Autotrans - razno

Autor Tomek, Siječanj 13, 2009, 19:53:22

Shole

baš im je vozni park za iznajmljivanje u toku.  Najnoviji bus 1403, pola ih više ni nema sa ovih slika sa službene stranice     >hammer<


http://www.atravel.hr/najam-autobusa

Tomek


lussin

1341 okrenuo milijun, jucer u Malom Losinju imao 117221.1. Nije daleko stigao, pregrijavao se pa ga je u Cresu zamijenio 1114

Shole


lussin

#814
1114, RI-468-JT. Vozio ga je rijecki vozac koji je do Cresa u 1341 pregledavao karte

BTW 1509 dobio zelene ratkape

sniff

Jučer na Aveniji Dubrovnik, S415GTHD, 1253 je prošla pored mene. Dobila je nove tablice, al sa istom kombinacijom (RI_876-NI), nema garažnog broja, uglancana, čini mi se nanovo prefarbana.

lussin

1291 dobio all-over reklamu za Istralandiu


gorgoroth

Ostaje li Autotrans riječki,tj creski ili će vladati iz Osijeka

Konj

Stigao je znači novi vlasnik????  Što će sada biti s uhljebima tamo??? :o

Shole

Dabogda sve babe i šefove potjeralo ća

strujko

#821
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/osjecka-arriva-preuzima-rijecki-autotrans-20170728

Citat:Nakon Panturista, Nijemci preuzimaju i Autotrans

Član Uprave Autotransa Igor Krmpotić potvrdio je u petak Hini da postupak preuzimanja u kojemu osječki autobusni prijevoznik Arriva preuzima riječki Autotrans traje, navodeći da je riječ o udjelu većem od 75 posto te da se završetak preuzimanja očekuje do kraja kolovoza.
Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja objavila je da Arriva preuzima Autotrans sa sjedištem u Cresu te da je odobrila njihovu koncentraciju, nakon koje će Arriva imati tržišni udjel između 20 i 25 posto i upravljati sa 16 autobusnih kolodvora.

Riječ je o koncentraciji na tržištu javnog linijskog cestovnog prijevoza putnika na županijskim i međužupanijskim linijama u Hrvatskoj i u međunarodnom cestovnom prometu iz Hrvatske.

Kako navode iz agencije, osnovna djelatnost Arrive, uglavnom putem Panturista, poduzetnika pod njezinom kontrolom, je pružanje usluga autobusnog putničkog prijevoza, a društvo se bavi turističkim uslugama turoperatora i putničke agencije te upravlja kolodvorom u Đakovu. Neizravnu kontrolu nad Arrivom putem više poduzetnika ostvaruje Deutsche Bahn iz Berlina. Arriva ima mrežu od preko 300 pojedinačnih linija u domaćem prijevozu i redovite međunarodne linije.

Autotrans grupa sa sjedištem u Cresu je, pak, vodeći tržišni takmac u autobusnom prijevozu u Hrvatskoj koji ima mrežu od preko 500 pojedinačnih linija u domaćem prijevozu na cijelom hrvatskom tržištu te linije u međunarodnom prijevozu, a uz to pruža usluge putničke agencije i usluge na 15 vlastitih autobusnih kolodvora.

AZTN je ocijenio da koncentracija neće imati značajnog učinka na tržištu javnog linijskog cestovnog prijevoza. Nakon koncentracije, Arriva će imati tržišni udjel između 20 i 25 posto, a zbog pritiska ostalih tržišnih takmaca neće doći do značajnog utjecaja na tržišno natjecanje na unutarnjem i međunarodnom prometu. Uz to, postiže se bolja pokrivenost cijelog hrvatskog tržišta te se optimiziraju vozni redovi i poslovanje, što utječe na zadržavanje sadašnje razine cijena. Neće doći ni do značajnog ukidanja pojedinih linija, osobito onih od važnosti za lokalnu zajednicu, naveli su iz agencije.

lussin

1115 mjenja 1420 na hotelu. 1420 je pred par dana stajao na parkingu sa udubljenim branikom a danas ga nema


lussin

Drugi Tourismo II koji je tako skončao