Autobusi.org 2006. - 2016.

Autor Paško, Kolovoz 08, 2016, 22:09:03

Paško

06.08.2006. ikar je otovorio www.autobusihr.proboards.com, prvi forum o autobusima u Hrvatskoj, a i okolici. Taj forum je godinu kasnije preseljen na adresu na kojoj djeluje i danas. Budući da nisam bio tu kad je forum otvoren, prenosim njegov post nama moderatorima koji se, dakako, može produžiti i većini članova:

Pred tocno 10 godina, 6. kolovoza 2006., otvorio sam prvi forum na proboardsu kojeg smo ubrzo preselili na vlastiti server. Kada se vratim unazad, nisam ni pomislio da ce se skupiti toliki broj "bolesnika", da ce se stvoriti prijateljstva medju ljudima, a kamo li da cemo uspijeti skupiti slike i podatke o vecini autobusa koji su vozili unazad 15-20 godina.

Velika hvala vam svima na trudu i nadam se da cemo biti tu i nakon iducih 10 godina!


Mislim da je time sve rekao. Forum nikome od nas nije posao, ali pokazali smo da dovoljno volimo i autobuse i njega da ga još uvijek možemo održati svježim i spremnim, čak i u vrijeme kad specijalizirani forumi gube na publici od drugih siteova sličnog sadržaja (najviše Facebooka). Ostanite nam tu još dugo i vidimo se! pivkan
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

MAN truck bus

Može li me netko odobriti na starom forumu? Hvala!
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Paško

Ne može! Molio bih vas da prestanete to tražiti. Stari forum je zatvoren i na njemu nema novih postova, a i ono što ima se uglavnom može naći i ovdje. Neke fotografije bi bile zanimljivo vidjeti, ali većinu su ih pojeli ImageShack, Tinypic i slični.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

smogovci.bbb2

A čija je fb stranica autobusi.org?! Od ovog foruma ili...buljo
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Paško

Ne znam jel ovo ozbiljno pitanje, ali nadam se da nije jer ako ta stranica ima logo našeg foruma, naše ime i trenutno opis "Hrvatski autobusni forum - 10 godina s vama! *www.autobusi.org*" onda ne znam odakle uopće sumnja da nije naša stranica. Njen sadržaj objavljuje i uređuje par nas moderatora, u zadnje vrijeme najviše shef. perfeto
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

lussin

U ovih već sada 11 godina prešli smo brojku od 3000 članova!! pivkan pivkan