Rad Autotroleja (3)

Autor gorgoroth, Prosinac 25, 2019, 11:46:31

NP-549


gorgoroth

Solo, hoće li biti gužve...vidjeti će se danas

NP-549

u gradu su monotrali, a u prigradu solo

Ivano31

I kako funkcionira jel ima putnika?

amalok.95

26-ica prazna prosla kroz Škrljevo, vjerojatno je tako i nastavila do grada posto trgovine rade do 17h pa se nema ko ni vozit...mogli su barem vozne redove prilagodit tako da ljudi koji rade u IND. Zoni i mogu stic na bus.

Bocko

Ne bi li linija 103 preko Tizianove išla u grad a ne preko Prvog maja?

NP-549

A šta je ovo ako ne Tizianova ?

Bocko

Ja sam mislio da 103 ide na Drenovu iz Prvog maja->Osječka. Pa u povratku ide Osječka->Tizianova tj Belveder i onda se spušta kod Chipoteke/Guvernerove lijevo prema gradu.
A ne da se negdje okreće na Kozali pa vraća u Tizianovu.

ikar

Omašio si ceo fudbal.

103 IZV vozi trasom kao i Noćna 103. Smjer B sa okretišta Drenova skreće lijevo i onda trasom 11 do grada, sa izuzetkom ulaska na stanicu na Brašćinama.

Matija87

Citat: Bocko  u Ožujak 24, 2020, 13:42:54
Pa u povratku ide Osječka->Tizianova tj Belveder i onda se spušta kod Chipoteke/Guvernerove
Pretpostavljam da si cijelo vrijeme mislio na Laginjinu ulicu koja počinje od sata na Belvederu do Guvernerove...

NP-549

Citat: ikar  u Ožujak 24, 2020, 15:28:11
Omašio si ceo fudbal.

103 IZV vozi trasom kao i Noćna 103. Smjer B sa okretišta Drenova skreće lijevo i onda trasom 11 do grada, sa izuzetkom ulaska na stanicu na Brašćinama.

Nisam sto posto siguran da li zglobni ulazi u Braščine ili staje na Vinasu. Budem ispitao

Matija87

Citat: NP-549  u Ožujak 24, 2020, 18:17:08
Nisam sto posto siguran da li zglobni ulazi u Braščine ili staje na Vinasu. Budem ispitao
Mislis da bi zglobni mogao zamotat na lijevo na Brašćinama?

Matija87

Ipak ne ulazi u Brašćine , LIN 103 IZV , provjereno danas.

gorgoroth

Autotrolej snizio cijene, evo koliko će vas sad koštati pokazna. Od subote novi vozni red

Obzirom na izvanrednu situaciju i smanjeni broj polazaka te na linije koje su namijenjene isključivo radnicima, Komunalno društvo Autotrolej za mjesec travanj snižava cijenu mjesečnih radničkih karata za 50 posto.

To znači da mjesečne radničke karte koštaju upola manje.

Tako mjesečna radnička karta za zonu 1 iznosi 138 kuna, za zonu 2 iznosi 188,50 kuna, za zonu 3 je 237,50 te za zonu 4 iznosi 286 kuna.

Prodaja ovih karata po novoj cijeni krenula je već u petak na kioscima Tiska i iNovina, dok će od ponedjeljka, 30. ožujka prodaja biti moguća i na prodajnom mjestu Jelačićev trg, u radnom vremenu od 6.30 do 13 sati.

Prodaja na prodajnom mjestu Jelačićev trg bit će moguća zaključno do 3. travnja, gdje je do tada moguć i povrat novca svim korisnicima koji su radničke karte za travanj kupili po punoj cijeni.

Povrat novca moguć je isključivo na prodajnom mjestu Jelačićev trg, bez obzira na mjesto kupnje karte. Prodaja na kioscima moguća je uobičajeno do 20. travnja.

Kako ističu u Autotroleju, prodaja karata za ostale kategorije korisnika nije moguća obzirom je trenutno zbog izvanredne situacije vožnja autobusima dozvoljena isključivo osobama koje javni prijevoz koriste za odlazak na posao te povratak s posla.

Podsjetimo, prije nekoliko dana KD Autotrolej je zbog epidemije koronavirusa i opasnosti od zaraze do daljnjeg ukinuo noćne autobusne linije, a od 23. ožujka, po nalogu Nacionalnog stožera Civilne zaštite uspostavljene su izvanredne linije javnog gradskog prijevoza, namijenjene isključivo i samo građanima koji moraju doći na radno mjesto, a uspostavljene su tri gradske i šest prigradskih linija.

Prijevoz za sve ostale korisnike je strogo zabranjen i ulaz u vozila bit će im onemogućen. U autobuse je moguće ući isključivo sa zaštitnom maskom na licima.

Korisnicima koji ne budu koristili zaštitne maske, prijevoz će biti onemogućen, a u svrhu sprječavanja širenja korona virusa. Vozila Autotroleja bit će pojačano dezinficirana nekoliko puta tijekom dana.
Od subote novi vozni redovi

Iz KD Autotrolej obavještavaju javnost kako od subote, 28. ožujka, na snagu stupaju novi vozni redovi izvanrednih voznih linija, koji su izrađeni temeljem zahtjeva KBC-a Rijeka, Doma umirovljenika Kantrida, Bolnice Lopača i jedinica lokalne samouprave.

Vrijeme prometovanja lokalnih izvanrednih (IZV) linija (101 IZV, 102 IZV, 103 IZV) je od cca od 5.30 do 20.15 sati, radnim danima, subotom, nedjeljom i blagdanom.

Linija 101 IZV mijenja trasu na način da većina polazaka u pravcu zapada prometuje do Bivia, ostali prometuju u Marčeljevu Dragu.

Linija 12 IZV prometuje do Kukuljani, linija 18/23 IZV se razdvaja u dvije linije i to linija 18 IZV koja prometuje trasom Rijeka-Rešetari-Kastav-Spinčići-Trinajstići-Rubeši-Rijeka i liniju 30 IZV koja prometuje trasom Rijeka-Matulji-Permani-Rupa.

Linija 20 IZV prometovat će i u Saršone, linija 29 IZV prometovat će do Križišća, a Linija 32 u dva polaska prometuje do Mošćeničke Drage.

Sve prigradske linije prometuju produženo kako bi se pokrila radna vremena smjena koja rade po 12 sati (od 7 do 19 sati).

Također, Lopača se spaja na liniji 103 na Drenovi.

Novi vozni redovi objavljeni su na web stranici KD Autotrolej.

http://novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Autotrolej-snizio-cijene-evo-koliko-ce-vas-sad-kostati-pokazna.-Od-subote-novi-vozni-red

gorgoroth

Korekcija voznog reda! Usvojene primjedbe iz KBC Rijeka i Doma umirovljenika Kantrida

Vozni redovi izrađeni su temeljem zahtjeva KBC Rijeka, Doma umirovljenika Kantrida, Bolnice Lopača i jedinica lokalne samouprave.

Vrijeme prometovanja lokalnih IZV linija (101 IZV, 102 IZV, 103 IZV) je od cca 5:30 do 20:15 sati (radnim danom, subotom, nedjeljom i blagdanom)
Linija 101 IZV mijenja trasu na način da većina polazaka u pravcu zapada prometuje do Bivia, ostali prometuju u Marčeljevu Dragu
Linija 12 IZV prometuje do Kukuljani
Linija 18/23 IZV se razdvaja u dvije linije i to:
linija 18 IZV koja prometuje trasom Rijeka-Rešetari-Kastav-Spinčići-Trinajstići-Rubeši-Rijeka
liniju 30 IZV koja prometuje trasom Rijeka-Matulji-Permani-Rupa
Linija 20 IZV prometovati će i u Saršone
Linija 29 IZV prometovat će do Križišća
Linija 32 u dva polaska prometuje do Mošćeničke Drage
Sve prigradske linije prometuju produženo kako bi se pokrila radna vremena smjena koja rade po 12 sati (od 7:00 do 19:00 sati)
Lopača se spaja na liniji 103 na Drenovi.

Novi vozni redovi objavljeni su na web stranici KD Autotrolej.

https://riportal.net.hr/korekcija-voznog-reda-usvojene-primjedbe-iz-kbc-rijeka-i-doma-umirovljenika-kantrida/