ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

lions

Pošto autotrans ukida liniju Zagreb-Šibenik-Vodice, eto šanse autotransportu pošto sada oni imaju najnižu cijenu i najbržu vezu između Šibenika, Vodica i Zagreba.

zlepur1

A s čime to?Ako preuzmu te dvi linije nemaju s čim voziti đake i lokal.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Shole

I da je valjala zadržao bi ju ATR

Servis

#978
Jednostavno ima previše linija (s obzirom na relativni ukupni broj putnika) Šibenik - Zagreb. Naravno da će biti problema s rentabilnošću.

Teutonic

Mislim da lions nije mislio da ATP preuzme te 2 njihove linije nego da će sad ti ljudi koji su više putovali sa njima prometovati će sa drugim prijevoznicima među kojima je ATP.


zlepur1

Evo ga Čazmatrans je razriješija sve naše dileme oo preuzimanja.Odgovorili su na moj mail porukom koja glasi:  CITIRAM "Poštovani stečajni postupak nad ATP Šibenik je još uvijek u tijeku pa ne možemo davati informacije o samompreuzimanju.
  S poštovanjem, Čazmatrans" KRAJ CITATA.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

TAM

Kosturi počinju izlaziti iz ormara ATPa
Citat:
Burazer Pavešković osumnjičen da je poznaniku omogućio da 'ispegla' 130.000 kuna s kartice ATP-a
Za više kaznenih djela zlouporaba položaja i ovlasti kojima je šibenski ATP oštetio za gotovo 130.000 kuna, policija sumnjiči bivšeg direktora tog poduzeća Josipa Burazera Paveškovića (51), doznaje ŠibenikIN. Sumnjiče ga da je poslovnu karticu ATP-a davao 47-godišnjem Šibenčaninu koju ju je koristio u privatne svrhe i tako na štetu šibenskog poduzeća izvukao za sebe gotovo 130 tisuća kuna.

U Odjelu gospodarskog kriminaliteta Policijske uprave Šibensko-kninske kažu da je 51-godišnji bivši direktor (oni identitet ne navode), karticu tom muškarcu davao na korištenje u razdoblju između studenog 2011. i kolovoza 2012. godine. Sumnjiče ga da je kao odgovorna osoba oštećene tvrtke, koristeći svoj položaj i ovlast, a u cilju pribavljanja nepripadne imovinske koristi drugome, poslovnu karticu oštećene tvrtke koja glasi na njegovo ime, na traženje davao osumnjičenom 47-godišnjaku, koji je 'peglanjem' kartice na štetu ATP-a u privatne svrhe, za sebe pribavio nepripadnu imovinsku korist u iznosu od 127.976.77 kuna.

Zbog zlouporabe položaja i ovlasti, protiv Burazera Paveškovića policija je Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku podnijela kaznenu prijavu, a prijavu je zaradio i 47-godišnjak kojeg terete za poticanje na izvršenje tih kaznenih djela.

Protiv bivšeg direktora šibenskog ATP-a, policija je već jednom bila podnijela kaznenu prijavu za zlouporabu ovlasti u gospodarskom poslovanju. U ožujku 2012. godine, policija je njega i jednog člana uprave tog poduzeća, teretila za nezakonitosti u poslovanju. Sumnjičili su ih da su u razdoblju od početka siječnja do kraja 2007. godine, radi ostvarivanja nezakonitoga prihoda za tvrtku, tražili da se obave izvanredne usluge prijevoza za koje nisu bili iskazani prihodi niti je bio obračunat PDV u iznosu od 68.629 kuna. Također, policija im je stavljala na teret da su tijekom 2009. godine naložili da se dio plaća zaposlenicima u ATP-u obračunavaju i isplaćuju kao terenski dodatak za navodno obavljen posao izvan sjedišta tvrtke, a tako nisu bili obračunati niti plaćeni doprinosi, porezi i prirezi u iznosu od 1.859.096 kuna. Na taj način su oštetili državni proračun za 1,9 milijuna kuna, pisalo je u kaznenoj prijavi iz ožujka 2012. godine.

Izvor:sibenik.in
Dani ponosa i slave!
    

peron24

Eurobus ŠI-221-ET danas opet u prometu. Vjerovatno je rashodovan drugi bijeli Eurobus ŠI-593-EA koji je 2003 stigao iz AP Varaždin.

Danas na radijskoj emisiji koja ide utorkom u 12:15 na Radio Ritmu putnik iz Tribunja se žali da karta od Tribunja do Vodica (malo više od 2 kilometra) košta 15 PETNAEST KUNA!!!.   Ovo je stvarno prevršilo sve granice pristojnosti. Nedavno u istoj emisiji penzioner iz Šibenika grinta (prigovara) da šofer u parkiranom busu puši! Lik se vozi besplatno na tuđi račun i prigovara šoferu koji je od 6:30 ujutro do 14 sati u busu što je zapalio cigaretu. Protivnik sam pušenja u autobusu ali kad te netko časti onda treba imati minimum tolerancije. Onaj tko plati uslugu ima se pravo buniti na kvalitetu a ostali psssst :P

TAM

#984
Da Eurobus (ŠI 221-ET) je vraćen u promet, ali po riječima vozača koji ga je vozio u lošem stanju.  :(
Danas su direktorica ATP i njezina pomoćnica obilazile autobuse i pregledavale putnicima karte. Po riječima našeg vozača, 10 vozača je pred otkazom zbog raznih malverzacija vezanih za karte i besplatne vožnje putnika. Stvari su se postrožile sve zbog Čazmatransa koji bi trebao 15.3. na trgovačkom sudu potpisati ugovor s ATPom o konačnoj kupnji.
U Autotransport Šibenik bi trebalo doći još 7 novih autobusa (5 prigradskih i 2 turistička)!
Dani ponosa i slave!
    

Teutonic

O kojim se autobusima radi?
I karta na relaciji Vodice Srima ja 15 kn pa zbog toga ima malo putnika na toj relaciji jer se moze bez problema pjesice ici cak i od Tribunja do Vodica a na relaciji Sbk-Srima je isto 15kn

TAM

#986
Najvjerojatnije Irisbus
Ovakvi  bi trebali doći





Izvor: autobus.hr
Dani ponosa i slave!
    

Teutonic

Ares?
Nije loše osim ako ih prazne budu kao sada ove slali za Solaris Zablaće ili Bilice.

lussin


Teutonic

Volvo 8700 LE ŠI 668 EG ima oko 530 000 kilometara prijeđenih.