Svasta

Autor man134, Prosinac 15, 2007, 14:13:17

COVIK

Neka nova linija  ??? Nisam vidija displej,da nije možda za Omiš  hi

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

COVIK

Malo prejako sunce ali je još jača je makina na slici  perfeto



...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

arh.milan

Poštovani forumaši, imam jednu malu molbu za pomoć, ako ste u mogućnosti da pomognete.

Sa kolegom radim na projektu razvoja novih malih sadržaja duž magistralnih puteva i autoputeva na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Obraćamo se Vama, kao profesionalcima koji diskutujete ovde o autobuskom saobraćaju, gde ste sigurno presli na hiljade kilometara sirom Evrope i čije mišljenje moramo da uvažimo kao korisnika. Stoga, ukoliko ste u mogućnosti i imate 1 minut slobodnog vremena da popunite ovaj upitnik http://goo.gl/forms/FSMnUs3GID koji će nama pomoći u definisanju programskih ciljeva.

Ja sam želeo pre registracije prvo da se obratim urednicima preko nekog maila, da ih pitam za ovo, ali nisam našao kontakt. Stoga sam postavio u ovu temu, da što manje smetam i ometam forumasku diskusiju o prevozu.

Hvala Vam unapred

Srdacan pozdrav

Shole

Dobro ti je ono pitanje "da li bi koristili sprave za vježbanje kad bi bile na pumpama....." ,   i kad bi postojale onda nebi mogo doć na red jer bi se najprije gurali oni koje voziš (putnici autobusa) a ti nebi mogo doć na red.

arh.milan

Shole hvala ti sto si popunio  :) Ovo je samo jedan od prvih koraka koji ce nam svakako pomoci da nas finalni predlog bude potkrepljen misljenjem i odgovoru profesionalaca. Krenuli smo tao sto smo pronasli istrazivanje koje su sproveli u EU, koliko je fizicki naporan posao vozaca, da dosta stradaju ledja i donji deo ledja i da je pod velikim uticajem stresa. Pogodna tema se pojavila na fakultetu, pa smo odlucili da istrazimo malo vise ovu temu i napravimo neki predlog na kraju.

Kolega i ja samo razmisljali i o toj situaciji kada stane pun autobus, da prvenstveno vozaci imaju prednost, kroz neku vrstu kontrolisanog ulaza sa karticama koje bi se mozda uzimale na pultu, ali to je već stvar dalje razrade  :)

COVIK

Amo znalci marka,tip,godište  ???

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Servis

Dodge WC52, odakle to na ovom području?  perfeto

actros

@shef & @mate :
kojim povdom ovoliko BiH buseva u Zagrebu ovaj vikend?

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mate

Kolega je napisao razlog, u razgovoru s nekolicinom vozaca iz BiH (Muric, Dzebic, Eurotours, Road...) sam saznao da je manje bilo buseva iz BiH ove godine na IL nego proslih godina. Jedan od glavnih razloga je sto je posjedovanje biometrijske putovnice građanima iz BiH uvjet za ulazak u Hrvatsku, te je to dosta utjecalo na posjetu iz BiH, jos jedan razlog je bio taj (ovo se u velikoj mjeri odnosi na prijevoznike iz Tuzlanskog te Zenicko-Dobojskog kantona) sto je 2 tjedna ranije bio sajam knjige u Beogradu, pa su ljudi s tog podrucja rađe isli u Beograd, buduci da je za ulazak u Srbiju njima dovoljna samo osobna iskaznica, iako pr. vozacu Roadovog Citylinera je po njegovim rijecima je draze doci u ZG na Interliber, nego u Beograd na tamosnji sajam knjiga.

XboX

Pa kad se gleda ovako Krajina citava (region oko Bihaca) cijeli ide na Interliber za Beograd nas ni ne nude a ostali dio Bosne vecina ide u Beograd

tony515

Koji je po vama najudobniji autobus?!

lussin

Ovisi na šta misliš. Što se tiče udobnosti sjedala o tome ne ovisi proizvođač, nego kakva su sjedala u autobusu. Što se tiče udobnosti kao kako dobro autobus drži rupe, od turističkih po meni Setre, a od gradskih MAN i Mercedes podjednako

tony515

Zanima me sve u svemu. A ponajvise udobnost sjedala. Sto mislite, koji je autobus po tome najbolji, tj. najudobniji?

Servis

Visoke Dubrave i O303/404. Šta novije - to su manje udobni zbog voznih osobina, odnosno, sigurnosti.