Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

smogovci.bbb2

https://www.24sata.hr/news/strava-kod-nasica-autobus-se-zabio-u-kucu-auto-je-smrskan-538286
Sudar kod Našica: Autobus se zabio u kuću, auto je smrskan

Putnički autobus i automobil su se sudarili u petak oko 17 sati u Jelisavcu kod Našica. Nakon sudara su sletjeli s ceste, a autobus se zabio u kuću.
Iako su snimke s mjesta nesreće stravične, srećom nema poginulih.
Vozačica automobila je ozlijeđena i odvezli su ju u bolnicu. Nesretnu ženu su iz smrskanog automobila izvlačili vatrogasci. Ne zna se u kakvom je stanju vozač autobusa. Uzroci nesreće će se utvrditi očevidom.
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

sniff

Prinova i odmah peh! Bus je ex... Jakuš/Modena Travel ?

lussin

Antonio Tours, Danilo Biranj ako se ne varam

sniff

Još jedan peh za maturante: prevrnuo se autobus koji su im poslali zbog kvara na zrakoplovu
Maturanti dubrovačke Pomorsko-tehničke škole koji su jučer ujutro, umjesto avionom, nakon šest sati zavlačanja, krenuli autobusom Croatia Airlinesa prema Zagrebu, a onda Pragu, zaista nemaju sreće. Naime, dva razredna odjeljenja stali su nedaleko slovenske granice na mali predah i večeru. No, kad su pokušali krenuti prema krajnjoj destinaciji njihova maturalnog putovanja, autobus je zapeo u blatu, te se nagnuo u lijevu stranu, piše Dubrovački vjesnik.

Na sreću, nitko nije ozlijeđen, a pri izvlačenju autobusa oko 22:30 u noći pomogli su bager i traktor. Nesretni maturanti na kraju su čekali treći autobus koji ih je trebao odvesti do Praga.

Zbog situacije koje su ih zadesile, maturanti su već izgubili jedan dan svog maturalnog putovanja te još uvijek nije poznato hoće li im se taj jedan dan nadoknaditi. Iz Croatia Airlinesa su se ispričali putnicima te im obećali nadoknaditi razliku između cijene autobusnog i zrakoplovnog prijevoza, piše Dubrovački vjesnik. 
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/2717481/jos-jedan-peh-za-maturante-prevrnuo-se-autobus-koji-su-im-poslali-zbog-kvara-na-zrakoplovu/

Nalc

Prevrnuo se drek, a ne bus! Bus se nagnuo kad su nacugani lokalci probali potegnut ga iz blata van. Piskarala ko i obično pojma nemaju. I još nešto, u trenutnu nagnuća u busu je bio samo vozač!

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk


Majstor

Ima na FaceBook-u još je gore parkiran
Samo mi sudite pošteno !

Nalc

A da si vidio s čim su ga pokušavali potegnuti van, sve bi ti bilo jasno. Sad bez dizalice teeško. Ak uopće ima mjesta za stope. A i cijeli teren visi prema solje. Eventualno dva malo jača gusjeničara i puuuno sreće.

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk


lussin

http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/crna-kronika/2724665/skolski-autobus-pun-djece-upao-u-jarak-djeca-su-se-prepala-vristala-i-plakala/
Citat:Jučer ujutro oko 7.30 u Novakima Revenskim, između Križevaca i Vrbovca dogodila se prometna nesreća, školski autobus pun djece završio je u jarku

Učenici od 1. do 6. razreda vozili su se u školskom autobusu iz Križevaca prema Vrbovcu, cesta je bila mokra pa je kotač proklizao i autobus je završio u jarku. Djeca su se prepala, vrištala i plakala, piše 24 sata. 

Policija navodi da je dvoje djece lakše ozlijeđeno. 

Jedno je dijete poslano na kućnu njegu, dok je drugo na dodatnim pretragama u Zagrebu. Nakon nesreće dio djece je otišlo na nastavu, a drugu su roditelji odveli doma.
S obzirom na relaciju, Čazmatrans?


Kolega garažer

http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/509660/stravicna-nesreca-u-konavlima-vozeci-unatrag-autobusom-pregazio-dvije-osobe-smrtno-stradali-muskarac-i-zena

Dvije osobe su poginule u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u Konavlima, kada je na na njih na parkiralištu ugostiteljskog objekta naletio autobus.
Iz dubrovačke policije su potvrdili kako je do prometne nesreće došlo na parkiralištu ugostiteljskog objekta u selu Ljuta, te da su od zadobivenih ozljeda umrle dvije osobe.
Prema neslužbenim informacijama poginuli su stariji muškarac i žena, a autobus se u trenutku udara kretao unatrag.  U tijeku je očevid o uzrocima i okolnostima nesreće, kojim rukovodi državni odvjetnik.
PROMET Split

lussin

Autotrans 1438
http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/SUDAR-S-AUTOBUSOM-PUNIM-DJECE-U-teskoj-nesreci-na-Krku-jutros-poginuo-83-godisnjak
Citat:

Prve informacije s mjesta događaja ukazuju da je smrtno stradao 83-godišnjak iz Austrije za upravljačem BMW-a

U prometnoj nesreći sto se dogodila u 7.40 sati na Krku, raskrižju Krčke magistrale za Valbisku, između vozača osobnog automobila i vozača autobusa Autotransa, smrtno je stradala jedna osoba.

Prve informacije s mjesta događaja ukazuju da je smrtno stradao 83-godišnjak iz Austrije za upravljačem BMW-a. Policija je potvrdila da se bračni par Austrijanaca kretao iz smjera Valbiske u smjeru Malinske, no na raskrižju se izravno sudario s autobusom koji se kretao u suprotnom smjeru.
Prema onome što smo doznali, autobus se kretao krčkom magistralom prema Krku, dok mu je Austrijanac na raskrižju Valbiska oduzeo prednost. Stradao je na licu mjesta, dok je njegova suvozačica, osamdesetogodišnja žena dobila samo lakše ozljede..

Autotransov autobus prevozio je školsku djecu, ali srećom nitko od djece nije ozlijeđen.

Očevid je u tijeku.

Nakon obavljenog očevida u 10 sati ponovo je uspostavljen promet Krčkom magistralom.

Majstor

Kakvu školsku djecu sa tablom linije bez table školska djeca itd
Samo mi sudite pošteno !

NP-549

Nije službeno školska al se tako zove u žargonu.

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

ikar

Osnovnoškolska, srednjoškolska i redovna linija. 3 u 1 ;)  Linija je uredno registrirana i trebao bi je moći svatko koristiti. Interesantno je što nakon što se spusti iz Krasa kruži po svim mjestima okolice Malinske prije nego što krene za Krk.