Razno (2)

Autor shef, Ožujak 30, 2012, 22:16:14

Bocko

Zamalo 2 autobusa linije 5 otišla na Kozalu umjesto na Drenovu :D

Mora da su dan prije vozili 4


amalok.95

Šole izbjego gužvu, možda usput stao do burger kinga  ;D ;D

ikar

Jesi 100% siguran da je prvi bio 5ca? Moguće da je probna vožnja autobusa poslije popravka...

lussin

Dva su Citara sa tom reklamom iza, a prilično sam siguran da nijedan nije bio na 5

NP-549

Citat: ikar  u Studeni 10, 2020, 10:16:44
Jesi 100% siguran da je prvi bio 5ca? Moguće da je probna vožnja autobusa poslije popravka...

704 - greška zgloba se pali.

Tomich

Bok svima, što se događa sa: 108, 109, 112, 202, 209, 657, 666, 669, 675, 679, 682, 690, 692, 696, 697, 698, 700, 819  bus123? Nisu izašli u promet od 1.6. koliko sam upratio


lussin

Višak zbog korone

LD470

Ja sam 819 ovog trena sreo u Lovranu tako da on sigurno vozi.

NP-549

#1238
202, 209 i 819 voze.  Ostali ne,  a ne voze ni  686 i 701


gorgoroth

#1240
Autotrolej stavio u promet "anti Covid" autobus, evo o čemu se radi



Osim potrebe nošenja maski, autobus je oslikan i motivima dezinfekcije ruku što, također, brojni korisnici prilikom ulaska u vozilo ne čine, ističu u Autotroleju

Komunalno društvo Autotrolej je u promet stavilo takozvani anti Covid autobus koji je oslikan motivima koji upozoravaju i podsjećaju, kako sve korisnike javnog gradskog prijevoza, tako i sve Riječane i mještane okolnih gradova i općina, na potrebu povećane pažnje u vrijeme trajanja korona epidemije.

Također, na autobusima je i poruka "Poštujte pravila ponašanja. Zaštitite sebe i druge".

Naime, dobro je poznato kako je Nacionalni Stožer civilne zaštite još u lipnju ove godine propisao obvezu korištenja zaštitnih maski svim korisnicima javnog gradskog prijevoza te unatoč činjenici kako je na svim autobusima jasno vidljiv znak zabrane ulaska bez zaštitne maske, u Autotroleju su i dalje suočeni s onim korisnicima koji maske ne žele koristiti ili ih koriste na nedopušten način, odnosno ispod nosa ili čak i ispod brade.

Kako ističu u Autotroleju, najčešće su to pripadnici mlađe populacije, koji nakon ulaska u vozilo skidaju zaštitne maske.

S druge strane, putnici koji maske uredno koriste nezadovoljni su što dio korisnika ne poštuje odredbu te traže reakcije vozača koji bi u takvim slučajevima trebali zaustaviti vozilo i onemogućiti daljnju vožnju.

Ovakav postupak od strane vozača zasigurno bi izazvao negodovanje kod većeg dijela putnika te kašnjenja u dolasku na željeno odredište i nepoštivanje voznog reda.

Isto tako, korisnici o ovim nepravilnostima svakodnevno obavještavaju i Autotrolej i Stožer civilne zaštite Grada Rijeke, kažu u KD Autotrolej.

Kako bi probudili svijest korisnika, Autotrolej je u dva navrata organizirao podjelu maski građanima, točnije putnicima Autotrolejevih autobusa, pa je tako u lipnju podijeljeno dvije tisuće maski, a podjela maski organizirana je i u listopadu, kada je u svakom vozilu bio po paket maski koje su vozači dijelili putnicima.

– Smatramo kako ćemo ovom akcijom utjecati na svijest naših korisnika te još jednom ukazati na potrebu poštivanja odredbe o nošenju maske tijekom korištenja javnog gradskog prijevoza, tim više što se širenje virusa nastavlja, a brojke zaraženih nisu optimistične.

Osim potrebe nošenja maski, autobus je oslikan i motivima dezinfekcije ruku što, također, brojni korisnici prilikom ulaska u vozilo ne čine, ističu u Autotroleju.

Također, KD Autotrolej u listopadu je opremio vozila novim držačima, no, nažalost, i to su pojedinci pokrali.



https://www.novilist.hr/rijeka-regija/rijeka/autotrolej-stavio-u-promet-anti-covid-autobus-evo-o-cemu-se-radi/

Boky719


Zmajhir

Gledao sam već par puta po forumu, ali ne mogu naći zašto je 806 završio u rashodu  ???

NP-549

806 nije u rashodu,  živ je (ne i zdrav).
Zakačio je zid na Svetom Križu i pomaknuo se zadnji most. Čeka se potez osiguranja obzirom da su svi auti kasko osigurani.  A znamo kako su osiguravajuće kuće teške na novčaniku i koliko otežu.

Zmajhir

A, tako znači. Pisalo je već da ne vozi itd. nego sam danas vidio da je uvršten pod povijesni vozni park pa nisam skužio u čemu je caka.

Sretno mu onda bilo s osiguranjem  thumbs