Radovi

Autor prljavibluzer, Studeni 24, 2007, 15:27:27

medo

ne znam jeli se i vama događa, ali mene nekada po noći jednostavno izbaci, odnosno neće uopća da mi uđe na stranicu, pojavi se ona poruka error404 ili can not find server, uglavnom poje ponoći, iz jutra ponovo uđem normalno, pojavljuje li se to još kome? mislim ne smeta meni nego da znam da nije problem samo kod mene.

maky

Meni se prije 2 dana to događalo...  :P

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

shef

Nije samo noću, vrlo čestoi u sred bijela dana, i na poslu i kući
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

medo

ok znači nisam sam, a wtf is problem? to server malo zašteka ili? pitam čisto informativno jer sam negdje naletio da je server na kojem je naš forum u houstonu.

manoplan

Zapunila se log datoteka na ''našem'' Apache Web serveru. Datoteka bilježi aktivnosti posjetitelja ( datum, vrijeme i ostalo ).
To je sada rješeno od strane davatelja hostinga, tako da sad nebi trebalo bit problema.  :)

Bari

#35
Najviše Online Danas: 105. Najviše Online Ikada: 105 (Danas u 17:19:38)

Nema veze s temom, ali neznam gdje ću s tim. Ima nas ima  ;)
KREPAT MA NE MOLAT !

shef

#36
Imamo radove na dijelu foruma koji prati susjednu nam Crnu Goru, pa molim za malo strpljenja dok se sve ne sredi, trebat će vremena. Možete normalno postati u temu (ako ima što)...  Također, ako primjetite neku grešku, slobodno javite na pp. Hvala.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Servis

#37
Nakon dosta peripetija, stranica je sad kod avalon.hr

Kao šta se vidi, sve leti. To je pozitivno, za početak. :) Ostalo će se riješiti...


Edit: evo povjesni trenutak, centrirao sam logo...

Servis

Problemi sa novim hostingom se nažalost mogu objasniti prelaskom "sa magarca na još većeg magarca".

Svi problemi sa dostupnošću i još raznim drugim iritantnim sitnicama to bi trebalo biti konačno riješeno. Ako imate poteškoća sa odlogiranjem, molim vas da obrišete cache i cookies u pretraživaču i bit će riješen.

Forumski softveri su, u pravilu, izuzetno zahtjevni za pružatelja usluga i ne postoji forum koji nema periodički razne probleme, pogotovo ako je u pitanju selidba. Ako se vi nervirate zbog toga, vjerujte mi da se ja s ove strane nerviram bar jedno 10 puta više.

Hvala,
uprava ;)

Bocko

Meni na Iskonu često piše da stranica nije dostupna, spojim se na hidemyass i normalno učitava...
Loš izbor hostinga...

Servis

#40
Ne znam koliko znaš o web aplikacijama i hostingu, ali to nije do toga. ;) Forum je prijavljen u jednu antispam mrežu (Project Honeypot) i očito je na trenutke preagresivna pa ću je privremeno ugasiti i pratiti zbivanja. Radi se o problemu za kojeg je tehnički najviše kriv T-Com i drugi naši provideri jer je puno njihovih IP adresa povezano za spam i trojan aktivnostima. Ali kao šta rekoh, ugasit ću pa ću provjeriti.

A što se tiče "lošeg odabira hostinga", ovaj trenutno je mila majka kakvih svih traljavaca ima pa i među "najglasovitijima".

shef

Citat: Servis  u Rujan 08, 2013, 23:36:10
Forum je prijavljen u jednu antispam mrežu (Project Honeypot) i očito je na trenutke preagresivna pa ću je privremeno ugasiti i pratiti zbivanja.

Ovo je hvala Bogu konačno riješeno pa i na poslu mogu na forum bez "zaobilaznica".
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Servis

Nadopunjena su pravila foruma:

Citat:Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst. Na taj način je osigurano da citirana informacija bude dostupna na našem forumu i nakon što se izmijeni sadržaj eksternog linka (citiranje nije nužno ukoliko se radi o tekstovima na stranim jezicima).

kico101

#43
Da li još netko ima problem sa naslovnom stranicom Foruma? Meni je čitava pomaknuta u desno i stješnjena.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Servis

Sve u redu, nisam tjednima ništa radio po forumu jer, da kucnem u drvo, sve radi kako treba.