Blue Line, Igalo

Autor arsenal, Travanj 09, 2008, 21:15:02

minimoto

Lp
Ovaj Man na sliki je avtomontažin Man SG220
Pozdrav

arsenal

Vjerovatno si u pravu jer je u pitanju ex LPP-ovo vozilo.....

adriatica

Blu line je nesporno najjaca prijevoznicka kuca u Crnoj gori sto je neupitno samim tim sto su nasljednici cuvenog hercegnovskog "Autosaobracaja", drze veliki broj linija i rade sa jakim putnickim agencijama. Ono sto mi nije jasno je kako sebi dopustaju blamazu da neka firma "Drum" iz Podgorice vozi pod njihovom firmom. Mislim bus je zivi krs, vozio sam se skoro do Cetinja sa njim to je raspad, ventili mu siste na sve strane, vozac ne gasi cigaru, nervozan je nervira se, izbacuje plasticne case i ostalo smece kroz prozor, muzika bolje da se i ne pominje....Jedva sam cekao da se domognem Cetinja i izadjem odatle. To je bila linija Herceg Novi-Andrijevica i zaista nijesam mogao vjerovati da se tako sto krece nasim putevima a pogotovu pod firmom kakva je Blu Line. Zao mi je sto mi je baterija na telefonu bila prazna pa nijesam uspio da napravim fotku, ali obratite paznju na firmu "Drum" Podgorica i bice vam jasno o cemu pricam :-\

arsenal

Vidio sam ja cak i gori slucaj - nekakav mali niksicki privatnik "Nikac", autobus je prastari mali MAN napravljen u "Avtomontazi" na kamionskoj sasiji, a vozi liniju H.Novi - Niksic pod firmom "Blue Line". Jezivo! Stvarno nme znam sto je Bosku Lucicu da na ovaj nacin ugrozava imidz svoje firme.....

arsenal

"Ikarbus" gbr.115 koji vozi na gradskim linijama u Kotoru.

erobuss

Ovo je parking desno od garaže Autoboke?

arsenal

Da, desno od sada vec bivse garaze "Autoboke", mozda jos nekih 100 metara dalje niz put u pravcu Mua, preko puta bolnice u Kotoru. Ondje se dosta cesto parkiraju autobusi, pogotovo oni koji dovode turiste iz vani, a ako me sjecanje ne vara, mislim da ste se tamo i vi parkirali kada ste ono dolazilkoi nna Tripundan u Kotor o cemu si ti bio napravio odlicnu reportazu.
Inace, nova garaza "Autoboke" (jos uvijek u izgradnji) nalazi se na Radanovicima u blizini Jadranske magistrale na raskrsnici Kotor-Budva- Bigova.
Btw, tebi i svim ostalim postovanim clanovima foruma zelim srecnu Novu godinu, puno zdravlja i uspjeha u 2009!

arsenal

"Blue Line" ima trenutno 4 ovakve "bove future" sa DAF motorima od 420 ks. Nevjerovatno koliko je to brz i agilan autobus imajuci u vidu toliku snagu na relativno skromnoj tezini karoserije. Ova na slici stalno je angazovana na svakodnevnom prijevozu pripadnika Mornarice Crne Gore izmedju Bara i gradova u Boki Kotorskoj.

arsenal

Jos malo Blue Lineovih buseva koji su u Kotoru angazovani u gradskom i prevozu djaka.

nexus

#24
Evo jednog Blue Line-ovog Ikarusa u centru Herceg Novog, tik pred gradskom kavanom (nekadašnjim kinom, ako se ne varam):



Slika je od ljeta 2008., polovica 9. mjeseca..

Suboticanin

Citat: nexus  u Ožujak 23, 2009, 00:48:04
Evo jednog Blue Line-ovog Ikarusa u centru Herceg Novog, tik pred gradskom kavanom (nekadašnjim kinom, ako se ne varam):



Slika je od ljeta 2008., polovica 9. mjeseca..

Ovo je IKARBUS IK-161 iz

Suboticanin

BlueLineov Irisbus parkiran u naselju Prozivka u Subotici.



arsenal

Isuzu turquoise 31 gbr 38 koji vozi na lokalnoj liniji Tivat-Radovici-Tivat

arsenal

Dva Irisbusa iliade danas u Luci Kotor cekaju putnike -turiste sa broda da ih poveyu na izlet do Njegusa i Cetinja.

arsenal

Neko me je ovdje jednom zamolio da slikam njihovog MAN lion`s classic-a. Evo ga......