Chat - nepoželjan

Autor tamlover, Siječanj 07, 2010, 23:51:07

tamlover

Obavijest:

Na ovom forumu nismo u mogućnosti ponuditi chat zbog česte zlouporabe zadnje verzije istoga, kao i neugodnosti koje su zbog na chatu iznesenog sadržaja imali pojedini članovi foruma. S obzirom da se ovdje radi o specijaliziranom forumu chat nije neophodan za normalno funkcioniranje foruma, a k tome je i teško osigurati da sadržaj na chatu ostane u okviru specijalizirane tematike.
Svako pokretanje inicijative za otvaranjem novog chata smatrat će se nepotrebnim sadržajem i kao takvo će biti izbrisano s foruma. Učestalo inzistiranje na chatu smatrat će se pak izravnim nepoštivanjem sadržaja ove obavijesti. Zahvaljujemo na razumijevanju,

Moderatorski tim
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

manoplan

#1
Da, odluka je jednoglasna i chata neće biti !
Od jedne obične ankete napravili ste priču o teoriji zavjere moderatorskog tima. Što bi ste tek radili na chatu?
Dužni smo isprike poštovanom članu conectu, koji je u dobroj namjeri pokrenuo anketu (kao i nekolicini članova koji su se na istom ugodno družili).
Zbog pojedinaca koji su sebi uzeli za pravo da se u vrijeme postojanja spornog chata igraju Sherlocka Holmsa, Josipa Manolića i Jean-Claude Van Damme-a, jednoglasno smo odlučili ne obnavljati chat.
Preporuka moderatorskog tima je da se posvetite autobusima i zbivanjim u i oko njih. Naravno, ako to još želite.

Portos

Apsolutno se slažem sa gore izrečenim ovo je specijalizirani forum na kojem chat NIJE POTREBAN!

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

kico101

Apsolutno se slažem sa gore navedenim!
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.