Croatia Bus Zagreb - rasprava, linije, razno

Autor shef, Siječanj 27, 2014, 09:12:34

Tlimfocit

Jučer niz Vratnik se mimoišao s Motom ZG registracija u Eurolines shemi....

tramvajac 92

ZG 1170-GA, Renault Master, došao iz Huma na Sutli, pretpostavljam da vraća onda Desinić u 14:30.

actros

Citat: Tlimfocit  u Kolovoz 24, 2016, 07:38:21
Jučer niz Vratnik se mimoišao s Motom ZG registracija u Eurolines shemi....

Dreamwalker

Imam nekoliko nejasnoća u vezi sheme na ovoj Moti iznad. Tko tu koga?

Kako CB može voziti za Eurolines i za Blaguss/Flixbus istovremeno? Svi znamo da je Blaguss upravo zbog pridruženja Flixbus grupi izašao iz Eurolinesa, samim time počeo s Flixovom linijom Zagreb - Wien - Zagreb koju vozi CB. Jel je registrirano više firmi pa jedna vozi za Eurolines, a druga za Flix ili u čemu je fora?
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

pbz1

Na liniji za svicarsku mora biti jedan bus sa semom eurolinesa jer je kooperacija valjda sa njima. To znam sigurno sto se tice linije za svicarsku da je na njoj jedan obavezan bijeli sa eurolines semom,zato je prvi imao barbi DA878 tu semu kad je bio na svicarskoj,pa zatim onaj sideral kad je bio na dalmacija svicarska, pa ce sigurno i mota uglavnom peglati dalmacija-svicarska

Dreamwalker

#575
Citat: Boki651  u Kolovoz 11, 2016, 17:20:35
Pitanje, autobus Zagreb-Mostar koji ide svakog dana, u koliko sati polazi iz Zagreba i kojom rutom kroz BiH ide?

Isto pitanje vrijedi i za povratak iz Mostara (koliko sati, koja ruta). Naime, pitam ovdje, jer su informacije oprečne, getbybus jedno, AKZ drugo, a dosta mi je bitno.

Hvala

Vjerojatno ti ništa više neće značiti, ali samo da ti kažem da to ni dragi Bog ne zna koliko traje putovanje. Jutros je autobus koji iz Mostara kreće u 20:50 (21:00) prema stranici AKZ i get by bus umjesto u 6:00 stigao u 4:40 u Zagreb.
Nekad sam ga znao vidjeti u 5:30, a nekad i u 6:30 u Zagrebu.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

markost

Danas gledan zasto je guzva u Podstrani kad ono jedan CB bus na srid magistrale. Prolazim kraj njega ,a s druge strane jos jedan CB bus sa sva cetri također na cesti. I gledam sta se događa kad ono minjaju se vozaći autobusa. Trće priko ceste sa nekim papirima u ruci i ruksacima na leđima, a busevi na srid magistrale bez vozaca. Koja smijurija...

MAN19464


sniff

Ne znam da li se dosad spominjao, no CB ima jednog starijeg Forda Transita kojeg sam točno pred tjedan dana (19.9.oko 14:00) vidio u Makarskoj. Plave je boje, ima malo povišen krov i vozi liniju Makarska-Podgora hi

Paško

Vidio danas u Splitu Volvo Carrus ZG-7068-FZ, a to je bivši ZG-9254-FF.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

tramvajac 92

ZG 3864-EZ imao je jutros sudar na obilaznici Varaždina, auto je uletio u mrtvi kut. Na autu su oderana vrata s vozačeve strane, na busu je oštećen branik.

U Varaždin stigao u 11:15, umjesto u 9:45. U povratku otišao sa pola sata kašnjenja iz Varaždina za Zagreb.

nsut

Jel istina da je CB kupio redovnu liniju Dubrovnik - Aerodrom Čilipi?

EuroCity

Pozdrav svima!

Trebao bih nekoga tko vozi/radi u Croatia busu pa ako ima netko ovdje iz navedene tvrtke, bio bih zahvalan da mi se javi.  ;)

Još jednom... Svima pozdrav iz Požege!  byeg

mate

Od danas CB vozi svakodnevno liniju Vinkovci - Sl.Brod - Zagreb - Graz - Bec, svakodnevno u 12.00 iz Vinkovaca, te u 13.30 iz Beca, danas je 9269 bio na liniji

fakincic1

Jučer u 7:20 iziđem iz hotela Zlatan (2 km od Koprivnice prema Varaždinu) onako bez mobitela, samo da vidim je li auto smrznut - i iznenađenje. Katni CB iz smjera KC prema VŽ. U srcu Podravine.