ATP Šibenik – fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:56

TAM

Eurobus AV120
ŠI 685-FC

ŠI 234-EL

Dani ponosa i slave!
    

tramvajac 92


lions

Čazmatrans je izgleda sve bliže :)

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

TAM

OVO je vozilo Split-Zadar :o Nemaju ni malo srama i stida poslati autobus koji nema zavjese, kojemu ne radi klima i još uz to devastirana unutrašnjost. Jadno spali su na dno dna. Ovdje ni Čazmatrans ne može pomoći bilo bi najbolje da prestanu s radom i skrate nam muke.

Dani ponosa i slave!
    

Done

Kronologija jada,ko visoko leti nisko pada...Mislim da velika većina buseva u Hrvata nebi smjela izaći na cestu i obavljati odgovornu djelatnost,pa taman i kad je mercedes u pitanju.

ivan128s

Ispracak....neznam kad si se ti vozio s ovim mercedesom al njemu klima radi odlicno...a mane su škripanje u voznji, nedostatak zavjesa te išarana unutrasnjost kod zadnjih sjedala :)

lions

#517
Čak ni ne škripi u zadnje vrijeme, čuo sam od vozača da su ga možda podmazali.

Ovaj je danas u 20:00 išao za Tribunj:

ivan128s

Ne škripi samo kad ga podmazu i to ne potraje niti citav dan....ni po kisi ne skripi kad se dobro nakvasi....danas je skripilo za poludit
I jos nesto...nije on samo danas na split-zadar neg zadnjih par dana konstantno ;)

Done

Ali nisu ovi busevi jastučari,znači da ne škripe radi amortizacije,a i spone nisu na mazanje uglavnom,može jedino škripit kardan,ili je popucana šasija.

Shole

nego šta su ako ne jastučari,  federaši možda ?

Servis

Citat: Done  u Svibanj 13, 2014, 21:14:47
Ali nisu ovi busevi jastučari,znači da ne škripe radi amortizacije,a i spone nisu na mazanje uglavnom,može jedino škripit kardan,ili je popucana šasija.

Gluposti, naravno da su jastučari. A gdje su seleni odnosno silent blokovi, ležaji (pod uvjetom da nije ugrađena mazalica), postoje i ležajevi/nosači jastuka koji mogu škripiti kao i nosači amortizera u autima. Sve može....

Osoblje

Malo pazite gdje pišete. Tema je za slike, ali pretrpana je raspravama. Njih je bolje započinjati u temi razno i onda kad se nastavljaju na sliku ;)

A evo još jedne slike Regija sa shemom
*Većina fotografija postavljenih s ovog profila djelo su naših pratitelja na Facebooku. Hvala vam svima!*

Servis

#523
Konačno jedan pozitivan detalj - da prijevoznik koji ima Regio ne lijepi naljepnice u boji karoserije na taj crni dio ispod linije prozora da izgleda viši.

Teutonic

Slažem se s tobom Servis,i meni je bolji ovakav sa crnim staklima,još samo da to naprave drugom regiu ovakve detalje.