Kvarovi Prometovih autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:37:12

Citaro O530

Na #017 se nikako nisu mogla zatvoriti 3.vrata i stalno je javljalo nekakvu grešku, a na #219 pojačano dimi iz auspuha u leru

Citaro O530

#886
#318 je jučer otišao sa Sukoišana sa 37-me u garažu zbog nekakvih problema. Dok je bio ugašen, radila su mu sva 4 žmigavca, unutra su svjetlile 2 neonke na različitim mjestima + LED svjetlo iznad glave vozača. Na instrument tabli je svijetlio samo logo Mercedesa, a pri davanju kontakta instrument tabla bi glasno pištila. Zamijenio ga je #257

troosovinac

kad nešto zuji kvar je u struji  rofl rofl rofl rofl
bela lađa

Citaro O530

Vozač mi je rekao da nije do elektronike, gledali su nešto na desnoj strani busa oko zadnje osovine   umnik2

COVIK

U pitanju je nekakav senzor ručne kočnice,još dva busa iz te serije su imali isti problem. Mislim 314 i 316.
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Citaro O530


Citaro O530

#261 nece da upali na Sukoišanu, mislim da je zbog praznog akumulatora

RegioBus


josipgrgin


MAN464

#894
Čemu čuđenje  :). Tko drugi u blizini ima šlep službu za teretna vozila ? Mislim što se tiče profesionalnosti u ovom poslu da su što se tiče ljubaznosti i pristupa daleko od drugih.

Da promet uzme svoju šlep službu nema nikakve računice - koji bi koristio max jednom u godinu dana, a za cijenu imate na internetu i pogledajte koliko stotina tisućica eurićica košta + na takvim strojevima ne može se tek tako raditi jer se ne daj Bože u slučaju neadekvatnog korištenja mogu desiti ozbiljne posljedice na zdravlje pojedinca, stoga operater treba goooodina iskustva za to.
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

Citaro O530

Toliko o novim busevima...Zna li se koji je kvar?

NP-549

Šlepanje EU buseva plaća zastupnik

Citaro O530

Citat: RegioBus  u Studeni 21, 2021, 16:06:18
#018

Jedna osoba mi je rekla da je bio na 37-mi u smjeru Trogira, te da je stao nasred ceste u K.Štafiliću i da mu je ispao neki dio iz motora

XDonald

https://slobodnadalmacija.hr/split/zapalio-se-prometov-autobus-nasuprot-slobodne-dalmacije-na-terenu-su-i-vatrogasci-1145933

Zapalio se 'Prometov' bus nasuprot 'Slobodne': bilo je tu puno sreće u nesreći, nitko od putnika nije stradao. Priskočile su i radnice iz obližnjih poslovnih prostora

NOVO:
Kvar na motoru uočen je za vrijeme smjene vozača na autobusnoj postaji Slobodne Dalmacije, na to ih je upozoravala žarulja na kontrolnoj ploči autobusa. Išli su vidjeti o čemu je riječ i uočili plamen i dim. Jedan vatrogasni aparat nije bio dovoljan kako bi spriječili širenje požara pa im je netko iz obližnjih poslovnih prostora dodao još jedan aparat s kojim su uoči dolaska vatrogasaca s kojim su ugasili požar.

To nam je kazao Miroslav Delić, direktor Prometa, a na terenu doznajemo da je bila riječ o Prometovoj sedamnaestici i da su putnici nakon upozorenja napustili autobus.

-U pomoć nam je priskočila radnica tvrtke Vertron koja nam je dala dodatni aparat za gašenje, a cure iz salona za uljepšavanje Frame donosile vodu- kazali su nam Prometovci.

Uzrok požara tek se treba doznati.

RANIJE (12:19)
Preko puta Slobodne Dalmacije, u Ulici Hrvatske mornarice oko podneva došlo je do zapaljenja Prometova autobusa i to na stražnjem dijelu gdje je smješten motor. Nema nikakve drame, u autobusu nema putnika, a požar je brzo zaustavljen. Autobus je star nekih desetak godina.

Brzo je reagirao vozač autobusa koji je s protupožarnim aparatom zaustavio širenje plamena, na teren su stigli i vatrogasci: jedno vozilo JVP-a i šest vatrogasaca.

Kako doznajemo od direktora Prometa Miroslava Delića, na terenu je i njihova servisna služba, a stigla je i policija. Promet se odvija normalno, jer je bus zaustavljen na autobusnoj postaji.


elez

Popravljen i vozi na liniji 3  pivkan
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...