Bakić Reisen, Banja Luka/Burladingen (D)

Autor lerotai, Siječanj 26, 2008, 11:07:48

Tomek

#45


Shole


Tomek

Bakićeva ekipa kao što se vidi uvijek dobre volje ;)

boris


elvis

Sad se sjetih,prije 10-ak dana u Crikvenici sam vidio jednu 417 HDH,isto ofarbanu kao Bakiceva,sa samo jednom razlikom,ispod zadnjih bocnih stakala jedan dio je ofarban u zelenu boju,imena prevoznika se ne sjecam a posto je bila dalje od mene nisam bas dobro vidio tablice,ali mislim da su njemacke,a zanima me jel Bakic porucio 2 takve Setre pa nije uspio obje kupiti,ili je ovaj kopirao njegovu shemu???

Tomek


Tomek

Malo prije na ZG obilaznici viđen novi Mercedes Benz Sprinter od Bakića :)

lerotai

#52
Citat: manoplan  u Prosinac 31, 2011, 16:46:07
Na maglovitoj obilaznici piči Setra 215 HDH

http://i166.photobucket.com/albums/u88/manoplan/DSC_4192.jpg

bus viden jucer na putu iz njemacke za bih - sta je reci pa njega moraju slati za njemacku?
no sikiriki

Bosnaexpres Doboj

I ja se pitam kad će osvježiti ovaj, iako održavan, vremešni vozni park  ??? Ovo jesu zahvalna vozila bez elektronike, ali ipak sigurno ulaže značajna sredstva kako bi ih održao u ovakvom stanju.

Man lion's coach

Ova auta su sigurno x puta sama sebe isplatila .. A u Bakica vec duze vrijeme nista ekskluzivnije.. Sigurno ove setre ce moci jos raditi, ali njima Bosna postaje sve dalja i dalje linija, a za firmu rizicnije..

boris

Ove 215 HDH su u ekstra stanju i jos duge ce one voziti kod bakica. Godine ne moraju biti presudne ako je vozilo dobro i moze omotno voziti.

Tomek


frukec


mate

Nakon sto je AP K.Dubica propao, liniju K.Dubica - Beograd je preuzeo BiH dio Bakica, zajedno s Lastom, ova S315 HDH je preregistrirana na bh. tablice T97-M-036 (ex. D tablice BL-JL-900), evo Setre danas na povratku iz Beograda za K.Dubicu


frukec