Izgled foruma

Autor Tomek, Siječanj 12, 2010, 02:04:22

The_Dubster

malo sam se na prvi pogled izgubio sto se tice bih, ali sad je sve ok :D

voznik

Slažem se. Sada je sve, kako je bilo prije. To je najbolje.
Aktivirao sam slovence, nek postaju što više. :)

421

Zasad pozitivan, ali treba vremena za prilagodbu.Dok ne sjedne.
Vjerujem da ste se rukovodili broju posjećenosti pojedinih podforuma i ostalog pa su zato izvršene korekcije.
Drago mi je da ste uslišali opravdanu   molbu iz SLO, za koju se voznik :D (iz)borio.
Bitno je da svojim postanjem i otvaranjem tema forum ne dovedemo u pitanje opstanka!
Kjer naprej!Samo naprijed!
Svima koji su sudjelovali u rekonstrukciji vizualnog izgleda jedna velika  POHVALA ;D zbog ( pametno) utrošenog vremena !!!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

STIB

Moram napisati da uopće nisam primijetio da je promijenjen izgled foruma jer (od)uvijek čitam priloge tako da otvorim "nove postove od zadnje posjete" i onda (pro)čitam ono što me zanima, a sve ostalo označim kao pročitano (do slijedeće posjete ili refresha).
Drugim riječima, struktura foruma mi uopće nije bitna
Isto vrijedi i za zeljeznice.net - gdje sam puno aktivniji, ali čitam ga na isti način.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

conecto

Ja zaista cijenim napore koje podnose svi u radu na ovom forumu, posebno moderatora koji ulažu dosta vremena da bi sve ovo funkcioniralo. Mislim da je trud nagrađen time što je forum dosegao zaista visok nivo. Ipak, imam neko svoje mišljenje, ali ne želim da netko to shvati kao podcjenjivanje tog truda.
Tamlover je napisao da je naslovnica preuređena kako bi se manje morala scrolati naslovnica kod pregledavanja. Ne znam zašto je to toliki problem, mislim da je veći problem kad do određene teme treba doći barem jednim klikom više osobito onima koji možda imaju sporiji internet. Tako sada ako želiš otvoriti npr. Osijek, Zadar ili do jučer Sloveniju imaš jedno dodatno otvaranje stranice čime se nepotrebno troši dodatno vrijeme (i ovako ga ovdje neki potrošimo dosta), internetski promet i sl.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Shole

Djelomično si u pravu.  Za neke manje posjećene teme, a samim time valjda i manje atraktivne, je doista potrebno klik ili dva više, ali naprimjer za Osijek, Zadar ili Sloveniju postrebno ti je isto kliktaja  ;) ko i do sad.  Prije si ih imao velike napisane pored žute mape, ili češće sive jer rijetko ima novih postova, a sad su ti ti isti Osijeki, Zadri..... dole u podgrupi napisani manjim slovima.  Ista stvar ti je da li si prije kliknuo na OSIJEK pa ušao "unutra", ili sad kad klikneš na Osijek i opet si na istom mjestu.   Dakle, jedan klik i prije i sad.

voznik

pa evo, zahvaljujoč teamu, opet komunikacija radi i u slovenačkoj grupi.

:D

tamlover

Citat: Shole  u Siječanj 13, 2010, 11:17:39
za Osijek, Zadar ili Sloveniju postrebno ti je isto kliktaja  ;) ko i do sad.  Prije si ih imao velike napisane pored žute mape, ili češće sive jer rijetko ima novih postova, a sad su ti ti isti Osijeki, Zadri..... dole u podgrupi napisani manjim slovima.  Ista stvar ti je da li si prije kliknuo na OSIJEK pa ušao "unutra", ili sad kad klikneš na Osijek i opet si na istom mjestu.   Dakle, jedan klik i prije i sad.

Možda da napravimo tutorial? Žao mi je što pojedini članovi krivo percipiraju neke stvari. Ovo s klikanjem je čisti primjer. Žao mi je ako nekome to nije jednostavno, nije bila namjera manje informatički potkovane članove oštetiti.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

conecto

No dobro, u pravu ste! Ali kad je već o ovim stvarima riječ, stvar je  također u intuitivnosti sustava. A on te navodi da klikaš na ono nešto žuto, a ne sivo, pa se tu stvori klik više...
No nema veze, očito se previše bure podiglo oko ove nove naslovnice, možda nije ni trebalo otvarati ovu temu a ni anketa baš ne ide...
Sve zajedno mi sve više liči na Sabor, još malo ćemo se najviše baviti samima sobom, izgledom foruma, ratom moderatora i članova (ili pojedinaca iz raznih regija i država), a sve manje samim busevima...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Tlimfocit

a da jednostavno osnujemo saborsko povjerenstvo za koordinaciju rada foruma i prelazak na europski normativ? možda da imenujemo kakvog moderatora bez portfelja? :D

Shole

E i ovaj post nešto govori;  čovjek je tu zbog autobusa i promjene ga nisu omele da to i dalje prati, a samim time to znači da su promjene bile dobre, ili barem nisu bile loše, jer bi se taj isti čovjek vjerovatno odma bio izgubio i sad bi tu VIKAO kako je on tu zbog autobusa ali se više nemože snać.

Da Berlingo, činjenica je da smo svi tu zbog buseva, ili barem trebali bit zbog toga, ali isto tako moraš bit svjestan da ovo sve skupa ne funkcionira samo od sebe i da neko tu ulaže puno truda da to konstantno sliči na nešto a ne da se samo trpaju neki postovi i otvaraju nove teme u nedogled.  Po toj logici bi onda naslovnicu scrollali 20 sekundi ko stranice sa golim babama, ali ovdje neko redovito vodi računa da to sve bude pregledno, sa čim manje toga na prvoj strani gdje onda možeš izabrat onaj dio koji te zanima, a taj onda dalje kad ga otvoriš može bit natrpan kolko god oće jer tu više nije bitno.

amar

duze vrijeme sam boravio kao gost na ovome forumu, tako da sam upucen i u stari dizajn foruma, sto se tice novog, lijepo izgleda, i dobrodosao za malo zivotne promjene u svakodnevnici ...

svaka cast za odgovorne osobe, pogtovo sto su napravili ovakvo nesto za istomisljenike, i zaljubljenike u jednu te istu stvar ...


lp,
amax

MAKI

Sad je barem preglednije.Svaka vam cast admini i modovi
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

medo

ove nove oznake mapa sa logom poduzeća su fantastična ideja, usudio bi se reći i jedinstvena ideja, još nisam naljetao na nešto ovakve, pohvale svaka čast momci  !!!   respekt 8) 8) 8)

The_Dubster

slažem se sa prethodnim postom, definitivno je osvježenje, pozitivno :D