Globtour - slike

Autor erobuss, Studeni 22, 2007, 01:31:13

erobuss

***

lav

Što se tiče Globtoura njivove buseve viđam na liniji Konjic-Zagreb.Voze sa Isuzu Turqouise a ponekad pošalju Sunsundegui Sideral.

erobuss

Citat: lav  u Prosinac 04, 2007, 18:29:55
Što se tiče Globtoura njivove buseve viđam na liniji Konjic-Zagreb.Voze sa Isuzu Turqouise a ponekad pošalju Sunsundegui Sideral.

Taj Sideral je ZG tablica i bude parkiran na izlazu iz Konjica prema Sarajevu. 8)

FDT

Uslikano ljetos kod motela Bunčić u Vrbovcu, mislim da je vozio rukometaše...





actros1880

Juče sam video NOVO MESTO-BIČ Sletio s ceste Globtour NISAM GA MOGU SLIKAT!  i ljudi so bili gore jaooo možda je zaspao za volanom!

Tomek

Večeras za Švedsku njihova nova katnica i novi troosovinski Sunsudegui koji je bijele boje i ima naljepnice Touringa po sebi te BiH tablice.

Inače nisam znao da zagrebački ogranak Globtoura vozi liniju Salzburg - Vukovar, jučer navečer viđen Sunsudegui ZG-8494-BD na to liniji

erobuss

#6
Fotka je iz 24sata, odnosi se na predblagdansko shoping ludilo, ali u pozadini je dobri 'stari' Daf... Gdje je ovo? King Cross na Jankomiru?  :P


Tomek

Ne, nego malo zapadniji shopping centar, isto u Jankomiru, City Centar One kraj kojega je Volvo servis gdje se prodaju i ova vozila.

erobuss



lav

Globtourov Sideral sa Zagrebačkim tablicama na liniji Konjic-Zagreb




Tomek

Danas u Zagrebu



Budući da moj naručeni fotograf ne prati autobuse nije znao da je to neka novost te ga nije posebno ulovio, ali je slučajno među ostalima okinuo ovog plavog Eurobusa AV 120 - nije mi jasno otkud sad to u Globtouru




lerotai

jucer u stuttgartu






zaista fin autobus
no sikiriki

erobuss

Katnica je bila predložena za autobus godine u BiH. Na žalost tu titulu nije dobila.
Za autobus godine je izabran MB Intouro kojeg nitko u BiH ne posjeduje niti ga je tko vidio. Koji su kriteriji za izbor samo Bog zna i članovi žirija.

Fotografije su vlasništvo AUTO Media Group Sarajevo.






Tomek



Hm, na ovoj slici od prije par dan ima ratkape, nisu ih valjda već stigli ukrasti  :o