Črnja Tours - razno

Autor Tomek, Studeni 22, 2007, 23:17:58

Tomek


depo

#121
Neznam kome ali vozaci su pricali da su prodane da 15- tog ih moraju isporucit
A da dolaze novi manovi

depo

Stigao prvi novi Man u vozni park

Tomek

Koje registracije je dobio? Jel to novi model Lion's Coacha?

Matej

Po fotki s fb stranice "Autobusi Hrvatska" najnoviji Man Lion's

Dreamwalker

ex Auto Hrvatska ZG-1040-GL
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

goranxxx

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frovinj.fm%2Fposts%2F1539091606199931&width=500" width="500" height="645" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>
SETRA 417 HDH

Osoblje

Črnja Toursu su ovog tjedna isporučena 4 nova MAN-a. Sad ih ima sve ukupno 5, a još 7 ih treba doći. Ovih novih 4 je registrirano i već voze s lijepo posloženim registracijama PU-401-TZ ---> PU-404-TZ :) Slike su s našeg facebooka :)
*Većina fotografija postavljenih s ovog profila djelo su naših pratitelja na Facebooku. Hvala vam svima!*

Osoblje

I PU-405-TZ je tu u full shemi ;)
*Većina fotografija postavljenih s ovog profila djelo su naših pratitelja na Facebooku. Hvala vam svima!*

Matej


depo


Marek

Vidim da o ovome još nije bilo govora, 15.08. otvorena je linija od Zagreba do Donjeg Miholjca. Polasci iz Zagreba su u 10:15 i 17:30, a u suprotnom smjeru 05:45 i 13:00. U Zagrebu se ostvaruje veza na linije za Split, Rovinj, Vinkovce, Frankfurt i Bratislavu. Stanice na liniji su: Vrbovec, Bjelovar, Đurđevac, Pitomača, Virovitica i Slatina. Od/do Vrbovca ide po A4 i D10.  Malo sam pratio obrte autobusa, najčešće se dogodi da autobus koji dođe iz Splita nastavi dalje za Donji Miholjac i obrnuto, nisam ni jednom vidio da autobus iz Njemačke nastavlja za Donji Miholjac, najčešće taj nastavi do Vinkovaca ili Rovinja. Do sad su za Donji Miholjac najčešće slali Setru PU-311-PU, PU-560-OB, Travega 773-RZ i nove MAN-ove.


Evo i današnjeg članka sa portala zvono.eu

Citat:NOVI AUTOPRIJEVOZNIK NA BJELOVARSKOM AUTOBUSNOM KOLODVORU: U Bjelovar je stigao najpovoljniji autoprijevoznik – Črnja Tours

Istarski prijevoznik s najnižim cijenama linijskog prijevoza otvorio je svakodnevne linije za mnoge pravce iz Bjelovara

Od 15. kolovoza ove godine Črnja Tours vozi i na području Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije. Uz brojne linije prema raznim destinacijama u zemlji (Istra, Rijeka, Dalmacija, Zagreb....) i inozemstvu (Slovenija, Njemačka, Austrija, Slovačka...) ovaj prijevoznik nudi i razne pogodnosti.
– Imamo dva polaska dnevno (u 8:25 i 15:45), Bjelovar smo povezali s Zagrebom, Rijekom, Istrom (Pula, Rovinj, Poreč, Novigrad, Umag) i Dalmacijom (Zadar, Vodice, Šibenik, Split) te s inozemstvom, odnosno sa Slovenijom (Ljubljana), Austrijom (Graz, Beč, Salzburg), Slovačkom (Bratislava) te sa Njemačkom (Rosenheim, Munchen, Ulm, Augsburg, Stuttgart, Karlsruhe, Pforzheim, Mannheim, Frankfurt). Imamo novi vozni park te su naši autobusi prepoznatljive plave boje – poručuju iz Črnja Toursa.
Tu su i razne povoljne turističke ture, najam vozila – a sve to možete provjeriti na njihovim web stranicama koje su pregledne jednostavne za surfanje. Koliko smo dosad čuli, korisnici su zadovoljni ponudom i kvalitetom usluge Črnja Toursa i tko je s njima putovao taj vrlo rado ponavlja taj doživljaj. Iz Bjelovara za Zagreb, recimo, voze u dva termina, a karte je moguće kupiti online, platiti karticama.... Moderna tvrtka s modernim autobusima, te nema razloga da ne koristite njihove usluge i uvjerite se i sami da od Pariza do Skopja, pa i šire, malo tko pruža tako kvalitetnu i povoljnu uslugu kao rovinjski Črnja Tours. Sve informacije o linijama, destinacijama i cijenama dostupne su, kako smo već rekli, i na njihovoj web stranici, a sve informacije možete dobiti i na brojeve telefona – +385913030356 (linijski prijevoz) i +38552812820 (putnički aranžmani).
http://zvono.eu/clanak.php?z=5339


tramvajac 92

Popodnevna linija (dolazi oko 17 u ZG) dolazi tako da se spaja sa svima ostalima, tako da se može vidjeti puno plavih buseva u isto vrijeme  ;D

Ne znam za jutarnju turu, nisam u to vrijeme bio na kolodvoru

Marek

I jutarnja, s dolaskom u 10:00 u Zagreb, se spaja s ostalim linijama.

Matej

Črnjine petice na mobile.de kod Njemačkog trgovca.