APP - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 15:17:56

Osoblje

Imamo i mi, ništa ne brini.  ;)
*Većina fotografija postavljenih s ovog profila djelo su naših pratitelja na Facebooku. Hvala vam svima!*

Palačinka

Nije samo ta Setra,još stariji trica je prodano,samo nisam imao priliku uslikati ih...

Shole

Prodano negdje ća, ili prešlo u Autotrans i Panturist ?

A s obzirom da odavno nije došloo ništa novo u APP, znači li to da im je drastično opao obim posla ?

lussin

173 kao sudionik vježbe

Čelični

Danas sam se vratio iz Zagreba u Rijeku autobusom APP Požega sa logom Arriva na bočnom staklu autobusa na kat. Naime promijenio se vozni red linije APP Požega na relaciji Zagreb - Rijeka. Više ne ide za Rijeku iz Zagreba u 17 sati i 30 min. već u 18. sati i 00 min. i ulazi u Karlovac i Delnice, a ne vozi više direktno u Rijeku iz Slavonije za Istru. Ima još promijena koliko sam čuo. U autobusima su brojevi  kod držača kraj stolica a što je još zbunjivalo ljude ostali su neki brojevi uz navedenu lokaciju i gore za sitnu prtljagu koji od osoblja su putnicima navedeni kao nevažećima. Nažalost nisam pogledao marku tog autobusa na kat, ali je po izgledu identičan onima na kat kakve je APP Požega vozio po starom voznom redu.
Inače na trasi u novo navedeno vrijeme dakle 18:00 donedavno je vozio Autotransov na dionici Zagreb -  Rijeka s navedenim ulazima u Karlovac i Delnice koje sad pokriva APP Požega. Vrlo domišljato i štedljivo.

Scarface

Katni bus jedino može biti Setra 431, bilo je govora o tome na forumu.

Nešto si pobrkao u vezi linija. Bus koji u 17:30 kreće iz Zagreba za Rijeku je linija Požega-Pula koja jako dugo postoji i uvijek je isti vozni red za nju.I ta linija nikad ne ulazi u Karlovac/Delnice.

Linija kojom si se ti vozio je ZG-RI i odnedavno voze app-ovi busevi. Imamo i fotke toga, mislim da je Shole pisao o tome već prije.


Matej

I to je vjerojatno Panturistova Setra, APP-ova viđena prekjučer u svojoj sivoj boji

Čelični

#427
Drago mi je Scarface da si me ispravio jer često koristim autobuse Arriva grupe na relaciji Rijeka -Zagreb i obratno Zagreb - Rijeka. U pravu si ostao je direktni iz Zagreba za Rijeku (dakle bez Karlovac/Delnice) APP Požega u 17:30 na relaciji Požega - Pula (provjereno na Web stranicama Autobusnog kolodvora Zagreb).
Pošto sam naveo da često koristim gore navedene trase Arriva grupe još jedanput hvala na ispravku i informaciji koja mi je od pomoći i kako se kaže na greškama se uči.   :)

Matej

251 isto dobio novu shemu

mate

Jap, veceras kao bus2 na Porec - Vukovar...Inace u APP je stiglo 5 Isuzua (ne znam da li je Turquise il Visigo), jucer i danas su otisli put PZ

Matej

245 također dobio novu shemu

Pozega

I jedna od S519 također u novoj shemi!

mate

Obje su u novoj shemi, kao i S416 UL #164

Osoblje

U APP-u zadnjih dana ima novosti u obliku malih Isuzua. Slika jednog od njih stigla je i na naš Facebook.
*Većina fotografija postavljenih s ovog profila djelo su naših pratitelja na Facebooku. Hvala vam svima!*

Scarface

Slikano jučer na Velesajmu, Setra 415 UL business, 53 sjedala. Ako fotka ne valja nek admini uklone, ja baš nisam neki pro fotograf  ;D