MAN

Autor Tomek, Prosinac 01, 2007, 16:33:13

damir fido

Nisam bio siguran u koju temu pa evo ovdje pa ako treba prebacite.Saradnja Automontaze i Mana iz Automagazina 1983.

medo

trucker

Shole

Fora  NÜ  City.  Šteta što ih kod nas nema.  Mada, iskreno, nisan baš pristalica ovakvog tipa busa.  Uska vrata, povišeni pod sa hodnikom i puno full tapeciranih siceva odaju njegovu namjenu tj. da je riječ o pravom prigradskom busu za malčice duže linije recimo od nekih 20 do 50 km u jednom smjeru.  Ako jest namjenjen za takve linije,  jeli zaista potrebno da bude niskopodan?

BTW,  zar je moguće da ima samo klimu za vozača  :o ?

Tomek

Ima par NÜ- ova kod nas, Liburnija, Krka, Meštrović jedino nema ovih najnovijih.

5AR

Tomo9388

Ako netko negdje slučajno naleti na fotke Lion's City LE neka mi pošalje link u PM.

Paško

A zašto bi? Pa postoje Google slike ako se želi nešto naći...
Uostalom, imaš slike 2 od GPP Osijek na forumu.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

actros

Danas je na trogirskom kolodvoru bio je susret MAN-ova lion's regio  ;)
U 11.45 nalazilo ih se ukupno 9!!!
7 komada Prometovih (GB.: 247,248,250,251,252,253,254) koji su nosili tablu agencije "Purple"

te 2 komada AT Šibenik (ŠI-283-DO na liniji DU-RI; ŠI-700-EL na liniji ŠI-DU)

tramvaj1910

Lion's classic se izgleda prestao proizvoditi u turskoj, a po pričama sa stranih foruma izgleda da će se proizvodnja lion's citya preseliti u tursku, što mislite jeli nam man sprema neko iznenađenje iz proizvodnih pogona u poljskoj?

Ante M.

Jedno pitanje jeli ovaj bus primjeren za bacit jednodnevni izlet primjer Imotski - Metković udaljenost 98.42 km ili Imotski-Zadar 206.29 km ?  ;)

http://www.pik.ba/artikal/7050800/man-a72-s-313/

Radi se o ovome busu .  ;)

lukas auto

Do Metkovića bi mogo, a već do Zadra je podosta za jedan prigradski autobus, nisu baš udobna sjedala za duge ture što je logično, a i iz iskustva znam da je u takvim Manovima starijih serija dosta velika buka unutra u stražnjem dijelu busa. Regio bi bio bolji izbor.  ;)

Ante M.

Bi li uz jedno duže stajanje i par kraćih mogao doći do Zadra ja mislim da to djeci (i ja sam dijete ali imam 13 godina  ;D ) ne pravi neki problem ne obaziraju se na to nego je face i pričanje a učiteljima isto neće pa bili mogao ?

SARI

Ovih 206 i nekako... ali bi ga ubilo ovih .29 :)evil

Šala mala... offtopic - nije li nezgodna ovakva papučica gasa za vozit cijelu jednu "smjenu" u busu?

shef

Jel samo meni ovaj Regio čudan?

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic