Slike iz Zagreba 2013.

Autor plavi ZET-ov bus volim, Siječanj 02, 2013, 18:27:03

822DoDo

Das Beste oder nichts. MB

marin

34 i iza njega 35 u utorak stoje na 128 radi snijega

Ovaj se "ogulio"

I jedna s početka 2. mjeseca u magli, baš mi je fora

marin

Evo da imamo bar još neke "snježne", nisu nešto ali...
Na Žitnjaku

Na 107 ujutro

I ovaj bez snijega, obratite pažnju na čošak strgani, ko zna di ga je streso netko.


Mihailo Mateljan


bus driver 118

#34
Kolega kako je bilo jučer po snijegu??

822DoDo

gbr.435 i nasi dobri putnici na djelu...ja bi maknuo sve stolice pa nek stoje u autobusu ko stoka


i ovo mi je zanimljivo, koliko ja znam ovuda ne prolazi 225 (stanica prema Trnavi, ne Resniku)

Das Beste oder nichts. MB

bus driver 118

#36
hahahah istočnjački temperament u APD-u    ;D

marin

Jučer oko 22h, slike su dosta lose vidi se zasto.
Iz Dugava na Črnomerec sa 181

Na Črnomercu ništa bolje, 135, 137 ne voze, 126 skraćeno


Ovo je slikano iz 208 na putu za Špansko koje nije bilo ni taknuto, k tome je na svim cestama bio i led

bus driver 118

jutros na 102 lavić 311

marin

223 iz malo čudne "projekcije", dok se uključuje na Ilicu

I 222 na 177, još su bili 188 i 205 na Bistri danas

Westin

8.3.2013.
557 na Glavnom kolovoru



Tomek

Slika je sa stranice radia Soundset Plavi, evo gdje nam je 710

Iznad slike tekst:
Uživo iz Maksimira! Autobus Soundset Plavog stigao na svoje odredište. Kvartoteka je otvorena. Startamo sutra ujutro! Vidimo se. Dođite svi!

Westin

#42
Citat:


Od 11. do 16. ožujka Soundsetov Plavi bus bit će parkiran na Pimpek Placu. Ondje stanovnike Maksimira očekuju raznolik program i gosti važni za život njihovog kvarta, a sve pod voditeljskom palicom vaših omiljenih radijskih lica...

Maksimir je prvi kvart u koji stiže Kvartoteka Soundset Plavog. Naš Plavi bus bit će na Pimpek Placu, a za sve znatiželjnike otvoren je od ponedjeljka, 11. ožujka do subote 16. ožujka.

A u busu - čuda sto. Voditelji-domaćini ugostit će brojne goste koji su na razne načine povezani s Maksimirom, i to u studiju koji uređenjem vraća u prošlost i - u kvart.

U ponedjeljak ujutro kod Daniela u Zornjaku očekuje vas gost iznenađenja. Između 8 i 9 sati Charlie će Danielu morati dovesti tajanstvenu osobu iz Maksimira, koja je najkompetentnija za proglašenje Kvartoteke otvorenom.

A od 10-14 sati s prolaznicima i ''Maksimirčanima'' upoznaje se naša Željka Veverec, koja vas poziva da dođete do nje i pokažete kako nisu samo njezini Trešnjevčani dobri susjedi.

Poslijepodne ''za volan'' Kvartoteke sjeda Kornelije Hećimović, kojem ćete na povratku s posla, faksa, kupnje moći prišapnuti što vas tišti, što kvartu nedostaje, ali i što je viška. Bit će tu ponovno i važan kvartovski gost, koji će otkriti tajne dijela grada za koji kažu da je najljepši u Zagrebu.

Ususret dolasku u Maksimir, Zagrepčane smo pitali što ih podsjeća na Maksimir, zanimljive odgovore poslušajte OVDJE.

Na mail kvartoteka@soundsetplavi.hr možete prijaviti svoje poznate susjede, ili nam reći što vas u vlastitom kvartu veseli, smeta, ili biste željeli sačuvati. Više o projektu Kvartoteka pronađite OVDJE.

Kvartoteku podržavaju Bnet i Croatia Osiguranje.
http://www.soundset.hr/radio/plavi/vijesti/krece-kvartoteka-dobrodosli-u-maksimir-najljepsi-dio-zagreba
Citat:


Soundset Plavi 11. ožujka izlazi u zagrebačke kvartove i kroz 12 tjedana upoznaje njihove stanovnike, kvartovske face i legende. Prepoznat ćete nas po Plavom  busu, iz kojeg će voditelji uživo voditi program. Na  licu mjesta možete nam se obratiti s problemima koji muče vaš kvart.

Zagreb nisu samo zgrade, tramvaji i užurbane ulice. Zagreb su ljudi koji vole svoj grad. I svoj kvart. I zato Soundset Plavi ponosno predstavlja Kvartoteku - izlazi u zagrebačke kvartove, upoznaje njihove stanovnike, kvartovske face i legende.

Kvartoteka kreće 11. ožujka, a kroz 12 tjedana vodi vas kroz cijeli grad, od Maksimira do Gajnica, i to uživo iz Plavog busa. Svaki tjedan kvart jedan, svake subote centralno događanje u tom kvartu.


Da smo stigli i u vaš kvart, prepoznat ćete po busu Soundset Plavog, koji će svakoga tjedna biti parkiran na jednoj od frekventnih točaka u Zagrebu. Domaćini su vaši omiljeni radijski glasovi Daniel, Charlie, Kornelije, Stanko, Željka, Dijana i Ivi.

Voditeljima, koji će program Soundset Plavog voditi uživo iz busa, građani će se moći na licu mjesta obratiti s problemima koji muče njihov kvart. Odgovore će u eteru Soundset Plavog dati relevantni predstavnici lokalne samouprave i policije, a komentar i pokoji poznati stanovnik kvarta.

Tu je i poseban kutak za djecu. U suradnji sa sportašima i umjetnicima Soundset Plavi organizira manje radionice i posjete muzejima, sportskim klubovima i kulturnim centrima u kojima sve generacije mogu otkriti neke svoje sposobnosti i obogatiti život izvan radnog vremena. A, u suradnji s Gradom Zagrebom, priču svakog kvarta zaokružit ćemo i društveno korisnom akcijom, poput uređenja školskog dvorišta ili ''farbanja'' vrtića.

Jer tvoj kvart sluša Soundset Plavi.

Na mail kvartoteka@soundsetplavi.hr možete prijaviti svoje poznate susjede, ili nam reći što vas u vlastitom kvartu veseli, smeta, ili biste željeli sačuvati.


Kvartoteku podržavaju Bnet i Croatia Osiguranje.
http://www.soundset.hr/radio/plavi/vijesti/zagrepcani-pripremite-se-stize-kvartoteka

Isprika ako je fulana tema

822DoDo

Preduhitrio si me sa slikom Tomek  :P
Das Beste oder nichts. MB

221

Moram priznati da mi izgleda odlično. I nije više gbr. 710 nego 89,1 | 98,0.  ;D