ZET razno (2)

Autor plavi ZET-ov bus volim, Rujan 05, 2011, 18:57:30

plavi ZET-ov bus volim

Čestitke svim zetovcima! Neka i dalje vrijedno i kvalitetno obavljaju svoj posao. Isto tako se nadam da vole svoj posao i da im je čast raditi u ZET-u. (Takvih je malo, ali ipak...)

Drago mi je što sam obilježila ovaj dan i prisustvovala manifestaciji. Program je počeo u podne ispred Tehničkog muzeja nastupom zagrebačkih mažoretkinja uz pratnju ZET-ovog orkestra. Nakon "sve je divno, krasno" govora Dubravka Baričevića, uslijedila je vožnja tramvajem oblijepljenim slikama starih ZET-ovih vozila čineći na taj način pokretnu izložbu. S povratkom u muzej čekala nas je tamošnja izložba, po mome mišljenju siromašna, nakon čega je za uzvanike pripremljen domjenak te prigodne poklon vrećice, od čega bih izdvojila novo izdanje ZET-ove monografije. Sve u svemu, ja sam uživala! :)

Ukrašeni tramvaj 22129 i gbr. 9 koji je bio zadužen za prijevoz mažoretkinja

Tramvaj je vozio do Savskog mosta, potom nas je vratio do muzeja.







ZET-ov orekstar. Muzikalni kao i uvijek. Meni su baš dragi. ♥

Neizostavni DJ TJ
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

tamlover

Samo info za one koji prate, nisam primjetio ništa novo u ZET-ovoj najnovijoj monografiji. Uglavnom prožvakane fotke autobusa a informacije ionako ne mogu bit drukčije nego ranije, naravno što se prošlosti tiče. Da je barem uhvatiti zlatnu ribicu pa poželjet da mi pokaže arhivu zagrebačkih autobusnih fotki iz prošlog stoljeća....

Čestitke ZET-u, a današnjem programu uz nevjerojatne felere nategnuto -2. Trebalo je napravit proslavu na Trgu, za Zagrepčane s izložbom u Tehničkom a ne ovako... U spomenutoj vožnji tramvajem gradska uprava i holdingovci zijevali jer su samo trošili radne sate, a zamišljeni talk show DJ TJ-a propao jer je bežični mikrofon prekidao tijekom vožnje tramvaja svake sekunde. Možda su razgovori bili zanimljivi, ali ih nitko nije čuo pa je time i vožnja do S.mosta bila bezvezna.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Neprilagodjen

da li kontrolori kad zateknu nekoga bez karte na licu mjesta pisu kaznu?

dean25

Citat: Neprilagodjen  u Rujan 15, 2011, 11:46:47
da li kontrolori kad zateknu nekoga bez karte na licu mjesta pisu kaznu?
Naravno!

dean25

Ako nekome treba, u prilogu sam postavio novi jesenski vozni red dnevnih tramvajskih linija 4 i 11 u pdf-formatu. ;)

dean25

Citat: dean25  u Rujan 16, 2011, 11:43:27
Ako nekome treba, u prilogu sam postavio novi jesenski vozni red dnevnih tramvajskih linija 4 i 11 u pdf-formatu. ;)
Evo i "radna verzija"-mojih ruku djelo

Westin

#6
Citat: www.zet.hr
Gužva usporava promet Mostom slobode. Autobusne linije, čije trase prolaze dionicom usporenog prometa, u kašnjenju su trenutno 10-ak minuta.

221

#7
Kolona je bila od Muzeja suvremene umjetnosti do Vukovarske (cca. 2,5 km, za one koji ne znaju).

Westin

Citat: www.zet.hr
Autobusi linije 126 (Črnomerec - Gornja Kustošija - Krvarić) voze skraćeno do Gornje Kustošije, zbog prometne nesreće kod Krvarića u smjeru Črnomerca. * Kiša, ponegdje i izraženija, usporava promet, zbog čega se na važnijim gradskim prometnicama vozi u kolonama i uz česta stajanja

plavi ZET-ov bus volim

Tema nije usko vezana uz ZET, ali ukazuje na problem u prometu oko kojeg bi se i njegovi nadležni trebali angažirati.

http://zelena-akcija.hr/hr/programi/transport/dan_bez_automobila/prosjecna_brzina_zagrebackog_tramvaja_je_samo_12_km_h
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

STIB

Meni ove zelene akcije i slicni (Civitas Elan) polako pocinju ici na zivce jer se samo jednom godisnje slikaju (kao da nesto rade), a zapravo ni oni ne poduzimaju nista.
Zasto su se stali kraj kazalista gdje je zuta traka najmanji problem? Bilo bi puno efikasnije i vidljivije da su Chucka Norrisa postavili kod Uciteljskog fakulteta u jutarnjoj spici!
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

sokre

Ili na srednjem mostu ..

STIB, potpisujem sve što si napisao.

Da stvarno žele nešto promijeniti radili bi to svaki dan.

Ovako ovim činom zaslužuju provesti noć u pritvoru da razmisle o svom činu.  8)

Konačno rješenje poštivanja žutih traka je pojava prometnog policajca sličnog Sledgeu Hammeru.

221

Most Slobode nema žutu traku otkad je renovirano raskrižje kod Bundeka i izgrađena treća traka od MSU do Bundeka.
Tako da niti jedan most u ZG nema žutu traku.

marin

Prije stanice Kustošijanka, a poslje Vrapčanske je žuta traka koju bit ću iskren 50% vozača koji tamo voze ne poštuju nego baš ih briga kolona je u njihovoj traci i prebace se u žutu i da danas je na 115 bio gbr. 315, mislim kakve su to gluposti to nije jednostavno za tu liniju !

GT-R

Pitanje za vas koji neradite u ZET-u (a i za vas koji radite).
Dali kupujete kartu? Ili se nekako izvlačite?
Iako mi tata 25 godina radi kao vozač busa, nemam kao ni on nikakvog prava na besplatni prijevoz, no mislite li da bi to prolazilo kod konduktera?