25.06.2008 Osijek- Imotski

Autor PINTER, Lipanj 26, 2008, 16:55:36

PINTER

Jutros sam došao sa linije  OS - IMOTSKI - OS Krenuli smo sa citylinerom iz Osijeka u 18h i došli u Imotski oko 07:30 h a takvo je vrijeme i vračanja.
Linija je vrlo kompleksna i vozač ju mora baš poznavati . Bili smo puni i tamo i natrag znači : 50 putnika tamo i 50 natrag .
Za prvi put mi je bilo Ok a u tome mi je pomogla i jedana ljepa Imočanka sa zelenim očima.  Ona , priroda oko Sinja i Imotsko ostavili su me na razmišljanju..... ::|

maky

Zakon mi je ovo sa forkama, gledam hitove, svugdje nešto normalno, al kraj natpisa lijepa imoćanka uvjerljivo najviše - 26  :D

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

mate

Ocito ima jos nesto(ili netko) bolje od autobusa i slika imotskog kraja... 8)

Pinter svaka cast za slike... 8)

erobuss

Nije dostupan pregled! Što se događa  ???

maky

Pinter, ajde molim te, ako je moguće da sve slike uploadaš na http://tinypic.com/  jer ovako nitko ne može otvorit slike. I ne, niti kad ih skinem na komp mi ih ne otvara, jer s ovim nešto nije u redu.

A u međuvremenu je  Imoćanka u vodstvu sa 68 klikova  :)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

lerotai

za one koji imaju photoshop ili slicno ... kad je skinete na kompic morete je sa tim programima otvoriti ;)
no sikiriki

mate

Ja sam uspio sve slike otvorit s ACDSee...i nije bilo nikakvih problema

P.S. Mislim da ce i Imocanka ostat u vodstvu cijelo vrijeme... 8)

erobuss

Ubuduće prilagodite slike da se mogu otvoriti u Windows Picture and Fax Viewer. Ne komplicirajte sa nekim lijevim formatima!

lerotai

treba nama ovde extra jedna tema za lipe zene hehe


no sikiriki

PINTER

Uf stvarno su me ubile njene zelene oči . A mislio sam da su Imočanke grube kao i brača Imočani. Ali nije tako !!!
A sa slikama ču se još potrudit  ;)

Jutros sam stigao sa linije Osijek - Umag - Osijek . Umorio sam se kao pas !!!   Ponovno sam bio pun , problemi sa rezervacijama karata, "nemožeš"  istjerat  ljude  molete da ih povezeš kući da ih ne ostaviš u Rijeci u 02h.
A opet ovi što imaju rezervacije .... Ma živi rat !!! Jeb..... ti ove duge linije nemože to nitko platit kad nespavaš kuči i tu nervozu sa putnicima. Blažene ove linije do 150 km-a tu poznaje sve punike svi te "slušaju" a ovdije ne jeb... te nitko 5 % A da ne govorim kad prolaziš kroz bus i vičeš   : Noviiiii bez karata  kako šute pojedinci . M sra... živoooo !!!
Ajd pozdrav idem večeras svirat svatove !!!

mate

A,te duge linije su uvijek takve...to se bas i ne moze izbjec...

A,Pinteru odmori se od svega u svatovima... 8)

P.S. Po tvojoj prici vidim da je linija OS-IM-OS bila puno bolja...a i po slikama 8)

maky

Citat: PINTER  u Lipanj 28, 2008, 10:13:16Ponovno sam bio pun , problemi sa rezervacijama karata, "nemožeš"  istjerat  ljude  molete da ih povezeš kući da ih ne ostaviš u Rijeci u 02h.
A opet ovi što imaju rezervacije .... Ma živi rat !!!
Pa što vam ne daju velikog Skylinera  ???

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

PINTER

Evo došao sa svirke pa da samo još odgovorim Mati. Da. Jesu te duge linije takve ali nebi morale biti takve. Ako netko ima rezervaciju A JA TE UPOZORIM DA SE MORAŠ TAKVIMA USTAT ma kume moraš van ili zovem muriju  !
Kada sam se vračao iz Splita  ušli su mi u ST-u obitelj Njemaca za Trogir . I ja im kažem da je jedna karata  St- Trogir 21 kn-u. ali oni se mršte i daju mi samo 20 za svo četvero. E baš me zanika kako bi ja Balkanjeros prošao u Švabskom autobusu da tako šta napravim....

A odgovor za makya  i Skylinera je da je taj katni autobus neprikladan za takve linije jer vijerovo ili ne on nema dovoljno mijesta za prtljagu. On je više za planirane ture i eskurzije .

mate

#13
Ma znam to sve sto se tice tih rezervacija...ja sam prosle godine imao zbog toga problema kad sam isao prema Splitu... ;)
Neka starija gospoda,unatoc tome sto nije imala rezervaciju,nije htjela uopce oslobodit mjesto,covjeku s uredno kupljenom rezervacijom...tako da se iz Broda krenulo s nekih 20-ak minuta zakasnjenja...uvijek bude problem oko tih rezervacija...zato se jos slazem s tobom da su linije poput OS-SB i takvih i najbolje... 8)

A,za ove svabe...bolje da nis ne komentiram

busfan

Jesu li te linije uvjek tako dobro popunjene?