ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

Teutonic

A jel se zna koliko je jednosmjerna karta i u koliko je sati dolazak u Zagreb?

tramvajac 92

Dobro a kak su ti polasci registrirani?
Ne može ga se uopće u voznom redu na akz nać...

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

TAM

Ako niste znali ovo je Autotransport Šibenik i kod njih je sve moguće, nema granica za ATP.  good_boy

Evo komentar s njihove facebook stranice
Citat:Poštovani, postoje linije u 09:20; 16:00; i 01:30 iz Šibenika te povratak iz Zagreba 16:00, 19:30 i 23:00 sata. Sve prometuju autoputom.
Dani ponosa i slave!
    

tramvajac 92

Hmm, da, sve je moguće, al ipak mora imati od nekud liniju registriranu, ovako bi nekako to izgledalo:
Šibenik    Zagreb              Zagreb  Šibenik
09:20       13:15                 16:00 20:15
16:00       20:15                 19:30 23:30
01:30      (05:40)               23:00 05:15

Pretpostavljam da noćni vraća liniju u 16:00, u 19:30 da ide jutarnji, a da noćnu vraća popodnevni, ili imaju noćenje u zagrebu, pa su 4 busa.
Vrijeme dolaska u Zagreb na noćnoj liniji je procjenjeno, i malo je skraćeno, zbog uzimanja u obzir da po Zagrebu u to doba nema skoro nikog na cesti.

TAM

ATP i za sljedeći mjesec organizira prijevoz u IKEU
Dani ponosa i slave!
    

Teutonic

A jel se zna koji je bus vozio

MAN 422

Ovi vozaci koji voze bijelu trosovinku setru u najmanju ruku zasluzuju otkaz, drugi put u 2 mj srecem ih na autoputu, ovaj put prije par min, vozi pune papuce bus, 120 cijelo vrijeme za njim mgla od kise kao za formulom, nije ni cudo da unistavaju buseve.
Pregleda li im ikakav prometnik taho trake ikad

zlepur1

Stečajni upravitelj i službeno je potvrdija da je ministar financija odobrija prodaju Čazmatransu, znači do nove godine ĆZT je službeni prijevoznik na linijama ATP Šibenik.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Teutonic

Znaci da bi onda mogle uletit Cazmine tamine na lokal?

actros

ova izjava (kao i puno njih prije) data je u duhu predizborne kampanje, al eto, ostaje nam se nadat da će uskoro stvari krenit na bolje ;)

http://www.sibenik.in/sibenik/najveci-hrvatski-prijevoznik-cazmatrans-preuzima-sibenski-atp-radnici-oprezni/31765.html

Citat:
Uspio Rudin preustroj
Najveći hrvatski prijevoznik Čazmatrans preuzima šibenski ATP, radnici oprezni

Ministarstvo financija složilo se da Čazmatrans iz Čakovca kupi šibenski Autotransport čime se stečajni postupak bliži kraju. Potvrdio je to stečajni upravitelj Ivan Rude prema čijim riječima preostaju još samo neke zakonske procedure da bi završio cijeli postupak. U jednom od dvaju sindikata, oprezni su s komentarima dok se sve ne bude gotovo

Država, koja od ATP-a potražuje 70 milijuna kuna odobrila je Čazmatransu preuzimanje ATP-a, a to je bio najvažniji preduvjet da bi Čazmatrans postao novi vlasnik šibenskog prijevoznika.

- Čazmatrans je stabilno poduzeće i mogu reći da sam uistinu zadovoljan kako je sve skupa završilo. Radnici, njih oko 160 ostaju na svojim radnim mjestima, nastavit će raditi, dobivati plaće pa se može reći da je preustroj u potpunosti uspio. Stečajni plan je prihvaćen i Čazmatrans će po njemu nastaviti raditi – kazao je Rude koji nam se javio iz Zagreba uoči predizbornog skupa za svoju predsjedničku kandidaturu koju su, među ostalima, inicirali i radnici ATP-a. 

Da je Čazmatrans zainteresiran za ATP zna se skoro godinu dana, a prema ugovoru s kraja siječnja ove godine, najveći se hrvatski prijevoznik obvezao dugove ATP-a, koji su oko 100 milijuna kuna, podmiriti u roku od dvije godine tako da će i radnici u tom roku dobiti zaostale plaće koje ukupno iznose tri milijuna kuna. U ugovor je ugrađeno i kontrola preuzetih obveza budućeg vlasnika te kazna za neispunjavanje njegovih odredbi.

- Od prošlog tjedna govori se da je ministar Lalovac potpisao da nas Čazmatrans može preuzeti, ali mi tu informaciju još uvijek nemamo službeno. S obzirom na našu prošlost i sve što se događalo najprije s varaždinskim Autoprijevozom, pa Zovkom, za sad smo oprezni, nećemo još likovati da ne bi iz boce pobjegao kakav duh. Ipak, nadam se da će biti sve u redu i da će radnici ATP-a konačno moći u neku banku i podignuti kredit, a ne kao sad kad je firma u stečaju, nitko neće ni da te pogleda – kaže predsjednik jednog od ATP-ovih sindikata Stipe Bumbak.

TAM

#926
Dobogda im bilo gore i dabogda svi završili na ulici.
Ako su ovi iz Čazmatransa dovoljno pametni većinu radnika će poslati na ulicu.
Dani ponosa i slave!
    

tramvajac 92

Čazmatrans iz Čakovca?
Autoprijevoz iz Varaždina?  ???

Neko konzumira buniku ili?

Kentaur

Tko će biti novi alfa i omega, Marinović ili Knez?

tamlover

Priopćenje Sindikata prometa i veza Hrvatske:

Nakon dvije godine stečaja Autotransporta Šibenik, zahvaljujući angažmanu Sindikata prometa i veza Hrvatske u pronalaženju strateškoga partnera, a uz potporu stečajnog upravitelja Ivana Rude, konačno završava stečajni postupak toga društva.
SPIVH je od samoga početka stečajnoga postupka počeo razgovarati s predstavnicima društva za prijevoz putnika u domaćem i inozemnom prometu Čazmatransom Nova – Čazma, jer je ono iskazalo zainteresiranost za preuzimanje poslova i radnika Autotransporta Šibenik. U daljnjim pregovorima dogovoreni su svi uvjeti preuzimanja Autotransporta Šibenik. Omogućen je nastavak poslovanja i spašena su 163 radna mjesta.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....