Lasta, Beograd – fotografije

Autor negas, Prosinac 06, 2007, 15:13:33

mate

Jucer liniju Beograd - B.Luka - Beograd vozio Ayatas Bravo gbr.9229...vidio sam ga na GP Sl.Brod, nazalost nisam ga uspio uslikati...

Aleks_Beograd

Citat: Tomek  u Srpanj 02, 2009, 00:06:40
Super slike Aleks, zar nije BS tours počeo voziti s kabrio Neoplanom po Beogradu? Čemu sad ovo? Inače, boja Lastinog busa mi je super, sam bus tako tako, a zanimljivo je da ima španjolske registracije. Zašto?

Da BS Tours takodje ima Neoplana,koji vozi jednom dnevno sa polaskom u 11h ispred Savezne Skupstine.A ovo je Lasta kupila zbog Univerizjade,valjda su stigla 3 komada.Spekulise se da su busevi samo iznajmljeni i da ce biti vraceni posle zavrsetka takmicenja.E sad na Spanskim tablicama je zato sto je u Beograd stigao na tockove,tj dovezen je iz Spanije u Srbiju.

arsenal

Dvije "Laste" u prolazu kroz Boku.


Aleks_Beograd

Jos jedan Ayats iz Lastine flote BG 108RP



Tomek

Šta su to sad i u Srbiji slova u registraciji?

shef

Tako je bilo u cijeloj bivšoj Jugi, mi malo stariji se toga sjećamo. RP znači registriran privremeno. Srbija je to zadržala.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

5AR

Citat: shef  u Srpanj 06, 2009, 09:48:20
Tako je bilo u cijeloj bivšoj Jugi, mi malo stariji se toga sjećamo. RP znači registriran privremeno. Srbija je to zadržala.
Ne znam koliko dugo može vozit sa tim tablicama ali često Lastini autobusi imaju te tablice i voze sa njima duže vrijeme ???

arsenal

Obicno RP tablice nose za vrijeme dok im traje leasing, odnosno dok ih Lasta potpuno ne isplati isporuciocu, nakon cega dobijaju "normalne" BG table. Ne znam da li postoji vremenski limit za nosenje RP tablica, znam da su ih "Autobokina" 4 marcopolo-a koja su svojedobno kupljena preko beogradske firmed MTA, inace, dealer-a VDL grupe za Srbiju i Crnu Goru, nosila oko godinu dana....

mate

Gbr.9057 danas na liniji Beograd - B.Luka


mate

Gbr.9098 danas na liniji Beograd - Sl.Brod - Pozega


arsenal

Njihov MAN Lion`s Top Coach troosovinac danas u Tivtu.


arsenal

Njihov berkhof axial gbr 9086 parkiran danas na gradskoj plazi u Tivtu.


mate

Gbr.7201 danas na liniji Beograd - Pozega - Beograd


arsenal

Ayats-a bravo slikan u Tivtu.