Za kvalitetnije osposobljavanje vozača D kategorije

Autor Autoškola europa, Siječanj 16, 2012, 16:11:24

Autoškola europa

Autoškola Europa iz Zagreba je do daljnjega prilagodila cijene osposobljavanja za buduće vozače autobusa njihovim platežnim sposobnostima. Nova cijena osposobljavanja, uz razne mogućnosti plaćanja, sada iznosi svega 7.105,00 kuna. Nadamo se da će mo ovime pomoći većem broju vozača da ostvare svoju želju i postanu kvalitetni vozači autobusa.
Isto tako, svjesni smo manjkavosti propisanog programa za osposobljavanje u autoškolama za vozače D kategorije. Današnji propisi dozvoljavaju autoškolama i instruktorima vožnje koji nisu nikada prevezli  ni jednog jedinog putnika da osposobljava buduće vozače autobusa. Tako  imamo pojedinih instruktora koji su autobus vozili samo za vrijeme obuke u autoškoli a danas uče druge. Iz tog razloga biti će mo zahvalni svima koji se uključe bilo primjedbama ili sugestijama koje će dovesti do bolje osposobljenosti budućih vozača.

passat238

Dobro ste spustili cijenu polaganja ali niej sigurno uracunata cijena iizlazak na ispit plus lijecnicki .

Sonja

Uz sva poskupljenja eto barem jedna dobra vijest za nove vozace  :D

Kad sam ja 2008. polagala cijena je bila 8780kn + 166kn ispit u HAK-u, te ispitni sat autoskoli i ispit HAK-u 680kn.
Lijecnicku sam platila 370kn. A danas je koliko sam cula puno skuplja...

passat238

#3
Ja sam nedavno polagao i cijena je bila oko 11800 kuna ,lijecnicki 550 kuna posto se oporezuje,ispit u haku(testovi)oko 280 kuna ,ispit voznje oko 980 kuna je bio .Kada dodem u Hrvatsku naci cu tocno cifru pa napisem  :)