Rijeka City Card - novi sustav naplate

Autor Bocko, Siječanj 09, 2013, 18:15:37

Bocko

Od sljedećeg mjeseca bi stavili sustav u pogon a nije obuhvaćeno ni 10% autobusa.
Ne znam kako će to ići.

primavera

U điru je 160 autobusa,tako da to nije ni 5% napravljeno.
Sutra stavim odgovor šta je dogovoreno u vezi e ticetina i buseva na plin  kao i punionice gdje će se to puniti od strane Autotroleja!
Nisam bas siguran da su sve službe uskladene sa tim velikim projektom,jer  26 milijona kuna  nije bas malen novac,tj novac svih nas!
P.s.Danas bili iz Pente te radili na uređajima za brojenje putika,ali mi je to malo bez veze kada ti isti brojaci nisu postavljeni u sve buseva!
Ne vidim onda svrhu toga,možda grijesim! ???

NP-549

Instalacije su provučene na svima, samo montiranje aparata ne zatjeva puno vremena.  Da, malo je bzvz da nemaju svi brojače kad se već išlo u tako veliki zahtvat.  Zna se točno koji garažni imaju i njih će se stavljat na linije na kojima je potrebno brojanje putnika

primavera

Evo i odgovora od Autotroleja u vezi e ticetinga kao i o plinskom punilištu.
Poštovani,

Dozvolite da Vam ovim putem samo ukratko pojasnim kako nije riječ o klasičnom e-ticketingu, već o projektu Rijeka City Card koji se provodi na razini Grada Rijeke, pa Vas za detaljne informacije molim da se obratite upravo njima. Prema našim saznanjima projekt bi trebao početi funkcionirati u ožujku ove godine, u ovom dijelu koji se tiče KD Autotrolej, odnosno u dijelu zamjene postojećih putnih karata novim beskontaktnim karticama. Što se tiče novih autobusa koji će kao pogonsko gorivo koristiti SPP, isti bi također početkom ožujka trebali biti u prometu, odnosno prvih deset SPP autobusa. Za tijek gradnje punionice i sve što se tiče iste molim da se obratite TD Energo, koje je zaduženo za istu.

Srdačan pozdrav,


Kristina Prijić, prof.
Specijalist za odnose s javnošću
KD Autotrolej d.o.o. Rijeka


MB Citaro

U petak je na 701 i ostalim autobusima koji imaju brojače a bili su u garaži taj dan bio čovijek štelat brojače  putnika

primavera

Da se nadovezem bili i u subotu te isto danas  se radi kalibriranje  kamera!

Bocko


primavera

Citat: Bocko  u Siječanj 29, 2013, 16:23:50
Oooo
I videonazdor, lijepo lijepo
Ma ne klasični videonadzor, krivo sam se izrazio dva posta gore. Nego to su  infracrvene kamere  "brojači  putnika" .Mislim da ide u 15  bus123!Znači ni 10% voznog parka nije pokriveno.

primavera

#23
Danas ugrađena oprema u  24  bus123,a u nedjelju bi trebalo biti postavljeno  u cca 30 buseva.Još malo pa se bližimo brojci od 50% ful kompletiranih busića.

Bocko

No ja ni jednog do sada nisam vidio.
No neka, ide polako

mivano

Citat: Bocko  u Veljača 03, 2013, 14:06:18
No ja ni jednog do sada nisam vidio.
No neka, ide polako
Vozi se malo npr. u 500.

Bocko

Danas u obje vožnje vidio opremu u petici. GB 5** i 72*, čudi me da su u mraku (ne rade) ali su tu). Ne znam hoće li ga spustiti u ovom starijem (5**) jer je postavljen veoma visoko iznad trenutnog poništavača.

LD470

oće li se ugrađivati aparati u regie?

NP-549


zvone16

ZvoneXp