Linije razno + tipovi autobusa na linijama

Autor Servis, Veljača 11, 2014, 19:35:52


Teutonic

Danas 6:15 Tribunj-Srima-Šibenik Man Lions Classic
13:30 Šibenik-Srima Vodice Volvo 8700

TAM

Dani ponosa i slave!
    

bagatin22

A njihov vlasnik se zali na ATP.Ma ode jedine budale ispadamo svi mi koji moramo koristiti usluge istih i Grad sta napokon ne stavi javni prijevoz pod svoje ali oci >:(to to nikog tamo ne zanima


Teutonic

Kao u Vodicama,grad Šibenik bi trebao kupovati autobuse za gradski prijevoz i imati svoje linij,ako koncesionari nemaju za to sredstava.

bagatin22

Problem je sta u Gradu valjda nitko nema sluha za ovaj problem.Ako je netko pogledao koje uvjete i koje linije je Sibenik raspisao iz tog je sve jasno.ATP-u su dane otvorene ruke da se ponasa,kako je to jednom gradonacelnik rekao 'Kaubojske manire' i ATP to koristi.Sama cinjenica da Sibenik nije briga za javni prijevoz vidljiv je na manjku stajalista,neoznacenosti istih,pa do te mjere da cak koncesionar nije duzan staviti vozne redove na iste.Grad bi da zeli jako brzo mogao osnovati komunalno poduzece koje bi se bavilo javnim prijevozom jer ili dokapitalizirati neko postojece (npr.Gradski parking jer ionako je njima povjerend brodska linija Brodarica-Krapanj).Autobusi se mogu nabaviti na leazing,a tu su i EU fondovi,a o ovakve stvari Europa voli sufinancirati.Ima ideja ali nazalost nema volje i ovakvo stanje ce jos jako dugo trajati po svemu sudeci.

Teutonic

Nece se nista promijeniti.Oni stavljaju pare u svoj dzep ko I ostatak zemlje,I ako netko bude htio nesto promijenit taj ce dobiti otkaz ili ce ga smijeniti

bagatin22

Korisnici usluga bi to mogli promijeniti.Nitko da ne koristi usluge javnog prijevoza dok se neke stvari ne posloze.Bilo bi efekta

Teutonic

Jel zna itko koji je bus jutros vozio na liniji Tribunj-Srima-Šibenik (đačka linija u 7:00)
Jučer i prekjučer su na toj liniji vozili Bova Futura

Teutonic

12:15 Šibenik-Srima-Sovlje Volvo 8700
20:00 Šibenik-Srima-Sovlje Irisbus Iliade (Pražen)
          Skradin-Dubravice-Laškovica-Bratiškovci AV120 Zeleno-bijeli
          Dubrava-Biranj-Perković-Sitno MAN Eurobus (ex ZET br.46)
          Vodice-Jezera-Murter MAN Lions Regio
         

Teutonic

Danas 9:00 sivi AV120 Sovlje-Srima-Šibenik
           14:00 Krkin Tam Šibenik-Srima-Sovlje
                     Sivi AV120 (isti koji je vozio iz Tribunja u 9:00) na liniji Vodice-Čista Velika-Vukšić-Lišane (otkad ovaj vozi za Lišane?)
           oko 10:00 Volvo Aabenraa (reklama Forol ulje ja mislim) na papiru piše linija Skradin-Dubravice-Kistanje-Knin otkad ovo?

peron24

Prije je za Lišane vozio bus preko Skradina,Vaćana,Piramatovca i ostalih sela zapadno od Skradina. Linija preko Vodica za Gaćeleze,Čistu Malu i Veliku je išla do Provića i Vukšića. Sve su ispremješali genijalci.  A ovo sa Aabenrom su iskemijali liniju preko Skradina,Dubravica,Rupa,Laškovice,pa onda izgleda na Đevrske,Kistanje,Radučić i Knin. I još su postali jadnu Aabenru koja je jučer vozila za Šubićevac. Tako duga linija je za Volvo 8700. Nevjerovatno!!! I šta ona vozi za Drniš? Prije 10-15 godina je u postojala linija Šibenik-Skradin-Kistanje-Knin ujutro u 6:00. To je obilazna linija koja je duga preko 80km i uvjerljivo je najduža lokalna linija. Tada su je vozili Graf-Stiftovi ŠI 582,582,584 BN. Vama koji živite u Vodicama ili Primoštenu je lakše jer možete u slučaju nevolje ići kući međugradskim linijama,ali ovima sa sela i prigradskih naselja će biti praznik kad se konačno riješe ostataka ATP-a.

tamlover

#58
Ideje za izmjene ili nove gradske i prigradske linije postajte u odgovarajuću temu da sve bude preglednije! Ovdje samo o aktualnim linijama (može i kako su izgledale nekad) i tipovima autobusa na njima.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Teutonic

#59
A šta je s onom linijom Skradin-Dubravice-Kistanje-Knin, jer kao što rekoh, ta linija nigdje nije označena pa me zanima jel to šofer samo tako stavio ili to baš vozi?