FlixBus

Autor Paško, Rujan 28, 2015, 17:31:13

Frik85

#165


VanhoolTX

Flixbus pocinje od 25.3. ponovo s radom u Njemackoj, Flixtrain od 24.6. Flixbus ce ponuditi svega 40 gradova u ponudi za Njemačku, s vremenom će sigurno dodavati polaske i relacije.

Od mene koja slika od prošle godine iz Essena.

Skyliner od Gradliner na liniji za Zagreb :D












Troosovinski Tourismo cijeg vlasnika ne znam.


smogovci.bbb2

Izvor: https://transportmagazin.hr/system/flixbus-autobusima-ponovno-povezuje-zagreb-i-beograd/
FLIXBUS PONOVNO POVEZUJE ZAGREB I BEOGRAD
Iako nam je od bratstva i jedinstva ostao još samo autoput, život mora teći dalje, pa FlixBus, nakon više od godine dana mirovanja, ponovno uspostavlja međunarodnu autobusnu vezu između dva glavna grada
Zahvaljujući sve povoljnijoj epidemiološkoj situaciji te sve većoj procijepljenosti kako u Hrvatskoj, tako i u Srbiji te u ostalim europskim zemljama, povećava se i potreba za kretanjem stanovništva. Shodno tome, FlixBus od 20. svibnja ponovno uspostavlja međunarodne autobusne linije prema Srbiji do četiri puta tjedno, povezujući tako Zagreb s Beogradom. Kako je ovom prigodom izjavio Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije, namjeravali su i ranije započeti s otvaranjem mreže linija prema Srbiji, kao i prema drugim europskim zemljama gdje su epidemiološki uvjeti to i dozvolili. To ranije nije bilo moguće, no potražnja putnika za putovanjima, koja vidno raste kako se epidemiološka situacija popravlja, potaknula je FlixBus da ipak krene.
S obzirom na optimistična očekivanja, kao i popuštanja pidemioloških mjera u mnogobrojnim europskim državama, FlixBus u svibnju i lipnju pokreće sve međunarodne linije na kojima je prometovao 2019. godine. Ove sezone će ponovno povezati Hrvatsku s 50 destinacija u osam država, koje su ujedno i ključna emitivna tržišta za Hrvatsku – Njemačka, Slovenija, Poljska, Austrija, Italija, Češka, Mađarska i Srbija. Sve dostupne destinacije i polasci za nadolazeću sezonu mogu se već sada provjeriti putem web stranice, besplatne aplikacije ili na nekim od mnogobrojnih označenih FlixBus prodajnih mjesta te kupiti karte. Uz otvaranje autobusnih linija, putnicima FlixBusa će se kroz posebne promotivne aktivnosti osigurati i dodatne pogodnosti.
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

tomo


gorgoroth

GradLiner za Frankfurt iz Rijeke


Frik85

#171
Gradliner je Retours.

akzg22

NES L 230, slikan u Zagrebu.

gorgoroth

Rijeka

akzg22

NES L 230, slikan u Zagrebu.

Frik85


gorgoroth

Gradliner

lussin

Skyliner u Rijeci

gorgoroth

Rijeka

gorgoroth

Umbrella u Trstu