Napadi na putnike u autobusu...

Autor navi, Ožujak 11, 2009, 18:22:40

Tomek

Taj gbr 477 je nesretan, on i kad je nov stigao imao je nesreću kad je udaren u garaži Čazmatransa pa je neko vrijeme stajao i sad opet sranje...

mate

Citat: Tomek  u Prosinac 17, 2010, 09:55:23
Taj gbr 477 je nesretan, on i kad je nov stigao imao je nesreću kad je udaren u garaži Čazmatransa pa je neko vrijeme stajao i sad opet sranje...

i jos je imao nesrecu na AK Zagreb, negdje u ovo doba godine, kada ga je udarila Bova njemackih registracija :'(

neoplancityliner

ma, trebalo bi ga prodat... loša karma je na njemu....  :(

Tomek

#63
Stavljam ovo ovdje makar je napadač ovaj puta izgleda vozač.
Ugl. vozač Molnar Travela završio na naslovnici Jutarnjeg lista:
http://www.jutarnji.hr/vozac-autobusa-izazvao-skandal-na-amturalcu--dirao-se-na-parkingu--a-nasu-djecu-spasila-je-katalonska-policija-/1202601/

HRVAT PRIVEDEN U KATALONIJI ZBOG BLUDNIČENJA

MATURALAC IZ PAKLA Vozač autobusa masturbirao pred srednjoškolkama iz Dugog Sela!

Policija je potvrdila da je došlo do intervencije zbog predatorskog ponašanja vozača agencije Molnar travel

Hrvatski vozač autobusa uhićen je u Španjolskoj zbog masturbacije na parkiralištu hotela, doznaje Jutarnji list. Vozač agencije Molnar Travel iz Bjelovara, čiji identitet do zaključenja broja nismo uspjeli doznati, u Španjolsku je vozio grupu maturanata iz Dugog Sela, a roditelji su se prepali za sigurnost svoje djece.

"Vozač je pokušao seksualno zlostavljati jednu curu, uhitila ga je španjolska policija, a zbog svega ih sada izbacuju iz hotela", javila se u redakciji Jutarnjeg lista jedna od majki 90-ak učenika srednje škole iz Dugog Sela, koji su se već nekoliko dana nalazili na maturalcu u španjolskom gradiću Calellu u blizini Barcelone. Ubrzo smo stupili u kontakt i s rodbinom drugih učenika koji su par dana ranije krenuli na taj maturalac, a gotovo svi su imali podatak kako je vozač agencije Molnar travel iz Bjelovara uhićen zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, no nitko nije imao precizne podatke.

U policijskoj postaji u Calellu, dežurna policajka nam je potvrdila da je dan ranije postojala policijska intervencija pokrajinske katalonijske policije koja je uhitila osumnjičenika. Unesrećeni učenici trećeg razreda ipak nisu izbačeni iz hotela, kako je prvotno dojavljeno, već ih se zbrinulo i pripremilo za povratak kući.

Srećom, nije došlo do spolnog zlostavljanja djece: seksualni predator uhićen je tijekom masturbacije na javnom mjestu, a prijavila ga je jedna od djevojčica. Masturbirao je na parkingu hotela u kojem su učenici bili smješteni.

Djevojčica je šokantan prizor prijavila profesorici, koja je to prijavila policiji, te se vozač ubrzo našao u policijskoj postaji na saslušanju. Nakon saslušanja je, kako doznajemo, pušten, a nadležni sud će odlučiti hoće li protiv njega podignuti optužnicu ili ne.

U međuvremenu, ravnateljica škole je konkatirala operatera te je u Španjolsku hitno poslan drugi vozač koji je danas poslije podne, kao što je bilo i planirano, s ekskurzijom krenuo kući. "Sva djeca su dobro, i na putu su kući. Nastavnici su reagirali kako su i trebali, a najvažnije je da su svi sigurno", rekla nam je u telefonskom razgovoru ravnateljica škole Darinka Svetec.

Ona je iz Hrvatske zbog incidenta dva dana stalno bila u telefonskom kontaktu i sa svojim profesorima u Španjolskoj, ali i s vlasnikom agencije.

O incidentu nam, kaže, ne može govoriti dok ne porazgovara s nastavnicima kad se oni vrate, međutim, rekla je da su svi iz Španjolske krenuli prema planu u Francusku, te da bi se nakon noćenja u Canessu sutra svi trebali vratiti u Hrvatsku.

O svemu je izviješteno i hrvatsko Veleposlanstvo u Španjolskoj, a glasnogovornica MVP-a Danijela Barišić nam je također potvrdila da su svi učenici na putu kući prema planu, demantirajući informacije da ih se izbacuje iz hotela.

Iz Molnar travela su nam rekli da do ponedjeljka nije moguće stupiti u kontakt s osobom koja bi nam mogla dati izjavu.

The Guardian: Sve više javnih masturbatora
Ugledni britanski dnevnik The Guardian prošli tjedan je objavio istraživanje o sve učestalijim slučajevima javne masturbacije, s porastom od čak 27% u Londonu u posljednjih godinu dana. Riječ je o sve češćem načinu seksualnog zlostavljanja o kojem se tek sad počinje govoriti. "Mnoge djevojčice od srama nikad ne progovore", piše The Guardian.

maly

E to je sad jedna strana priče novinarske,svi mi koji vozimo dobro znamo šta i kako se dešava na tim ekskurzijama,čekamo rasplet pa onda vidimo šta i kako se desilo.Koliko sam uspio isčitati nigdje svjedoka koji bi potvrdio priču gospodične.

Tomek

Nastavak..

http://www.jutarnji.hr/povratak-optuzenog-vozaca--ucenice-izmisljaju--nas-vozac-nije-manijak-/1202853/

SEKSUALNI PREDATOR NA MATURALCU 'Srednjoškolke su sve izmislile, on je samo prao autobus'

Nije bilo nikakvih bludnih radnji nad curicama s maturalca, to su mi rekli drugi vozači, kaže vlasnik tvrtke

- Još nisam razgovarao sa svojim vozačem, ali iz Španjolske dobivamo informacije da nema dokaza da je zaista počinio bludne radnje na štetu djevojke koja se požalila profesorici da ga je vidjela golog. Užasna šteta nanesena je našem poduzeću koje je do sada uživalo velik ugled u branši - žali se Darko Molnar, vlasnik tvrtke Molnar Travel, čiji je vozač, 40-godišnjak iz okolice Čazme, uhićen ovog vikenda u španjolskom ljetovalištu Calellu nedaleko od Barcelone. Vozač je proveo noć u policiji, a ujutro je saslušan na prekršajnom sudu, nakon čega je pušten. Molnar tvrdi da je sve prošlo bez ikakve prijave, odnosno da je njegov vozač nevin.

MATURALAC IZ PAKLA Vozač autobusa masturbirao pred srednjoškolkama iz Dugog Sela!
- Sva četvorica naših vozača su saslušana na prekršajnom sudu i, koliko čujem, izjavili su da je osumnjičeni kolega sve vrijeme bio s njima i prao autobus. Pomoć u prevođenju pružila im je naša prevoditeljica koja i inače ide kao pratnja na maturalcima u Španjolskoj - objašnjava vlasnik agencije koja je dva autobusa srednjoškolskih učenika vozila u Španjolsku. Nakon ovog događaja agencija je autom poslala iz Bjelovara nove vozače u Callelu, a osumnjičenog vozača dovezao je jučer navečer u Hrvatsku vozač agencije osobnim autom.

- Preostala trojica vraćaju se autobusima, kao putnici, a smatrali smo korektnim da osumnjičeni kolega ne bude s učenicima. Očekujem da se sve istraži do kraja. Čovjek o kojem se ovdje radi uzoran je zaposlenik s kojim nikad nismo imali problema. Oženjen je i ima djecu. Nadam se da je sve velika zabuna i da doista nije bilo niti naznake onoga o čemu pišu novine i portali. Neodgovorno je bilo zvati novinare prije nego što se mogla dobiti ikakva službena informacija - smatra Molnar.

Srednjoškolska učenica profesorici je tijekom ručka u hotelu rekla da je na parkiralištu vidjela vozača kako masturbira. Profesorica je odmah nazvala policiju, a ubrzo je o svemu izviješteno hrvatsko veleposlanstvo u Madridu.