobnog.

Nije to bitno pa rade što god im padne na pamet, kakva briga u ZET-u kad je većina šefova valjda shvatila da nikome ne podnose račune i da su sve afere i gubici zadnjih 10 godina pokriveni gradskim novcem, naravno, a najveći gubitnik Tolić otišao na jednako plaćeno mjesto s još manje rada i odgovornosti. Još manje je bitno što će se putnik do Bistre 50 minuta kuhati u starom tvrdom gradskom busu a postoje udobni i klimatizirani prigradski u garaži...

Poslije stvari utvrđenih prije ovog stoljeća kad su razradili glavni plan linija i gdje voze solo a gdje zglobni, ništa kasnije kod ZET-a nema posebno dobrog zašto i zato.

Dreamwalker

Pukla cijev na Bukovačkoj. 203 vozi po trasi 226 što znači da su na potezu Svetice - Krematorij 4 vozna reda, većinom po par minuta razmaka jedan od drugog. Bolje da su do kraja sanacije vratili autobuse u garažu, a ne da se ovako bezveze prolijeva gorivo.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Dreamwalker

U pojedinim gradskim predjelima, zbog radova ili drugih faktora koji utječu na protočnost prometa, moguća su odstupanja od reda vožnje. U ovim trenucima odražava se to na linije 212, 217, 227, 261, 262, 263, 268, 269, 273, 279 i 281. Ljubazno molimo za razumijevanje.

izvor: sada.zgh.hr


Opet Dubravi fali autobusa i vozača.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Ivan

#200
Ne fali autobusa kad je ljeto.
Može falit samo vozača.

Ima li na trasama ikakvih radova ili je ovo samo divlje reduciranje?

No nema smisla jer ako ima radova na 268 mora biti i na 330, ako ima na 217 onda vjerojatno treba biti i na 290 i tako dalje.

Odvratno s ovim polu-lažima o "ostalim" razlozima. Prije su znali priznati ako reduciraju.
Prije su u slučaju nedostataka službeno reducirali vozne redove na linijama koje to mogu podnijeti a znalo se da s linija 120 i 212 skinu i kad nije najavljeno ali one su pokrivene drugim linijama, a zašto sad rade ovako amaterski na linijama koje voze ispod svakih pola? Grozno.

I ne zaslužuju nikakvo razumijevanje, zaslužuju otkaze jer ne znaju koristiti ni ustaljene prakse jer da i postoji kriza može biti pošteno priznato i reorganizirano, nego rade putnike budalama.

Ivan

I iritantno je da odeš na ZET-ove stranice i ne možeš tamo dobiti aktualne vijesti u prometu, što me briga za klikanje na zgh pa moram scrollati stanje vodovoda, ako idem na ZET-ove stranice?

Isto tako kad se ode na ZET-ove vozne redove imaju stalno pop-up vijesti o odvozu smeća i ostale gluposti od koje se na smartphoneu ponekad ne može bez zatvaranja pregledati vozni red.

Diletanti.

smogovci.bbb2

Zanimljivo je da na popisu nema linija 166, 229, 311, 313 i 322 koje svakodnevno kasne zbog radova na nadvožnjaku Hrašće 
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

822DoDo

u Brestju radovi na plinovodu do 24.7. pa se očekuju gužve...jutros bio kaos...kasnili su autobusi po 15 - 20min
Das Beste oder nichts. MB

smogovci.bbb2

Evo neš za Ivana ;)

http://www.zet.hr/default.aspx?id=10475
Autobusi linije 128 zbog radova mijenjaju trasu

Autobusi linije 128 (Črnomerec - Lukšići) vozit će djelomično izmijenjenom trasom od petka, 7. srpnja, od 9 sati, do jutarnjih sati ponedjeljka, 10. srpnja, zbog radova koji uvjetuju zabranu prometa Krčelićevom ulicom.

Autobusi će s Črnomerca skretati desno na Ilicu, zatim lijevo na Zagrebačku cestu i prilaz baruna Filipovića, opet lijevo na Selsku cestu te Ulicu Sveti Duh otkuda nastavljaju uobičajenom trasom do Lukšića.

U povratku iz Lukšića, autobusi će voziti uobičajenom trasom do raskrižja Ulice Sveti Duh i Krčelićeve, nastaviti Ulicom Sveti Duh, skrenuti desno na Ilicu i voziti do Črnomerca.

Za vrijeme radova neće se koristiti stajališta u Krčelićevoj ulici, a uspostavit će se privremeno obostrano autobusno stajalište u Ulici Sveti Duh, južno od ulaza u bolnicu.

Vozni red ostaje nepromijenjen.
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

tramvajac 92

Jao majko mila. Zašto ne može po Ilici do Sv. Duha?

Ili ak neće tak, zašto ne stane na stanici Prilaz b. Filipovića (ona u Prilazu, 109, 134, 146) i Selska (109 Črnomerec).

Tak i tak su stanice tamo, niš ne košta.

Ivan

Tako su već vozili (i duže od 3 dana)... Kad nema lijevog skretanja na semaforu Ilica-Sv.Duh a mijenjati semafore i signalizaciju se ne isplati zbog par dana preusmjerenja.

Slažem se da bi bilo zgodno ubaciti stanicu na Selskoj kad već tako vozi.

CONECTO430

Autobusne linije  231 (Borongaj - Dubec) i 269 (Borongaj - Sesvetski Kraljevec) od četvrtka, 13. srpnja, od 7 će sati  prometovati uz izmjene zbog radova.

Tako će, zbog uređenja sjevernog kolnika Branimirove ulice na dionici od Ulice V. Ravnica do II. Maksimirskog naselja, biti izmješteno autobusno stajalište "Ravnice", u smjeru Borongaja, na novu privremenu lokaciju i to 150 metara istočnije u odnosu na dosadašnju.

U petak, 14. srpnja, također od 7 sati, započet će i radovi na raskrižju Ulice kneza Branimira i Ulice Divka Budaka, a autobusi linija 231 i 269 vozit će od Borongaja izmijenjenim trasama.

Nakon polazaka s terminala Borongaj autobusi će skretati desno u Ulicu Divka Budaka, kako bi nastavili vožnju Ulicom Svetice, zatim će skretati lijevo u Ulicu kneza Branimira i dalje će svojim uobičajenim trasama dolaziti do krajnjih odredišta.

Autobusi spomenutih linija prema Borongaju vozit će uobičajenim trasama!

Završetak radova očekuje se u ranim jutarnjim satima ponedjeljka, 17. srpnja, no u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika radovi bi se mogli i produljiti.

Cijenjene korisnike ljubazno molimo za razumijevanje.
Izvor: zet.hr

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

Idem samo jednu stanicu :D

CONECTO430

Autobusna linja 236 (Kampus - Čavićeva) od danas u 13.30 sati, do petka, 14. srpnja u 4 sata, privremeno se obustavlja zbog zatvaranja raskrižja Čavićeve i Ulice grada Gospića za sav promet.
U tijeku su radovi na kolniku Ulice grada Gospića koji uvjetuju izmjene, a cijenjene korisnike ljubazno molimo za razumijevanje.
Izvor: zet.hr

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

Idem samo jednu stanicu :D

CONECTO430

Zbog izgradnje mosta u Stubičkoj ulici, autobusna linija 176 (Črnomerec - Gornja Bistra), prometovat će djelomično izmijenjenom trasom od utorka, 11. srpnja, od 8 sati, do očekivanog završetak radova sredinom rujna.

Autobus će s Črnomerca voziti uobičajenom trasom do Ulice Pešćenka, nastaviti desno Ulicom Pešćenka, zatim lijevo Bistranskom ulicom voziti do centra Donje Bistre te kružno nastaviti uobičajenom trasom do Gornje Bistre. U povratku prema Črnomercu, autobus vozi istom izmijenjenom trasom.

Autobusno stajalište "Kod benzinske" neće biti u funkciji, a uspostavlja se privremeno obostrano stajalište Bistranska - Pešćenka.
.
Radovi mogu biti produljeni u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Izvor: zet.hr

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

Idem samo jednu stanicu :D