Garaža, stanice i ostalo

Autor Krpan, Svibanj 01, 2008, 08:05:41

Mark926

#66 vozi na liniji 2 redovno koliko ga viđam zadnjih par dana

ante_os

Skoro svaki dan je 66 na liniji 2, ponekad dođe 35 ili 36. Danas neuobičajeno bio je 107 koji ima problem sa prednjim displejem, ne radi lijeva strana.

ante_os



Odvezeni su neki rashodovani autobusi SL 223 i BMC gbr 38 koji su dugo bili van prometa. Jedan dio je još u remizi vjerojatno kao izvor dijelova za 35 i 36.
Očito da su GPPovci odlučili očistiti remizu od rashodovanih vozila.

67 je još uvijek registriran, mislio sam da nije jer ga nisam vidio jako dugo u prometu. 51 koji se zapalio prije par mjeseci nisam vidio u remizi, ali moguće da je bio zaklonjen drugim autobusima.

Tomek

Znači 35 i 36 idu još uvijek u promet, 31 je rashod?

ante_os

35 i 36 još uvijek voze da. Na gbr. 31 su skinut tablice odavno, tako da je on završio karijeru.

D@ny

Izrezana dva Mana SL 223.

ante_os

#81
Danas je na liniji 1 autobus u Svačićevoj ulici propao jednim dijelom kroz asfalt.
Citat:U udubljenju je završio zadnji lijevi kotač autobusa Gradskog prijevoza putnika, a kako su nam objasnili iz PU osječko-baranjske, riječ je o oštećenju koje je već postojalo. Autobus je zadnjim kotačem upao u rupu koja se stvorila zbog obilne kiše i ispiranja terena.

Potrebe za intervencijom nije bilo jer, kažu iz policije, vozač GPP-a uspio je izvući autobus na sigurno.

Kako se od mjesta propadanja na cesti radi i saniraju postojeća oštećenja, obaviještena je tvrtka koja izvodi radove da proširi zonu popravka.

Iz Gradskog prijevoza putnika kazali su nam pak da je asfalt popustio pod težinom autobusa te da su iz Vodovoda Osijek utvrdili da je na tom mjestu puknula cijev.

"U autobusu je bilo putnika, nitko nije ozlijeđen. Vozač nije uspio sam izvući vozilo pa smo ga izvukli uz pomoć kamiona. Za sad ne znamo ima li oštećenja na autobusu, ali je povučen iz prometa dok ne vidimo stanje", rekli su nam u GPP-u.


Izvor: https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/sok-u-osijeku-autobus-s-putnicima-propao-u-rupu-nasred-ceste---652555.html


Autobus je vlastitim pogonom otišao Trpimirovom u garažu. Inače, pročitao sam na nekom drugom portalu da autobusi do daljnjega neće prolaziti Svačićevom, nego će ići Huttlerovom pa na kružnom toku s Divaltovom u Divaltovu i onda iz nje dalje u Kirovu po redovnoj trasi. Isto i u suprotnom smjeru. Naravno, nigdje obavijesti o tome, ljudi čekaju bez veze na stanici Svačićeva (u smjeru grada) i na stanici kod Arbanasa (u Divaltovoj u smjeru Juga II.).


D@ny

GB 36 skinute tablice (809 KR), stoji sastrane, možda je donor?

ante_os

35 još uvijek vozi, danas sam ga vidio na liniji 1. A onda 36 odvozio svoje ili? Kao donor dijelova donedavno je služio 31.

Novi Ambassadori od Arrive su dobili brojeve i voze od ponedjeljka čini mi se. Dva voze na liniji 6 Tvrđavica-Ivanovac, jedan na Čepin 4-Mio, dva na školskom prijevozu. Jedan onda vjerojatno ili u pričuvi ili negdje gdje nisam vidio.

Ovi midiji, nešto slabo izlaze. Najčešće izađe 66 i to na liniju 2, a na liniju 3c i 8 obično izađu neki solaši ili 35 ili neki iz 2009. Pretpostavljam kako su midiji na zalasku karijere s obzirom na godište, zato ih možda i ne stavljaju često na liniju.

ante_os

Ima li kakvih novih slika iz garaže? Vjerujem da su 35 i 36 u rashodu. Vjerojatno i 65 i 67. Ambassadori koliko vidim ne voze, u prolazu sam vidio samo dva u remizi.