U fazi izrade

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:37:36

MAN truck bus

Besplatan je, ali se može donirati i tako podržati Helveta. Ja bih volio da bude bar mod sa automatikom. Jer u realnosti postoji automatik, ali sve u svoje vrijeme.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

lussin

Vjerovatno ce ga netko modirati, vidit cemo svakakve stvari jednom kad izadje :D

C2

Pedro - autor legendarnog modela O405(G) sada radi na Setrama serije 400.

MAN truck bus

"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

elez

#484
Napravi ga cijelog narančastog sa plavom Promet shemom i ako mozes dodaj refletivne naljepnice straga između svjetala jer su tako izvorno došli iz Slovenije. Iznad vrata prvih je pisalo ULAZ, a iznad ostalih IZLAZ, iznad šajbe u prazan prostor za tablu linije stavi samo PROMET ako mos.
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

elez

Ma svaka cast odlicno je, fali koja sitnica al pljunuti original. Bravo majstore  hi
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

josipgrgin

Posto je u Prometu ostao jos jedan koji jos uvik vozi i garazni broj je 688 pa eto kad bus ode u mirovinu imat ce nasljednika u omsi igrici pa sam htio reci da mu moderator upise garazni broj 688

lussin

I to izvuci pravi ili približno pravi font, a ne ono što radiš sa Samoborčekom. Mogao je TAM sa SU220 542, možeš i ti

josipgrgin

Super svaka cast gospon Fedor bus ce biti vise nego odlican

C2

#489
U fazi izrade je serija MAN-ova Lion's City baziranih na modelu od autora V3D.
Riječ je o slijedećim modelima: A21 3 vrata, A23 3 i 4 vrata, A26 2 vrata, A36 3 vrata, A37 2 i 3 vrata, A40 3  i 4 vrata i A47 koji je također u planu.
Više informacija na: http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=43786&pageNo=1&s=da9b01d34fc0e5714c7d39ae70db2ef22a02aff6
Trenutna faza: http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&postID=886466#post886466

Teutonic

Ne znan kako in se da više,svaki drugi autobus koji prave je ili varijanta citara ili lions citya,i još debili se nakupili ko ovce u komentarima.Svak radi isto,jedan od razloga zašto sam odusta od OMSIja.

josipgrgin

Ipak razlike ima u zvuku  motora, sirena, brzina autobusa ili saltanje sve su to male razlike kojima ljubitelji buseva vole zato i imaju igricu i voze iako sa ekrana djeluje isto ali nije isto kad se vozi

MAN SL222

Vidio sam da jedan iz Turske radi MAN SL222/232

C2

Ja sam isto za to da se fokusiraju na različite modele, ali mi ne smeta da ima više verzija jednog modela tipa Citaro ili Lion's. Meni je super da mogu birati između borja vrata, različitih duljina i sl. Ja podržavam taj projekt jer Lion'si iz Mainz addona na mene djeluju odbojno i osrednje su napravljeni, a od V3D nemamo još zglobni niti troosovinac. Također navijam za to da Kajot završi Citaro i Citaro facelift (iako je pauzirao taj projekt jer je drugima dao prednost) jer bi njegov Citaro po meni bio najkvalitetniji u Omsiju ako uzmemo u obzir da bi bio u rangu s njegovim već objavljenim Jelcz-ovima. Nekima odgovara da mogu prilagotiti različite konfiguracije i detalje da se mogu prilagoditi određenim prijevoznicima. SL222/232 bi bio super da provozamo i te turčine. Ako se ne varam Momir je isto rekao da će raditi na SL i SG turčinima (nastavak na SÜ-ove).

podgora

A i uskoro dolaze nove setre

Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.