Livno bus - rasprava i novosti

Autor ist, Prosinac 21, 2007, 11:03:03

ist

maky

Jesu im ono vodu isključili?     :P

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

manoplan

Citat: maky  u Prosinac 21, 2007, 22:11:45
Jesu im ono vodu isključili?     :P

Ne volim pisat kratke komentare.ali ovo je naprosto nevjerojatno :-[ :P

erobuss

Livno – Busu isključena voda

14.1.2007. Zbog neizmirenih dugovanja za komunalne usluge iz prošle godine, Komunalno poduzeće isključilo je vodu u svim objektima poduzeća «Livno-bus», izuzev Autobusne postaje u Livnu. Prema informacijama iz Komunalnog poduzeća, dugovanje «Livno-busa» na kraju 2006. iznosilo je oko 32.000 KM (oko 16.000 €) i ukoliko ne bude izmireno do petka, voda će bit isključena i autobusnoj postaji, što se još nikada nije dogodilo.

Preuzeto sa stranice Relax Livno.

--------

Vijest je stara skoro godinu dana, a mislim da je stanje i sada isto  >:(

ist

Kad su im bili isključili, onda je gazda pronašao izbor vode pored garaže i tu postavio neku pumpu koja i danas stoji. Imaju vodu ali taj cityliner jednostavno ne ide u garažu, stalno vozi Sarajevo-Split

lerotai

vecer narode ....

bio sam opet poslovno na putu ... svasta sam vidio i cuo

no prvo o livno busu

bio sam u livnu i uspio sam baciti pogled na garazu ... imam neekoliko slika ali nazalost sve iz auta (cale nije tio da stane da slikam)

samo krsevi ...

na putu u livno sam isto proso pokraj  4 autobusa .... pa bum stavio koju sliku

ali nazalost vnema cybershot na mobitelu pa mi vazdan pobignu ...

decki dobro idu kad kontas da su autobusi krsevi ...l

tolikok za sad pozdrav ;)
no sikiriki

ist

Ono što vidiš u garaži su uglavnom rashodovani stari TAM-ovi, jedan MAN i jedan "nizozemac"

ist

Citat: miky  u Prosinac 31, 2007, 20:30:51
Jeli onaj MAN HR reg. ozn. ST?

To je jedan od tri koje su imali: jedan je prodan (ne znam kome), drugi je rashodovan, a treći još vozi - imamo ga ovdje na Forumu. Prošli tjedan je držao liniju Split-Jajce

erobuss

Za Švicarsku (Basel) jutros otišli jedna Scania i Marbus  ;D

ist

Citat: maky  u Siječanj 04, 2008, 23:45:37
Ako me sjećanje ne vara, već dosta vremena nisam vidio ovu Scaniju u Splitu  ???
http://i13.tinypic.com/7xn1m3p.jpg

Scanije ti iz Splita redovito voze petkom navečer (polazak u 18.30), kad školarci i studenti idu na vikend doma. Kako one održavaju linije iz Livna za Basel i Dortmund, to ti, po prilici, kada se ne kvare, ova ide svaki treći petak. Krajem prosinca je to bilo malo poremećeno zbog blagdana su scanije "radile" i prekovremene odlaske u Švicarsku i Njemačku. A ovo kad si je snimio, mislim u petak, išla je kao zamjena za jajački (onaj stari MAN koji je ostao u Livnu na popravku). Mijenjala ga je do Livna.
Inače, među osobljem Livnobusa se priča da bi uskoro mogli dobiti četiri-pet novih autobusa. Detalje, zasad, ne znam, ali navodno se već raspoređuje tko će ih voziti, što znači da bi uskoro mogli stići

Tomek

Citat: erobuss  u Siječanj 06, 2008, 19:00:55
Za Švicarsku (Basel) jutros otišli jedna Scania i Marbus  ;D

Viđeni danas kraj Zagreba na odmorištu Plitvice. Jadan Marbus do Švicarske.

ist

Jedan marbus uredno ide svakog tjedna na liniji Livno-Berlin

ist

Vozni red Livnobusa:

BiH (polasci iz Livna):

Posušje, Široki Brijeg, Mostar - 6.00*;
Tomislavgrad - 6.00*, 7.00, 21.00;
Kupres, Bugojno, Donji Vakuf - 7.00, 9.10, 14.40;
Travnik, Sarajevo - 7.00, 9.10;
Busovača, Kiseljak - 9.10;
Jajce, 14.40;
Drvar, Bosanski Petrovac, Bihać - 16.30, 23;

Hrvatska (polasci iz Livna):

Split - 6.30*, 8.30, 11.00, 13.50, 16.30;
Ličko Petrovo Selo, Karlovac, Zagreb - 16.30, 23;

Švicarska i Njemačka:

Zurich-Basel - četvrtkom, subotom i nedjeljom - 9 (početna stanica Kiseljak u 6);
Frankfurt-Dortmund - srijedom, subotom i nedjeljom u 7.30
Berlin - utorkom u 9.30

Polasci iz Splita:

Livno - 7, 10.30*, 12.30, 14.30, 18.30;
Kupres, Bugojno, Donji Vakuf - 7.00, 12.30;
Jajce - 12.30;
Vitez, Busovača, Kiseljak, Sarajevo - 7.00;

Polasci iz Zagreba

Bosanski Petrovac, Drvar, Livno, Tomislavgrad - 17.00, 23.00

* - ne prometuje nedjeljom

Ovo je bio vozni red prema mjestima, evo i po redoslijedu polazaka iz Livna:

Tomislavgrad, Posušje, Široki Brijeg, Mostar                        - 6.00 (polazak iz MO u 14.10, dolazak u Livno 16.15)*;
Kamensko, Split                                                                   - 6.30  (polazak iz ST 10.30, dolazak u Livno 12.30)*;
Tomislavgrad, Kupres, Bugojno, Donji Vakuf, Travnik, Vitez Sarajevo - 7.00 (polazak iz SA u 16.10, dolazak u Livno u 20.15);
N. Travnik, Jajce, Donji Vakuf, Bugojno, Kupres, Livno, Split - 8.30 (polazak iz N. Travnika u 5, povratak iz Splita u 12.30, iz Livna produžava do Jajca u 14.40);
Split, Livno, Kupres, Bugojno, Donji Vakuf, Travnik, Vitez, Busovača, Kiseljak - 9.10 (polazak iz Splita u 7, povratak za Split idućeg dana u 6);
Sarajevo, Kiseljak, Busovača, Vitez, Travnik, Donji Vakuf, Bugojno, Kupres, Livno, Split - 11.00 (polazak iz Sarajeva u 6, povratak iz Splita do Livna u 14.30);
Kamensko, Split - 13.50 (povratak u 18.30);
Split, Livno, Kupres, Bugojno, Donji Vakuf, Jajce - 14.40 (polazak iz Splita u 12.30);
Kamensko, Split - 16.30 (noći u Splitu i u 7 ujutro ide za Sarajevo);
Drvar, Bosanski Petrovac, Bihać, Zagreb - 16.30 (dolazi u ZG oko 22, polazi natrag u 23, u Livnu oko 5.30);
Tomislavgrad - 21.00 (odlazi u TG da skupi putnike za liniju koja u 23 ide za Zagreb, iz TG-a polazi u 22.00);
Drvar, Bosanski Petrovac, Bihać, Zagreb - 23.00 (dolazi u ZG oko 5.30, polazi natrag u 17 sati sljedećeg dana, u Livnu oko 22.30)

* - ne prometuje nedjeljom

busfan

Citat: ist  u Siječanj 06, 2008, 21:37:54
Jedan marbus uredno ide svakog tjedna na liniji Livno-Berlin
Koliko putnika imaju?

ist

Malo za Berlin, najfrekventnija je linija za Njemačku ova za Dortmund, jer obuhvaća dosta gradova